Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben dun es denenesi yaptim 2 3 cm aldim ama gerisi girmedi duvar oldu sanki..bide icime aldimgimda hani o cis yaptigimiz yer varya yukarida benim orasi cok aciyo cikarmak zorunda kaldim(

Ben dun es denenesi yaptim 2 3 cm aldim ama gerisi girmedi duvar oldu sanki..bide icime aldimgimda hani o cis yaptigimiz yer varya yukarida benim orasi cok aciyo cikarmak zorunda kaldim(

girdiğinde çıkarma derin nefes al tekrar dene duvar olmasının sebebi o an kasıyorsun kendini nefesle bunu halledebilirsin 2-3 cm girdikten sonra popoya doğru meyil vererek ittir orası acımaz direk ittirirsen acır

Herkese merhaba yeni üye oldum düğünümüz olalı 2 hafta oldu çok mu acele ediyorum bilmiyorum ama yinede yazmak istedim. Balayına gittiğmizde 3-4 deneme sonrasında başardık ama çok acı hissettim ve kanamam çok oldu (kendimi okadar sıkmışım kasmışımki ellerime ayaklarıma kramp girdi zor kendime geldim) kanamam çok olduğu için ve bir kaç gün azda olsa devam ettiği için balayındayken bir daha denemedik döndükten sonra her denemede başarısız olduk olmadığı zaman ağlıyorum yanaştığı zaman bile ağlamaya başladım sürekli ağlıyorum.. bir kere oldu ikincisinin olması daha kolay olur diyordum ama yapamıyorum çok korkuyorum ne yapmalıyım ne öneriyorsunuz

girdiğinde çıkarma derin nefes al tekrar dene duvar olmasının sebebi o an kasıyorsun kendini nefesle bunu halledebilirsin 2-3 cm girdikten sonra popoya doğru meyil vererek ittir orası acımaz direk ittirirsen acır
Benimde üst taraf,idrar yaptigimiz yere yakin kısımlar acışıyo,napalim??? alta dogru mu parmagi itelim,alttan alttan mi ilerleyelim

penis kalinliginda bi cisim sokmayi denicem bugun insallah rahatxa olur bu dediklerini uygulayarak yqpicam

Olmus bak acı kendını kastıgın için kanamada oyuzden. Eşinde sende bolca zeytınyagı surun ve nefes al verırken ıkın ve eşin girsin canım. Korkma sakin olursan heraey yolunda

Olmus bak acı kendını kastıgın için kanamada oyuzden. Eşinde sende bolca zeytınyagı surun ve nefes al verırken ıkın ve eşin girsin canım. Korkma sakin olursan heraey yolunda
Çok teşekkür ederim inşallah olur.. denediklerimizde hep ben altta oluyodum burda yazılanları okudum üstte sırtım dönük şekilde daha kolay oluyormuş sanırım ama üstte olmaya cesaret edemiyorum

Çok teşekkür ederim inşallah olur.. denediklerimizde hep ben altta oluyodum burda yazılanları okudum üstte sırtım dönük şekilde daha kolay oluyormuş sanırım ama üstte olmaya cesaret edemiyorum
Üstteyken kontrol daha çok sen de oluyor ve daha kolay alınıyor.Üstteyken aldıktan sonra biraz öyle bekleyip alta geçtiğin zaman orası alışmış oluyor ve daha kolay oluyor almak.Fakat senin kasılmaman lazım bu yüzden de nefesi doğru almalısın ve ıkınmayı unutmamalısınız.Ben de senin gibi geçirdim ilk deneyimimi yarım saat kendime gelemedim,çenemi ellerinde tutarak titremesini engellemeye çalışıyordum ve sonraki deneyimlerde hiç yapamamaya başladım.Sonra Allah tarafından burayı keşfettim ve her denileni aşama aşama yaparakok şükür atlattım.Yani korkma sakın hersey halloluyor fakat bilinçli ilerle yeter ki..

