- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #180.521
Âmin.Allah bu hastalığı yenmeye çalışan herkese yardım etsin.Kolay gelsin hepinize.yarın adetım bıtıyor ve yarın ben bu ısı basarmak ıstıyorum ve artık bebegımız olsun ıstıyorum bu ay bu ıs bıtecek bıtmelııııııııı ALLAHIM NASIB ET NOLUR BIZLERE YARDIM ETTT BASARMAK ICIN INAC GUC VER
canım ıkınmak ve yag ile herşey cözülüyo sadece dogru zamanda ıkıncan hersey bitiyoEsimin tek parmağınıda alabiliyorum ama sıra p ye gelince korkuyorum. Doktoramı gitmeliyim sizce??cok kotü bişey bu yaa Allah kimseye yaşatmasın insanın moralini bitiriyo
estağfurullah canım ne kusuru ben emin olamadım, gerçekten alınmış gibi başladı cümlen, şaka mı yaptı acaba gerçek mi alındı diye düşündüm. yanlış anlaşılırsam çok üzülürüm çünkü. dedim ya hala burda mısın sen falan =) yanlış mı anladı dedim.rica ederim canm ne yaptım ki =)
Evet yenmissin canim bu sekilde devam et ara vermeden tebrikler...kızlar bugün eşimle deneme yaptık benim ustte olduğum pozisyonda p...yarısından fazlasını aldım.yendim mi artık vajiyi inanamıyorum hala:)
Burasi gercekten kendimizi cok rahat hissettigimiz ve fazlasiyla faydalandigimiz bir site gecmise donuk yazilanlari da okumani tavsiye ederim...cift parmakla olmuyorsa da mumdan aparat yapip deneyebilirsin canim ayrica parmak egzersizlerinden once ve yaparken nefes ve kegel egzersizlerini mutlaka tavsiye ederim rahat olmak ve yapacagina inanmak da bu isin sirri...Arkadaşlar bende vajinismusum üstelik sağlıkçıyım güya biz herşeyi biliriz ya ne gelirse ondan geliyor basimiza burası yazdıklarınız çok yardimci oluyor bana terapilere de gittim ama sanirim burası daha iyi geliyor bana parmak egzersizini yapabiliyorum ama çift parmak olmuyor acaba mum mu denesem yada ne yapabilirim
teşekkür ederim canım.darısı heEvet yenmissin canim bu sekilde devam et ara vermeden tebrikler...
Emla kremde uyuşturuyor. Daha etkili bi ilaç anestola göre. Ikınırken kasılma olmuyor aksine vajina açılıyor canımBende
Emla krem var oda uyusturuyor o olurmuki bide ikindigmizda iyice kasilma olmyormu?
Allah razı olsun canım, utandımBak taa burdan ne kadar samimi ne kadar içten olduğunu hissettirdin bana, daha ne yapacaksın :)
Bikacgun deneyin olup olmadığını öyle anlarsın canım. Eşin oldu dıyorsa olmuştur biz anlamıyoruz işte hep dıyorum eşlerimiz anlıyor acı yok bişey yok nasıl anlıcaz girip girmedigini demi yani. Nefs al verırken ıkın bu sekulde yapın baskı degulde içinde bişey olduğu hissin tuhaf baskısı var anlatamadım tama ama işteMerhaba kızlar, bayadır bu siteyi takip ediyorum yazmaya hiç cesaret edememiştim yeni üye oldum. ben 1 yıllık evliyim ve vajinismustum doktora gittik ve bizi başka doktora yönlendirdi. Ilk seansa gittik 5-6 seans süreceğini söyledi fakat çok pahalı olduğunu öğrenince devam edemedik. Geçen hafta olsun artık dedim deneme yaptık biraz ağladım falan ama eşim olduğunu söyledi bende baskı hissettim sanki biraz sizce olmuş mudur hiç bişey anlamadım yardımcı olur musunuz ?
canm ben dr.yeşim yerçoku tavsiye ediyorum kesin çözüm diyebilirim.istanbul da olup jinekoloğundan memnun olanlarda doktor tavsiyesi alabilir miyim ?? kimi önerirsiniz bu durum artık desteksiz çözülemeyecek
dogru zaman nezman lutfen yardim edincanım ıkınmak ve yag ile herşey cözülüyo sadece dogru zamanda ıkıncan hersey bitiyo
dogru zaman nezman lutfen yardim edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?