Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

olmayacak diye birşey yok canım onu kafandan sil bir kere buraya hepimiz bir çaresizlikle geliyoruz ve burada ki güzel yürekli insanlar bizlere cesaret verip el birliği ile yeniyoruz. Şimdillik eş denemelerini yapmayı bırak egzersizlere konsantre ol çünkü hazır olmadan eş denemsi yapınca insan daha cokk umutsuz oluyor o yüzden biraz cesaret biraz istek hersey yoluna giriyor merak etme kısa sürsün istiyorsan bu senin elinde inan bana

Ayni durumdayim ve senle ayni duygulari paylaşiyorum,daha birleşme olmadan cinsellikten resmen sogudum,lanet olsun nedir bu yaaa esimi opmeyi koklamayi sevmeyi de biraktim artik,nasil olsa sonunu getiremiyorum

Ayni durumdayim ve senle ayni duygulari paylaşiyorum,daha birleşme olmadan cinsellikten resmen sogudum,lanet olsun nedir bu yaaa esimi opmeyi koklamayi sevmeyi de biraktim artik,nasil olsa sonunu getiremiyorum
bnde seninle ayniydm once parmk egzerszini denedm pek basarili olamadm smdi anestol pomad kullandm esksinden daha iyiym tamamini degl ama yarisini
Almayi basardm insallah zamanla iyice alisirm

Parm
bnde seninle ayniydm once parmk egzerszini denedm pek basarili olamadm smdi anestol pomad kullandm esksinden daha iyiym tamamini degl ama yarisini
Almayi basardm insallah zamanla iyice alisirm

Parmakta başarili olmak benim icin imkansiz gibi, hiç ıslanmadan sadece parmagi yaglayip sokmaya çalişarak mümkün degil yapamiyorum,arada nefes alip veriyorum,ıkınıyorum ama kupkuru ,dar bir yere parmak girmiyo işte

canım ne kadarlık evlisin sakın bırakma eğer zamana bırakırsan zaman akıp gidiyor bi bakıyorsun yıllar geçmiş benimde öyle oldu malesef eşim çok anlayışlı diye zamana yaydım durdum derken bi baktım koca 2 yıl gitmiş ve halada gidiyor bırakma dört elle sarılalım hepimiz

Anaaaaam kızlar cohalmıs gene. Bikere vazgecmeye calısanlar sakın ama sakın bırakmayın sabredin bu olayı kotu kaynan olarak gorun atsanız atılmaz mcbur iyi davranmanız gerek kıcanızın anası bu olaydada yennek zorundasınız .sadece nefes al verırken kabızkenkı gibi ıkınıp yavas yavaş iteceksınız parmak ucu girince popta meyıl vereceksınız. Muzıksiz yapmayın rahat olun aglayın zırlayın tepının ama yapmadan kalkmayın inatlasın lütfen.koca anlayışlı dıye bırakmayın netucede erkekler lütfen hanımlar azcık gayret

4 aylık evliyim eşime zorla yapmasını bile söyledim yapmadı sonu çok kötü olacaktı biliyorum ama genede yapsaydı sesimi çıkaramazdım..bazen ilk gecede zorlanıp zzorlanmadığımı soruyorlar o kadar kötü oluyorumki ne cevap vereceğimi bilmiyorum..

bunları okuyunca umutlanıyorum inş aşabilirim her gün dua ediyorum..adet dönemim bitsin alıştırmalara başlicam..inş bi gün benimde bebişim olur

şu mesajın ilham verdi bana, ağladım, zırladım, kaderime isyan ettim ama sonunda işaret parmağım girdi, ara verdim, üç kez sokup çıkardım, iç tarafı hissetmeye çalıştım, sanki bi boğaz gibi, biraz eğimli, dümdüz değil, dar gibi geldi bana, iki parmağımın girmesi için yeteri kadar alan yok, mumla çalışmaya devam etsem olurmu, mum kırılıveririrmi ki????lütfen cevap bekliyorum, streçlesem mikrop kaparmıyım??

parmak girip çıkınca açışıyo, hafif yanma oluyo bu normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…