Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Mumla calisabilirsin tabi soyle yap muma pecete sar onuda strecle kapla ister oyle yap istersen de onuda eldivenin tek parmagina gecir bol jel sur o sekilde debe canim

bunları okuyunca umutlanıyorum inş aşabilirim her gün dua ediyorum..adet dönemim bitsin alıştırmalara başlicam..inş bi gün benimde bebişim olur
Bu donemde de kegel ve nefes egzersizleriyle baslayabilirsin kendini parmak egzersizlerine hazirlamis olursun hadi canim biran once basla

Hafif yanma olmasi normal orada bekle nefes al ver bes kere rahatlayacaksin ve daha rahat olacak tabi jelide bol kullan
Parmağım girmiyo herşeyi yaptım girmedi içim çıkıncaya kadar ağladım.ilerleyen saatlerde yine denicem bi tavsiyesi olan var mı.tecrübeli bi arkadaşım yazdı onu denicem tekraa ama tavsiyelrinizi bekliyorum lütfen

Nr mutlu ozaman canım mumu strecle ve doktor elduvenıne sok sonrada bol jel yada yağ sur canım . Ikı parmak uc parmak bole alır ıdar boğaz dedıgın yerden kocaman bit kafa çıkıyor tatlım korkma zamanla anlıcaksın nekasar esnedıgıni

Aglayın zırlayın dedıysen içinizi çıkartın demedıl içiniz yerınde kalsın da bı motuve olun arkaasım. Yav açın oynak bi muzık yat yere sırt ustu kaldır ayaklarını havaya basına yastık koy basla çalışmaya yada ec pozusyonunda yada dızlerını yere koypopoyu kaldır bacaklarının arasından uzat elini dene pozısyonları nasıl rahtsan dur orda. Parmak ucu biraz gırdımk popoya yani aşağı doğru ver meyili bak nasıl gidiyo nefes al verırken kaka yapar gibi afedersiniz. Ikın ve it parmağı

Parmagi ve mumu denedikce esneyecek demi,bugun parmagim girdi ama pek dar geldi genede,egzersizlerle zamanla oranin genişledigini görürüm degilmi? Cocuk ordan doguyo ama kadinlarin cogu ordan cocugu çıkartamadigindan sezeryan oluyoboyle bi gercekte var

Mumla calisabilirsin tabi soyle yap muma pecete sar onuda strecle kapla ister oyle yap istersen de onuda eldivenin tek parmagina gecir bol jel sur o sekilde debe canim
Doktor eldiveni olmali degilmi,eczanedenmi alicaz onu? Markettede benzerleri var, paket halinde,icinde 50-100 tane falan oluyo,onlar olmaz degilmi,dezenfekte degildir???

Canim istetsen kulak copuyle deneyebilirsin.kulak copune pecete sar onuda strecle bol jel sur vajinana ve kulak copune o sekilde dene.ayna al karsina oturur vaziyette bacaklarini ac once kegel ve nefes egzersizleri yapip rahatla ve deligin yerini gor ikindikca goreceksin nefes al veririrken balon sisirir gibi yap ve kulak copunu ittir olacsk bak canim goreceksin

Çocuğun kafası çapı 50 cm olursa vıkaramaz tabıkı onunda bi sınıtı var buda bı gerçek. Koluna bak bılegını bole sokabılıyorsun canım sadece motıve olman ve doğru nefes ıkınmak yetoyor

Onlarda oluyor muayene eldiveni diye yaziyor marketlerde de var pudrasiz tercih edersen daha da iyi olur
Evde şu an pudrali buldum, onla denemiyeyim degilmi nolur nolmaz, zarar verir belki

Streç var , ona sarip deneyeyim diyorumderdin böyleside cook zormus yaww aglayayimmi guleyimmi halime,mutfaga artik yemek yapmak icin degil bu isler icin malzeme aramaya giriyom

Pudrali da olur onunla da deneyebilirsin

Yenen arkadaşlar banada yardimci olun lütfen burda okudum yapılanları bugün deneme yaptım serçe parmağımi sonuna kadr yüzük parmağında 2.bogumuna kadr sokabildim bütünlük. .ilerleyen günlerde ne yapmam gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…