kızlar, mrb. bende parmak egzerlerine başladım,önceleri emla ile yada spreyle yapıyorudm son iki gündür hiçbişi kullanmadan sadece zeytnyağı ile çalışıyorum. son iki gündür 6cm lik bi aparat hazırladım onunla çalışmaya başladım.
aparatı ilk aldığımda çok rahat olmuştu. ama dün akşam çok zor oldu nerdeyse yarım saatte aldım.içimde 20 dk. beklettim.
çıkardımtekrar almayı denedim baktım yine çok zorluo bıraktım bende. galiba giriş yönünü ayarlıyamıyorum.egzerszleri dizlerimin üzerinde oturarak yapıyorum ve ucu girdikten sonra popoyu kaldırıp itiyorum.
özelden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum, onlar sayesinde bu kadar ilerleyebildim.şimdi tekrar aparat giriş yönü ve aparatı nasıl tutmam gerekiyor kolay olması için yardım istiyorum

kızlar neden kimse yazmıyor yok mu aparat egzersizinde yardımcı olacak birleri....

merhaba kızlar bende dilatörlerle çalışıyorum bugün başladım en büyüğüne kadar aldım hafta sonuna kadar çalışıp deneme yapıcam Rabbim hepimize yardım etsin

merhaba kızlar bende dilatörlerle çalışıyorum bugün başladım en büyüğüne kadar aldım hafta sonuna kadar çalışıp deneme yapıcam Rabbim hepimize yardım etsin
Amin cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun. bu dilatörlerin en büyügü dediğin kaç cm acaba ? ben de mumla çalışıyorum ama çok zorlanıyorum ,giriş açısını ayarlayamıyorum bu yüzden de ilerletene kadar yarım saat geçiyor.6cm lik aparatla çalışıyorum şu anda , aparatla ilgili ya da pozisyonla ilgili işin püf noktası dediğin bişiler var mı ?

canım aparatın en büyüğü pe...s boyutunda aynı ölçülerde. püf noktası nedir bilmiyorum ama özelde yazayım sana nasıl yaptığımı

Kızlar ya parmağı içeri aldığımızda içeride oranın şeklini alıyor parmak ama aparat düz bişey sonuçta nasıl olucak???nolur yardım edin

Ayhh evin yolunu bulamıyoruz nöbetlerden ben artık bu sorunu aşabileceğime inanıyorum sık sık pratik yapmak ve kurtulmak istiyorum bu gidişle izin almak zorunda kalacağız galiba

Ayhh evin yolunu bulamıyoruz nöbetlerden ben artık bu sorunu aşabileceğime inanıyorum sık sık pratik yapmak ve kurtulmak istiyorum bu gidişle izin almak zorunda kalacağız galiba
Uzulme ebe hemşire doktor cerrah bile varmış vajınusmuslular arasında bende çocukgelişimciyim kadın erkek butun herseyı ınceledkk en ınce noktasına kadar birleşme vs ama iş okumakla bılmekle degıl canım duyduklarımızın bilinçaltında dag gibi buyumesınde.kafadakı korkuların gitmesiyle herşey yerıne oturuyor ve olması gerektıgı gibi oluyor

yaklasık 3 haftadır bu sitedeyim ve gerçekten çok faydalı bir site hiç yapamam sanmıstım ama 3 parmagı sıkıntısız yapabiliorum ama benim sorunum su ben baska yerdeyim eşim baska yerde haftasonları görüşebilioruz eşim bazen haftasonlarıda çalıstıgı için 2 haftadır yanına gitmedim bu süre içerisinde hergün egzersiz yaptım ve yapmayda deveam edicem bu haftasonu gittigimde insallah bu sornu halletmiş olarak gelirim kendime güveniorum insalllah haftasonu buraya bende yendim yazmak istiyorum dualarınızı bekliorum:) :)

Ne hayat arkadaş ya ben dahil çoğumuz iş güç yüzünden en güzel zamanlarımızı yaşamaya başlayamıyoruz. Allah bize sabır versin geriden baktım da nelerle uğraşıyoruz ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…