- 30 Ekim 2014
- 16
- 1
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #180.461
Mesaj atarsan anlatabilirm bnde tedavi.goruyormEgzersizleri nasil yapacagimi bilmiyorumki
Mumla calisabilirsin tabi soyle yap muma pecete sar onuda strecle kapla ister oyle yap istersen de onuda eldivenin tek parmagina gecir bol jel sur o sekilde debe canimşu mesajın ilham verdi bana, ağladım, zırladım, kaderime isyan ettim ama sonunda işaret parmağım girdi, ara verdim, üç kez sokup çıkardım, iç tarafı hissetmeye çalıştım, sanki bi boğaz gibi, biraz eğimli, dümdüz değil, dar gibi geldi bana, iki parmağımın girmesi için yeteri kadar alan yok, mumla çalışmaya devam etsem olurmu, mum kırılıveririrmi ki????lütfen cevap bekliyorum, streçlesem mikrop kaparmıyım??
Hafif yanma olmasi normal orada bekle nefes al ver bes kere rahatlayacaksin ve daha rahat olacak tabi jelide bol kullanparmak girip çıkınca açışıyo, hafif yanma oluyo bu normal mi
Bu donemde de kegel ve nefes egzersizleriyle baslayabilirsin kendini parmak egzersizlerine hazirlamis olursun hadi canim biran once baslabunları okuyunca umutlanıyorum inş aşabilirim her gün dua ediyorum..adet dönemim bitsin alıştırmalara başlicam..inş bi gün benimde bebişim olur
Kegel egzersizleri ilk sayfa da ayrintili olarak anlatilmis orayi oku kisaca soyle anlatayim tuvaletini tutup birakma hareketi , nefes egzersizi ise derin nefes aliyorsun balon sisirir gibi ufluyorsun bu sekilde egzersizlerine baslayabilirsinEgzersizleri nasil yapacagimi bilmiyorumki
Parmağım girmiyo herşeyi yaptım girmedi içim çıkıncaya kadar ağladım.ilerleyen saatlerde yine denicem bi tavsiyesi olan var mı.tecrübeli bi arkadaşım yazdı onu denicem tekraa ama tavsiyelrinizi bekliyorum lütfenHafif yanma olmasi normal orada bekle nefes al ver bes kere rahatlayacaksin ve daha rahat olacak tabi jelide bol kullan
Nr mutlu ozaman canım mumu strecle ve doktor elduvenıne sok sonrada bol jel yada yağ sur canım . Ikı parmak uc parmak bole alır ıdar boğaz dedıgın yerden kocaman bit kafa çıkıyor tatlım korkma zamanla anlıcaksın nekasar esnedıgınişu mesajın ilham verdi bana, ağladım, zırladım, kaderime isyan ettim ama sonunda işaret parmağım girdi, ara verdim, üç kez sokup çıkardım, iç tarafı hissetmeye çalıştım, sanki bi boğaz gibi, biraz eğimli, dümdüz değil, dar gibi geldi bana, iki parmağımın girmesi için yeteri kadar alan yok, mumla çalışmaya devam etsem olurmu, mum kırılıveririrmi ki????lütfen cevap bekliyorum, streçlesem mikrop kaparmıyım??
