Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ilerleyen gunlerde orta parmak , cift parmak ve uc parmak yapmalisin canim...ikinci boguma kadar almissin orada nefes egzersiziyle rahatlamaya calis ve yavas yavas ilerlet parmagini

Evet Ben rahat rahat yapana kadar yendim diyorum galba ama Yendim ins Kızlar Allahın izniyle herkes yenicek bunuu jolayca. Bebis bebis gell. Oldu tamamn Oldu Rabbim e ŞÜKÜR LER OLSUN. İns bunu birdahaki yapisidada yazarim kizlar

Bende Emla krem var oda uyusturuyor o olurmuki bide ikindigmizda iyice kasilma olmyormu?

Ben kizlgimi dilatore benzer bisyle bozdum QUOTE="istanbull22, post: 37664536, member: 531345"]Kizlar benim hepsi oldu ama kan bile gelmedi kanı asla düşünmeyin zarı düşünmeyin yokmus gibi düsünün ve ilerleyin hadi kizlar basaralim ins. Hayırlı cumalar[/QUOTE]

Tamam denicem bunuda

Arkadaşlar bu konu altındaki birçok yorumu okudum. Ben bekarım ve kısmetse seneye nişan var, yani evlilik yaklaşıyor.. Burada okuduktan sonra bende vaj. olabilirmiyim diye düşünüyorum, hep ilk gece korkum vardı benim, aklıma gelince bile sanki kasılıyorum. Bekarken anlaşılırmı ki vaj. olduğum ya, tırstım

ben kendi vücuduma bakmaya bile utanirdim,vajina deligiyle,idrar yaptigimiz deligin ayri oldugunu bile evlenince ögrendimnişanliyken asla nisanlimla yakınlaşmak istemezdim,sevmedigimden degil sadece evlenmeden bedenime dokunmasini istemezdimsimdi evlendik zavallim hala bekliyo,hep abartili hikayeler yuxunden vaji oldum,yok cook kanayacak,yok eşin bagirta bagirta yapacak,yok haftalarca oturamadim,yok mikrop kaptim,yok en degerli varligini bekaretini zarini kaybetcen gibi tonla şey duydugum icin cevremden,şu anda böyle penisten korkan biri olup ciktim

Kızlar biz nerdeyse 2 haftadir deneme yapmiyoruz eşime diyorum hadi yapalım su gün bu gün olsun diyor dun yapicaktik o kadar hazirlandim uyudu oturdum ağladım sinirimden kendi kendime niye boyle yapıyor ki

Kızlar biz nerdeyse 2 haftadir deneme yapmiyoruz eşime diyorum hadi yapalım su gün bu gün olsun diyor dun yapicaktik o kadar hazirlandim uyudu oturdum ağladım sinirimden kendi kendime niye boyle yapıyor ki
uzulme yanliz deisin bizde artik deneme yapamaz olduk onlarda sikiluyor sanirim artik bnde agluyorum.hep(

Şuan istek yok değil, var ama ben o birleşme anı hep nedense vücudum patlıcak gibi geliyo, çok saçma biliyorum. Üstelik biyoloji okudum :) Şimdiden korkuyorum ya... Allah burda bu sıkıntıyı yaşayan hepinizin yardımcısı olsun

arkadaşım bekarken anlaşılmaz korkuların varsa, bu sayfayı dolaşmakla hata ediyorsun, çünkü burda ilişkiyi gözünde büyütenler bizler, vajinismuslu bayanlar var, o yüzden vajiyi atlatmış bir ablan olarak tavsiyem, inan bana benim ve burdaki ablalarının arkadaşlarının büyüttüğü gibi birşey değil, Rabbim bunu bize zevk almamız için vermiş, acı çekecek olsak hiç verir miydi, kullarına çokça merhametlidir Allah. sana tavsiyem şimdi bu siteyi boşver ama düğününe bir hafta kala gel ben yada burda ki bu durumu aşmış bir arkadaşınla öncesinde bilgilen olur mu tatlım? hadi bakayım sen hala burda mı duruyorsun =))

bak patlama diye birşey yok, vajina yapısı afedersin ama anüsün yapısı gibi düşün, ben hep bu örneği veriyorum. hani dışkı nasıl çıkarken anüs genişler sonra eski haline döner, kabız olmadığın sürece acı hisseder misin ? hayır. ama o minicik delik, hatta delik gibi bile görünmez, nasıl genişliyor , esnek çünkü, aynen vajina da böyledir. bak nasıl kabızken ağrı oluyor çatlak yada kanama oluyor fazla zorlayınca, neden çünkü susuzluktan değil mi? vajinada da yeterince ıslaklık kayganlık oluşursa ne bir acı ne bir kanama olmaz. zarın acısıda yeterli kayganlık sağlanırsa yok gibi birşey demiyorum, aynen yoktur, mesela kendiliğinden korku yerine istek duyarsan yeterli kayganlık olur ve acımaz, ama korkuyorsan ben mesela en doğal şey bana göre zeytinyağ kullandım ve hep tavsiye ediyorum, sıfır acı yemin ederim.hiç korkma ve lütfen hadi şimdi git burdan

Bekar kızlar gidin burdan ayol ben kendınızı korkutuyorsunuz yapmayın böyle bilinçaltına yerlrstırmeyin. Bekarken anlasılmaz canım. Ilkgrcrnın keyfını çıkar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…