- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #180.581
Onemli birsey oldugunu sanmiyorum canim ama mutlaka kontrole git yumurta takibinede baktir ayrica bebis icin tekrar hayırlı olsun :)ya öyle mi dersin çok korktum bir an öyle çok ca küçük abdest den sonra kanama olunca ters birşey oluyor sandım
Canım eger kastı isen olmuştur merak etme zar yapındanda olabilir ama rahat etmek için Dr gidebilirsinya öyle mi dersin çok korktum bir an öyle çok ca küçük abdest den sonra kanama olunca ters birşey oluyor sandım
Canim tebrik ederim devamindada alisirsin ins. Bende de kan gelmedi gecen gun yendigimde takilma ona alismaya bak :)
Evet yarın. Gideyim yani ilk bu hafta kanama olabilir mi ara araCanım eger kastı isen olmuştur merak etme zar yapındanda olabilir ama rahat etmek için Dr gidebilirsin
Adetin düzenli ise adetim ilk gününden 14 . Gün ile 18 . Gün arası yumurtlama zamanı ama adete yakın ise korkmaCnm ben daha ilk ilişkiyi yaşadım ?vajinusmusu yendim ama bebek de olabikiolabilir korunmadan olmuş oldu baya
Canım eger sadece zar ise olmaz ama sen korkunca vajina dokusı zarar gördüyse olabilir ama Dr gitmek en iyisi korkma benim bi keresinde adete bi kaç gün kala ilişki oldu ilişki sonrası adet başladıEvet yarın. Gideyim yani ilk bu hafta kanama olabilir mi ara ara
Benim bugün adetim bitti ve biz denedik yani adetle alakalı mi dir kanama normalde bitti yaniCanım eger sadece zar ise olmaz ama sen korkunca vajina dokusı zarar gördüyse olabilir ama Dr gitmek en iyisi korkma benim bi keresinde adete bi kaç gün kala ilişki oldu ilişki sonrası adet başladı
Canim benimde iliski adete 10 gün kalaya flan denk geldi ayni dusüncedeyim :) pek sanmiyorum ama olabilir belki :) gecikirse haber verTskkr ederm demekki esnekmis aman kim kan bekliyordu kiii ohh be rahatladm . Bi senedir stres stres... dunde sevinctn uyuyadim acaba hamile kalr mym dunden? Adetime 10gun var
Amin canim haberleselim bu ay hissetmiyorum ama ynede belli olmazVerrim tabi hadi bakalim Allah hayrlsni versn hersyn. Telefonmda takvimim programi var adetime 9 gun kaldigini diyor ama gorecez:)
Benim regle 4 gun kaldı hayırlı si artik :) belirtim yok ama iliski gunu kasik batmasi oldu bakalim :)Biz dun yendik . Iki kez denedik ve ikisinde de oldu acimadi kizlar valla acimiyor odum kopuyordu pozisyonumz yanlisms eminim sizinde oyledir . Bakalim hamile kalirsam yazcam :)
hangi pozisyonda yendiniz ayrıca çok sevindim hayırlı olsunn darısı herkesğn başınaBiz dun yendik . Iki kez denedik ve ikisinde de oldu acimadi kizlar valla acimiyor odum kopuyordu pozisyonumz yanlisms eminim sizinde oyledir . Bakalim hamile kalirsam yazcam :)
Çok sevındım canım hayırlı olsun :)Oldu oldu oldu oldu İnanamıyorum
Teşekkür ederim darısı diğer arkadalara inşallah :)Çok sevındım canım hayırlı olsun :)
anladım tesekkurler gıydım hemen patıklerı:)Amin canım. Bıkacgun sureklı yapın canım hem sen rahatla hemde vajına alışsın. İdrarda kan ve yanma bır ukıseferlik olut sonrada geçer .ayaklarınızı usutmeyın yeni gelinler .ılkgece ılıskı sonrası patık gıy derler sırtınızı ve ayaklarınızı usutmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?