- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #180.501
arkadaşım bekarken anlaşılmaz korkuların varsa, bu sayfayı dolaşmakla hata ediyorsun, çünkü burda ilişkiyi gözünde büyütenler bizler, vajinismuslu bayanlar var, o yüzden vajiyi atlatmış bir ablan olarak tavsiyem, inan bana benim ve burdaki ablalarının arkadaşlarının büyüttüğü gibi birşey değil, Rabbim bunu bize zevk almamız için vermiş, acı çekecek olsak hiç verir miydi, kullarına çokça merhametlidir Allah. sana tavsiyem şimdi bu siteyi boşver ama düğününe bir hafta kala gel ben yada burda ki bu durumu aşmış bir arkadaşınla öncesinde bilgilen olur mu tatlım? hadi bakayım sen hala burda mı duruyorsun =))
Ahahaa:)))bende oyleyim hatta kavgaliyim kocamla barisimca yapatim artikKocam işten bi gelse
Off şu işleri bi düzelse şimdiye kaç kere yenmiştim ben. Egzersizleri bitirdim şimdi de koca yok
Bol yag sur ve ikinarak.yapArkadaslar merhaba 2 yıldır vajiliyim yenmeye çalışıyorum tek parmak çok rahat alabiliyorum iki parmakta yapıyorum sayılır ama iş eş denemesine gelince olmuyor çok bunaldım nolur yardım edin
Es parmagiyla da deneme yapmalisiniz ona da alismak gerekiyor ondan sonra deneme yapin egzersizler tamamen bitmeden deneme yapmayinBebek yagı kullanıyorum zaten ıkınoyorumda ama yapamıyorumoffffff
Korkularını yenene kadar çalışmalısın cıft parmak ve uç parmakta yapmalısın ve aparatla çalışmayı da denemelisin kendıne guvendığin zaman eş denemesine geçmelisin acele etme sırayla bütün aşamaları yap olacak canım İnan buna tek parmağın girdiği yere hepsi oluyor yeter ki birşeylerin oraya girebileceğine beynini inandırEsimin tek parmağınıda alabiliyorum ama sıra p ye gelince korkuyorum. Doktoramı gitmeliyim sizce??cok kotü bişey bu yaa Allah kimseye yaşatmasın insanın moralini bitiriyo
valla dövmedim o kesin de , şaka yaptın sanırım, cümlelerimde hatalı birşey mi vardı ??Aahahah, abla saol, dövdünmü sevdinmi :))))
Yazdıkların rahatlattı tabiki, teşekkür ederim. Ben en iyisi okumayayım, okudukça ay diyorum bende bazen böyle düşünüyorum filan, neyse daha çok var abla, seni bulurum o vakit :)
evet canım hemen özele bakıyorum.Kkaderim burdamisin hatirladinmi beni :)) ozelden bise anlaticam sana ulasirmisin arkadas
valla dövmedim o kesin de , şaka yaptın sanırım, cümlelerimde hatalı birşey mi vardı ??
ben rahatlatmaya çalışmıştım ama bazen algıda farklılık olabiliyor.kusura bakma. ben yada herhangi bir arkadaşla konuşabilirsin canım. yeter ki atlatmış birisiyle konuş. Allaha emanetsin.
estağfurullah canım ne kusuru ben emin olamadım, gerçekten alınmış gibi başladı cümlen, şaka mı yaptı acaba gerçek mi alındı diye düşündüm. yanlış anlaşılırsam çok üzülürüm çünkü. dedim ya hala burda mısın sen falan =) yanlış mı anladı dedim.rica ederim canm ne yaptım ki =)Yok abla şaka yaptım kusura bakma sanırım net ifade edemedim :) Tekrar teşekkürler
İyi ki varsın kaderim seninle konuşmak bile yetiyor")estağfurullah canım ne kusuru ben emin olamadım, gerçekten alınmış gibi başladı cümlen, şaka mı yaptı acaba gerçek mi alındı diye düşündüm. yanlış anlaşılırsam çok üzülürüm çünkü. dedim ya hala burda mısın sen falan =) yanlış mı anladı dedim.rica ederim canm ne yaptım ki =)
Aminnnnnn insallahyarın adetım bıtıyor ve yarın ben bu ısı basarmak ıstıyorum ve artık bebegımız olsun ıstıyorum bu ay bu ıs bıtecek bıtmelııııııııı ALLAHIM NASIB ET NOLUR BIZLERE YARDIM ETTT BASARMAK ICIN INAC GUC VER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?