- 27 Ekim 2014
- 26
- 24
- 8
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #180.561
Aynen öyle mesela ben yarılamıştım penisi şimdi boşa geçen günlerde içim içimi yiyor acaba olur muydu diye. Umarım bunda da bir hayır vardır canım. Diğer bacılarım siz de yanınızdaysa kocanızın kıymetini bilin egzersizleri aksatmayın bir an önce terfi etmeye bakın bence :)çok haklısın flores belki astık bu durumu ama deneyecek imkanımız olmadıgı için bilemiyoruz ama herseyde bi hayır vardır
Zamanla sen farketmeden her yapista biraz daha ilerleyecek artik kafani buna yorma sadece olayin tadini cikar ve zevk almaya odaklan gerisi anlamadan olacak canim...kızlar bende iki gündür eşimle deneme yapıyoruz.yarısından fazlasını alıyorum.tam olarak ilişkiye girmemiz ne zaman olacak.deneyimli arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim.çünkü tam olarak ilişki olmadan yendiğime inanmıyacam sanırım
Canım yarisina geldiginde esin icine b.. Sonra tamami cok rahat alirsin ins dene mutlakakızlar bende iki gündür eşimle deneme yapıyoruz.yarısından fazlasını alıyorum.tam olarak ilişkiye girmemiz ne zaman olacak.deneyimli arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim.çünkü tam olarak ilişki olmadan yendiğime inanmıyacam sanırım
Herkesun farklı canım ben penisi aldıktan sonra gıtgeller için bırhafta ugrastık gıdıklanacakmısım gıbı gelıyordu ama öyle degılmış :) rahat bırakmya calıs nefes al ver sureklı rahatlatmak ıcın konuş esınlekızlar bende iki gündür eşimle deneme yapıyoruz.yarısından fazlasını alıyorum.tam olarak ilişkiye girmemiz ne zaman olacak.deneyimli arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim.çünkü tam olarak ilişki olmadan yendiğime inanmıyacam sanırım
Canımm hayırlı olsun tebrik ederim :) bende yeni yendim alismasi kaldi elhamdülillahGerçekten oldu mu şimdi sakamı ruyami
şu site iyi ki var yaa sizler olmasaydınız bu kdar ilerleyemezdik iyi yürekli insanlar ahulum,yağmur zerresi,orkide çoook sağolun destekleriniz için..inşallah bende başarırım en kısa zamanda..
Canim bir damara denk gelmis olabilir onemli birsey sanmiyorum ama yinede doktor kontrollerini aksatmakanama devam ettı lavvobaya gırdım afedersınız kucuk abdest yaptım cok kan aktı neden garıp bır durum yok degılmı neden boyle oldu korkuyorum
ya öyle mi dersin çok korktum bir an öyle çok ca küçük abdest den sonra kanama olunca ters birşey oluyor sandımCanim bir damara denk gelmis olabilir onemli birsey sanmiyorum ama yinede doktor kontrollerini aksatma
Canim tebrik ederim devamindada alisirsin ins. Bende de kan gelmedi gecen gun yendigimde takilma ona alismaya bak :)Mrb arkadaslar sirf size destek olmak icin uye oldum. 15 aylik ewliyim dun yendim daha . Hemen size yazayim dedim cok sukur kurtuldum ilk baslarda cok kasiyordum kendimi korkuyordum sonradan korkum gecti sonra da esimn sorunlari oldu .. dun aksam deneyelm dedik esim israr etti istemedim. Bi saat sonra uyandrdim denedik ve oldu ne acidi ne de yandi kanda gelmedi sasirdim valla kendmi cok garip hissediyorum inanamadik acaba hamile kalablr miyim adetime daha bi 10 gun var bugunde dememizde bi sorun olmaz degil mi? Sanki bizim buyukler iliskiden bir gun sonra ara verin demislerdi nerdeyse 1.5 sene oldu unuttm km ne dedi valla inanin cok kolay pozisyon cok onemli. Ben ustte deneyecektm firsat olmadi cok sukur :) darisi basiniza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?