Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Âmin.Allah bu hastalığı yenmeye çalışan herkese yardım etsin.Kolay gelsin hepinize.

Arkadaşlar bende vajinusmusum üstelik sağlıkçıyım güya biz herşeyi biliriz ya ne gelirse ondan geliyor basimiza burası yazdıklarınız çok yardimci oluyor bana terapilere de gittim ama sanirim burası daha iyi geliyor bana parmak egzersizini yapabiliyorum ama çift parmak olmuyor acaba mum mu denesem yada ne yapabilirim

Bak taa burdan ne kadar samimi ne kadar içten olduğunu hissettirdin bana, daha ne yapacaksın :)

Burasi gercekten kendimizi cok rahat hissettigimiz ve fazlasiyla faydalandigimiz bir site gecmise donuk yazilanlari da okumani tavsiye ederim...cift parmakla olmuyorsa da mumdan aparat yapip deneyebilirsin canim ayrica parmak egzersizlerinden once ve yaparken nefes ve kegel egzersizlerini mutlaka tavsiye ederim rahat olmak ve yapacagina inanmak da bu isin sirri...

Aparatla çalışmak garip geliyobirde aparatla çalışırken kızlık zarım bozulur diye korkuyorum. Allah ım beni ve bu sıkıntıyı çeken tüm bayanlara yardım et hayırlısı ile bebişlerimizi kucagımıza aldığımız günleri göster

Bak taa burdan ne kadar samimi ne kadar içten olduğunu hissettirdin bana, daha ne yapacaksın :)
Allah razı olsun canım, utandım çok naziksin. sende çok vefalı çıktın valla sağolasın =) bu arada aklıma gelen birşeyi de söyleyim olaki düğünün olduğunda siteye giremedim ben mail adresimi yazayım ekle ki, ordan eğer yazarsan burda kimseye ulaşamazsan, haberim olur yardımcı olmaya çalışırım.özelden yazıyorum şimdiden ekle istersen. görüşürüz canım, inşallah sen hiç bu sorunu yaşamayacaksın, ablaların olarak yanındayız hiç korkma.

Merhaba kızlar, bayadır bu siteyi takip ediyorum yazmaya hiç cesaret edememiştim yeni üye oldum. ben 1 yıllık evliyim ve vajinismustum doktora gittik ve bizi başka doktora yönlendirdi. Ilk seansa gittik 5-6 seans süreceğini söyledi fakat çok pahalı olduğunu öğrenince devam edemedik. Geçen hafta olsun artık dedim deneme yaptık biraz ağladım falan ama eşim olduğunu söyledi bende baskı hissettim sanki biraz sizce olmuş mudur hiç bişey anlamadım yardımcı olur musunuz ?

Bikacgun deneyin olup olmadığını öyle anlarsın canım. Eşin oldu dıyorsa olmuştur biz anlamıyoruz işte hep dıyorum eşlerimiz anlıyor acı yok bişey yok nasıl anlıcaz girip girmedigini demi yani. Nefs al verırken ıkın bu sekulde yapın baskı degulde içinde bişey olduğu hissin tuhaf baskısı var anlatamadım tama ama işte

merhaba,2 yıllık evlıyım ve vajınısmus hastasıydım ,bende sızın gbı egzersızler yaptım ve kendı cabamla 1 yılın sonunda ılıskıye grmeyı basardım,3.ılıskının sonuda hamıle kaldgmı ogrendım:)halbukı daha hazır degıldım ve ılıskımı oturtamamıştım cınsel anlamda.hamılelık donemınde ılıskıye korkum nedeniyle hıc gırmedım ve asla normal doğum yapacağımı düşünmüyordum,muayene bıle olamıyr devamlı kasılıyrdum,9 ayın sonunda ıster ınanın yada ınanmayın ben normal doğum yaptım,kendı gücüme ınanamadım,dr uma cok sey borçluyum bu ıs tamaen kafada bıtyor,o cocugun kafası oradan cıkıyrsa...kendınıze devamlı olumlama yukleyın cevrenızden bu anlamda yardım ısteryın,su an hıcbır sıkıntım kalmadı cok sukur,ilişkiye rahatlıkla gırebılıyorum,bu yazımda sızlerde umarım kucuk bır tebessümle beraber ozguven asılar,kasını bıle aldırırken ayakları tepınen ben basardı ısemsızde basarrsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…