- 5 Kasım 2014
- 55
- 26
- 28
- 40
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #180.441
Hergün yaptım ama aynı ödevi bir hafta yaptım şimdi dördüncü ödev fakat takıldıklarımı tekrar yaptırdı doktor onun için bu kadar uzadı.zor ilerlemesinin sebebi egzersizleri cok sık yapmaman mı isteksizliğinmi yoksa farklı problemler mi var canım
ben şimdi kegel alıştırması yapıyorum yeni başladım..ama olmayacak diye ödüm kopuyor..benimde eşi ok anlayışlı ama ben kendimi çok kötü hissediyorum onun anlayışı karşısındaki çaresizliğim beni eziyor..kendi kendimi telkin etmeye çalışıyorum herkes yapıyorda senmi yapamayacaksın diye ama olmuyor artık birlikte olmayı denemeyi bile bıraktık nerdeyse..hep böyle sürmesinden çok korkuyorum
Ayni durumdayim ve senle ayni duygulari paylaşiyorum,daha birleşme olmadan cinsellikten resmen sogudum,lanet olsun nedir bu yaaaben şimdi kegel alıştırması yapıyorum yeni başladım..ama olmayacak diye ödüm kopuyor..benimde eşi ok anlayışlı ama ben kendimi çok kötü hissediyorum onun anlayışı karşısındaki çaresizliğim beni eziyor..kendi kendimi telkin etmeye çalışıyorum herkes yapıyorda senmi yapamayacaksın diye ama olmuyor artık birlikte olmayı denemeyi bile bıraktık nerdeyse..hep böyle sürmesinden çok korkuyorum
Hergün yaptım ama aynı ödevi bir hafta yaptım şimdi dördüncü ödev fakat takıldıklarımı tekrar yaptırdı doktor onun için bu kadar uzadı.
bnde seninle ayniydm once parmk egzerszini denedm pek basarili olamadm smdi anestol pomad kullandm esksinden daha iyiym tamamini degl ama yarisiniAyni durumdayim ve senle ayni duygulari paylaşiyorum,daha birleşme olmadan cinsellikten resmen sogudum,lanet olsun nedir bu yaaaesimi opmeyi koklamayi sevmeyi de biraktim artik,nasil olsa sonunu getiremiyorum
bnde seninle ayniydm once parmk egzerszini denedm pek basarili olamadm smdi anestol pomad kullandm esksinden daha iyiym tamamini degl ama yarisini
Almayi basardm insallah zamanla iyice alisirm
ben şimdi kegel alıştırması yapıyorum yeni başladım..ama olmayacak diye ödüm kopuyor..benimde eşi ok anlayışlı ama ben kendimi çok kötü hissediyorum onun anlayışı karşısındaki çaresizliğim beni eziyor..kendi kendimi telkin etmeye çalışıyorum herkes yapıyorda senmi yapamayacaksın diye ama olmuyor artık birlikte olmayı denemeyi bile bıraktık nerdeyse..hep böyle sürmesinden çok korkuyorum
Anaaaaam kızlar cohalmıs gene. Bikere vazgecmeye calısanlar sakın ama sakın bırakmayın sabredin bu olayı kotu kaynan olarak gorun atsanız atılmaz mcbur iyi davranmanız gerek kıcanızın anası bu olaydada yennek zorundasınız .sadece nefes al verırken kabızkenkı gibi ıkınıp yavas yavaş iteceksınız parmak ucu girince popta meyıl vereceksınız. Muzıksiz yapmayın rahat olun aglayın zırlayın tepının ama yapmadan kalkmayın inatlasın lütfen.koca anlayışlı dıye bırakmayın netucede erkekler lütfen hanımlar azcık gayret
Ben senin sayende yendim vala hemde gizli kullanıcıydım sadece yazdıklarını okudum ve uyguladım :)
Estağfurullah canım. Eh yardım etme sırası sizlerde hadi bakalım. Eve gıdıyorum ınternetımde yok uc gundaha bakamıyorum. Aksam inşallah gırebılırıç mesajlarınıza aksam cvp verıcem kızlarBen senin sayende yendim vala hemde gizli kullanıcıydım sadece yazdıklarını okudum ve uyguladım :)
Anaaaaam kızlar cohalmıs gene. Bikere vazgecmeye calısanlar sakın ama sakın bırakmayın sabredin bu olayı kotu kaynan olarak gorun atsanız atılmaz mcbur iyi davranmanız gerek kıcanızın anası bu olaydada yennek zorundasınız .sadece nefes al verırken kabızkenkı gibi ıkınıp yavas yavaş iteceksınız parmak ucu girince popta meyıl vereceksınız. Muzıksiz yapmayın rahat olun aglayın zırlayın tepının ama yapmadan kalkmayın inatlasın lütfen.koca anlayışlı dıye bırakmayın netucede erkekler lütfen hanımlar azcık gayret
olmayacak diye birşey yok canım onu kafandan sil bir kere buraya hepimiz bir çaresizlikle geliyoruz ve burada ki güzel yürekli insanlar bizlere cesaret verip el birliği ile yeniyoruz. Şimdillik eş denemelerini yapmayı bırak egzersizlere konsantre ol çünkü hazır olmadan eş denemsi yapınca insan daha cokk umutsuz oluyor o yüzden biraz cesaret biraz istek hersey yoluna giriyor merak etme kısa sürsün istiyorsan bu senin elinde inan bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?