Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhabalar, dilatörü sokmadan önce vajina içine nohut tanesi kadar anestol sürün 1 dakika boyunca vajina içinde daire çizerek anestolü güzelce yedir. daha sonra aynı miktarda bepantheni vajinaya sür. Dairesel hareketle yedir vajinaya. Ardından bebeyağını vajinaya sür ve kullandığın dilatörü prezervatife geçirip ona da bebyağı sür. Daha sonra

Daha sonra ıkın ve o esnada dilatörü içine ittir korkmadan. yarısına kadar ittirince bekle burnundan derin bi nefes al ağzından nefes verirken ittir dilatörü göreceksin ne kadar kolay girecek. Yapman gereken öncelikle rahatlatmak kendini ve ıkınmak canım. Bumu dene lütfen bak göreceksin olacak. haber bekliyorum

yaparsın tabiki canım. dediğin çok doğru kendimizi katığımız için orayı kapatıyoruz ve duvara çarptı yok zara geldi zar kalın vs. bi sürü şey uyduruyoruz. yapılacak tek şey ıkınmak ve nefes almak vermek.

ins canim t. Ederim.. Birkac ün dinlenmeye calisiyorum yeni oldu diy . Dua edin kızlar

Kizlar benim hepsi oldu ama kan bile gelmedi kanı asla düşünmeyin zarı düşünmeyin yokmus gibi düsünün ve ilerleyin hadi kizlar basaralim ins. Hayırlı cumalar

MERHABA ARKADAŞLAR

Bu hafta kapanmadan bir kişiden güzel haber bekliyoruz hadi biraz daha zaman ayırın bu işe evi yemeği işi gücü bırakın kendinize zaman ayırın inanın cesur olun bunlar yaptı ben hayli hayli yaparım diyin :) pazar gece 12 ye kadar güzel bir haber duymak istiyorum ben çünkü 2 haftadır egzersize başlayan msj atanlar var

Canımya ben yendimmi bilemiyorum anlatiymmi :)

İki aydır bunun peşindeyim ama çok zor ilerliyo

anlat canım tabiki :)
Canım eş denemesinde bazen yarısına oluyordu. Gecen denememde yarisina gelmisti baya kaygan ve icime b.. Ti daha kolaydi. Atisindayken kendide daha cok kayiyor ve rahatti. Esimde birden tamamen yapti ve cikti hemen. Tabi ben sok oldum. İns birdfa olmuskrn drvami sorunsuz gelir ua rdin kizlar.. Ve ogün ikidefa b.. Olmustu ins bebiste olur. Adete 1 hafta kala hamile kalinirmiki..

ben şimdi kegel alıştırması yapıyorum yeni başladım..ama olmayacak diye ödüm kopuyor..benimde eşi ok anlayışlı ama ben kendimi çok kötü hissediyorum onun anlayışı karşısındaki çaresizliğim beni eziyor..kendi kendimi telkin etmeye çalışıyorum herkes yapıyorda senmi yapamayacaksın diye ama olmuyor artık birlikte olmayı denemeyi bile bıraktık nerdeyse..hep böyle sürmesinden çok korkuyorum

plmuş işte canım bir kere yaptınmı gerisi geliyor çok sevindim :) inşallah bebişde size süpriz olur normalde o dönem yumurtlama dönemi değil bildiğim kadarıyla ama yanlışda yönlendirmiyim canm hayırlısıyla oda olur merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…