Aglayın zırlayın dedıysen içinizi çıkartın demedıl içiniz yerınde kalsın da bı motuve olun arkaasım. Yav açın oynak bi muzık yat yere sırt ustu kaldır ayaklarını havaya basına yastık koy basla çalışmaya yada ec pozusyonunda yada dızlerını yere koypopoyu kaldır bacaklarının arasından uzat elini dene pozısyonları nasıl rahtsan dur orda. Parmak ucu biraz gırdımk popoya yani aşağı doğru ver meyili bak nasıl gidiyo nefes al verırken kaka yapar gibi afedersiniz. Ikın ve it parmağıParmağım girmiyo herşeyi yaptım girmedi içim çıkıncaya kadar ağladım.ilerleyen saatlerde yine denicem bi tavsiyesi olan var mı.tecrübeli bi arkadaşım yazdı onu denicem tekraa ama tavsiyelrinizi bekliyorum lütfen
Parmagi ve mumu denedikce esneyecek demi,bugun parmagim girdi ama pek dar geldi genede,egzersizlerle zamanla oranin genişledigini görürüm degilmi? Cocuk ordan doguyo ama kadinlarin cogu ordan cocugu çıkartamadigindan sezeryan oluyoNr mutlu ozaman canım mumu strecle ve doktor elduvenıne sok sonrada bol jel yada yağ sur canım . Ikı parmak uc parmak bole alır ıdar boğaz dedıgın yerden kocaman bit kafa çıkıyor tatlım korkma zamanla anlıcaksın nekasar esnedıgıni
Doktor eldiveni olmali degilmi,eczanedenmi alicaz onu? Markettede benzerleri var, paket halinde,icinde 50-100 tane falan oluyo,onlar olmaz degilmi,dezenfekte degildir???Mumla calisabilirsin tabi soyle yap muma pecete sar onuda strecle kapla ister oyle yap istersen de onuda eldivenin tek parmagina gecir bol jel sur o sekilde debe canim
Deniyim bi,sagolasinHafif yanma olmasi normal orada bekle nefes al ver bes kere rahatlayacaksin ve daha rahat olacak tabi jelide bol kullan
Canim istetsen kulak copuyle deneyebilirsin.kulak copune pecete sar onuda strecle bol jel sur vajinana ve kulak copune o sekilde dene.ayna al karsina oturur vaziyette bacaklarini ac once kegel ve nefes egzersizleri yapip rahatla ve deligin yerini gor ikindikca goreceksin nefes al veririrken balon sisirir gibi yap ve kulak copunu ittir olacsk bak canim goreceksinyenibaskulap677264 .!.:Parmağım girmiyo herşeyi yaptım girmedi içim çıkıncaya kadar ağladım.ilerleyen saatlerde yine denicem bi tavsiyesi olan var mı.tecrübeli bi arkadaşım yazdı onu denicem tekraa ama tavsiyelrinizi bekliyorum lütfen
Onlarda oluyor muayene eldiveni diye yaziyor marketlerde de var pudrasiz tercih edersen daha da iyi olurDoktor eldiveni olmali degilmi,eczanedenmi alicaz onu? Markettede benzerleri var, paket halinde,icinde 50-100 tane falan oluyo,onlar olmaz degilmi,dezenfekte degildir???
Çocuğun kafası çapı 50 cm olursa vıkaramaz tabıkı onunda bi sınıtı var buda bı gerçek. Koluna bak bılegını bole sokabılıyorsun canım sadece motıve olman ve doğru nefes ıkınmak yetoyorParmagi ve mumu denedikce esneyecek demi,bugun parmagim girdi ama pek dar geldi genede,egzersizlerle zamanla oranin genişledigini görürüm degilmi? Cocuk ordan doguyo ama kadinlarin cogu ordan cocugu çıkartamadigindan sezeryan oluyoboyle bi gercekte var
Yanma hissetigin yerde hep nefes al ver hic cikarma orada bekle rahatladiginda gececek emin olDeniyim bi,sagolasin
Evde şu an pudrali buldum, onla denemiyeyim degilmi nolur nolmaz, zarar verir belkiOnlarda oluyor muayene eldiveni diye yaziyor marketlerde de var pudrasiz tercih edersen daha da iyi olur
Pudrali da olur onunla da deneyebilirsinEvde şu an pudrali buldum, onla denemiyeyim degilmi nolur nolmaz, zarar verir belki
Streç var , ona sarip deneyeyim diyorumderdin böyleside cook zormus yaww aglayayimmi guleyimmi halime,mutfaga artik yemek yapmak icin degil bu isler icin malzeme aramaya giriyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?