Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya öyle mi dersin çok korktum bir an öyle çok ca küçük abdest den sonra kanama olunca ters birşey oluyor sandım
Onemli birsey oldugunu sanmiyorum canim ama mutlaka kontrole git yumurta takibinede baktir ayrica bebis icin tekrar hayırlı olsun :)

Tskkr ederm demekki esnekmis aman kim kan bekliyordu kiii ohh be rahatladm . Bi senedir stres stres... dunde sevinctn uyuyadim acaba hamile kalr mym dunden? Adetime 10gun var
Canim benimde iliski adete 10 gün kalaya flan denk geldi ayni dusüncedeyim :) pek sanmiyorum ama olabilir belki :) gecikirse haber ver

Biz dun yendik . Iki kez denedik ve ikisinde de oldu acimadi kizlar valla acimiyor odum kopuyordu pozisyonumz yanlisms eminim sizinde oyledir . Bakalim hamile kalirsam yazcam :)

Biz dun yendik . Iki kez denedik ve ikisinde de oldu acimadi kizlar valla acimiyor odum kopuyordu pozisyonumz yanlisms eminim sizinde oyledir . Bakalim hamile kalirsam yazcam :)
Benim regle 4 gun kaldı hayırlı si artik :) belirtim yok ama iliski gunu kasik batmasi oldu bakalim :)

Amin canım. Bıkacgun sureklı yapın canım hem sen rahatla hemde vajına alışsın. İdrarda kan ve yanma bır ukıseferlik olut sonrada geçer .ayaklarınızı usutmeyın yeni gelinler .ılkgece ılıskı sonrası patık gıy derler sırtınızı ve ayaklarınızı usutmeyin

anladım tesekkurler gıydım hemen patıklerı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…