- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #180.421
Jel ise yaramiyor..daha kaygan bisey olan zeytinyqgiyla calismalara devam edicem sonuclari yazarimJel hiç işe yaramadı bende
arkadaslar bepanthol un cilt icin olanini kullanin hem zarari yok hemde guzel kayganlastiriyoBndedr
Jel ise yaramiyor..daha kaygan bisey olan zeytinyqgiyla calismalara devam edicem sonuclari yazarim
Zeytinyagi daha dogal,zararsiz bence yada bebek yagi al o da guzel kokuyo 10-15 liraBndedr
Jel ise yaramiyor..daha kaygan bisey olan zeytinyqgiyla calismalara devam edicem sonuclari yazarim
merhabalar, dilatörü sokmadan önce vajina içine nohut tanesi kadar anestol sürün 1 dakika boyunca vajina içinde daire çizerek anestolü güzelce yedir. daha sonra aynı miktarda bepantheni vajinaya sür. Dairesel hareketle yedir vajinaya. Ardından bebeyağını vajinaya sür ve kullandığın dilatörü prezervatife geçirip ona da bebyağı sür. Daha sonrabende öyleyim malesefki dilatöre benzer bi aletle calışma yapıyorum evde..parmak egzersizlerinide am bişekilde hiç çekinmeden yapabiliyorum..ama o kalın dilatörü soktugumda çok kanamam oluyor.çıkartmak zorunda kalıyorum napıcam bilmiyorum..eşim sabret düzelir diyor ama çabalamadanda olmuyor..
Daha sonra ıkın ve o esnada dilatörü içine ittir korkmadan. yarısına kadar ittirince bekle burnundan derin bi nefes al ağzından nefes verirken ittir dilatörü göreceksin ne kadar kolay girecek. Yapman gereken öncelikle rahatlatmak kendini ve ıkınmak canım. Bumu dene lütfen bak göreceksin olacak. haber bekliyorummerhabalar, dilatörü sokmadan önce vajina içine nohut tanesi kadar anestol sürün 1 dakika boyunca vajina içinde daire çizerek anestolü güzelce yedir. daha sonra aynı miktarda bepantheni vajinaya sür. Dairesel hareketle yedir vajinaya. Ardından bebeyağını vajinaya sür ve kullandığın dilatörü prezervatife geçirip ona da bebyağı sür. Daha sonra
yaparsın tabiki canım. dediğin çok doğru kendimizi katığımız için orayı kapatıyoruz ve duvara çarptı yok zara geldi zar kalın vs. bi sürü şey uyduruyoruz. yapılacak tek şey ıkınmak ve nefes almak vermek.Cabımmm tebrik ederim ins devaminda kolay e mutlulk duyarak yaparsin hayırlı olsun. Canim bende dün denerken birden girdi cikti tamamen. Xaba tekrar ben isteyerek yapabilirmiyim. Alisik olmadigimiz icin duara carpiyor diyoruz aslinda vajina hamur gibi sekil aliyot
ins canim t. Ederim.. Birkac ün dinlenmeye calisiyorum yeni oldu diy . Dua edin kızlaryaparsın tabiki canım. dediğin çok doğru kendimizi katığımız için orayı kapatıyoruz ve duvara çarptı yok zara geldi zar kalın vs. bi sürü şey uyduruyoruz. yapılacak tek şey ıkınmak ve nefes almak vermek.
anlamadım ben de canım arada oluyo herhalde böyle dedim kimse yazmamış bir şey bir baktım sayfaları geçmiş :)Bana da gelmedi canım konuyu açtım ki 43 yeni mesaj
acı yok oluk oluk kan hiç yok canım ben iğne bile olamam düşün başardım bunlar bilinçaltında kalanlarParmagimin bi bogumunu sokarken aklıma neler geliyor bi bilsenizya şimdi kanarsa,ya o zar parçalanir kan oluk gibi akarsa,içim iyice tahriş olur,canim yanarsa daha neler neler
Canımya ben yendimmi bilemiyorum anlatiymmi :)MERHABA ARKADAŞLAR
Bu hafta kapanmadan bir kişiden güzel haber bekliyoruz hadi biraz daha zaman ayırın bu işe evi yemeği işi gücü bırakın kendinize zaman ayırın inanın cesur olun bunlar yaptı ben hayli hayli yaparım diyin :) pazar gece 12 ye kadar güzel bir haber duymak istiyorum ben çünkü 2 haftadır egzersize başlayan msj atanlar var
İki aydır bunun peşindeyim ama çok zor ilerliyoMERHABA ARKADAŞLAR
Bu hafta kapanmadan bir kişiden güzel haber bekliyoruz hadi biraz daha zaman ayırın bu işe evi yemeği işi gücü bırakın kendinize zaman ayırın inanın cesur olun bunlar yaptı ben hayli hayli yaparım diyin :) pazar gece 12 ye kadar güzel bir haber duymak istiyorum ben çünkü 2 haftadır egzersize başlayan msj atanlar var
Canim umudun olsun ins olucak dusunme sen kadınsın en doğal sryin pesindrsinİki aydır bunun peşindeyim ama çok zor ilerliyo
Canımya ben yendimmi bilemiyorum anlatiymmi :)
İki aydır bunun peşindeyim ama çok zor ilerliyo
Canım eş denemesinde bazen yarısına oluyordu. Gecen denememde yarisina gelmisti baya kaygan ve icime b.. Ti daha kolaydi. Atisindayken kendide daha cok kayiyor ve rahatti. Esimde birden tamamen yapti ve cikti hemen. Tabi ben sok oldum. İns birdfa olmuskrn drvami sorunsuz gelir ua rdin kizlar.. Ve ogün ikidefa b.. Olmustu ins bebiste olur. Adete 1 hafta kala hamile kalinirmiki..anlat canım tabiki :)
Canım eş denemesinde bazen yarısına oluyordu. Gecen denememde yarisina gelmisti baya kaygan ve icime b.. Ti daha kolaydi. Atisindayken kendide daha cok kayiyor ve rahatti. Esimde birden tamamen yapti ve cikti hemen. Tabi ben sok oldum. İns birdfa olmuskrn drvami sorunsuz gelir ua rdin kizlar.. Ve ogün ikidefa b.. Olmustu ins bebiste olur. Adete 1 hafta kala hamile kalinirmiki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?