Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Biri bana baştan nasıl egzersiz yaptigini anlatabilir mi bugun başlamak istiyorum yoksa aylar yıllar gecicek ben ayni kalicam daha çok korkmaya başladım

egzersız yapmadan yendım ya resmen yapamıyordum ve es denemesı ıle oldu bır anda oldu...ayrıca nasıl oldugunu anlatayım yarım saat kadar oncesı kas gevsetıcı ılac ıctım sonra uyusturması ıcın kremını surduk ve sedce baskı hıssedıyordum duvara dayandıgı zaman orda esım devam ettırmese bıraz ılerletmese olmazdı yıne meger es de onemlı ımıs ...

Hangi ilaç ve krem kullandın canım onlarıda yazda denemek isteyen arkadaşlar olabılır

Biri bana baştan egzersiz yaptigini anlatabilir mi bugun başlamak istiyorum yoksa aylar yıllar gecicek ben ayni kalicam daha çok korkmaya başladım
Ilk isin kegel ve nefes egzersizlerine baslamak olsun canim bunlarla rahatlamaya calis ayrica bir ayna al karsina ve vajina incele ufak dokunuslar yap nefes ve kegelle deligin yerini tam olarak ogren nasil acilip kapandigini gor

adeleks kas gevsetıcı ...anestol pomad SANDOZ uyusturan bır krem ...bu kremın cok ama cok faydası oldu ınanın daha oncede denedık kremle ama esıme ıs dusuyordu o devam ettırmese yıne kalacaktık husran olacaktı sonuc...ama o gemılerı yakktı bende hıssetmedım oldugunu bıle...bu hıssetmedım oldugunu dıyenlere nasıl hıssedılmez dıye dusunurdumo an anlamıyorsunuz hakıkaten ...

üstte olduğumuzda tam olarak ne yapmamız nasıl durmamız lazım anlatabilir misiniz denedim ayaklarım titredi bütün ağırlığım ayaklarıma binmiş gibi oldu devam edemedim

Arkadaşlar umutsuz nick nameler koymayın pozitif konuşun ve yenmeyi önce istiyor msnz bu a karar verin gerçekten istiyorsanız kararlı olun işte ozaman yenmek çok daha kolay oluyor.daha çok korkmayın bakın biri daha yendi.bu sayfaları toplasak bi sürü insan yendiğe yeniyor neden siz de onlardan biri olmayasanız.sadece ben seni alt ederim deyin ve başlayın okuyun burda yardım alın bazı şeyler ters gidebilir bunuda unutmayın bazısı iki gün bazısı iki haftada ama herkes yenebilir.sadece burayı okuyun hangisi size iyi geliyorsa onu yapın parmak aparat nefes eş li parmak ama başlayın ve sımsıkı yapışın hedefe emin olun her ilişki sonrası eşinizle bir bütün olmak çok güzel bi duygu

üstte olduğumuzda tam olarak ne yapmamız nasıl durmamız lazım anlatabilir misiniz denedim ayaklarım titredi bütün ağırlığım ayaklarıma binmiş gibi oldu devam edemedim
Canım çömelme dizlerin yerde olacak namazda secde pozisyonu gibi .penisi aparat gib yerleştir güçlü bi şekilde ıkın ve penisin ucu girer bu şekilde nefes al verirken ittir biraz ilerleyince aşağı doğru eğim ver popoya doğru eger girmezse yarısı girişi eşinle sarıl ve öpüşünde debam et be odaklan zevke kendiliğinden free

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim.Londra da yasiyorum 3 yillik bir evliligim var.ilk zamanlarda iliskiye girememe sebebimi tecrubesizlikten saniyordum ilerleyen zamanlarda bir problem oldunu fark ettim ve arastirmaya basladim.

Daha sonra kadin dogum uzmani birdoktor ile tanistim inanin adamin kendine hayri yok ve yurt disinda yasayan arkadaslar cok iyi bilirlerki turk doktor bulmak cok zor...Nasil oldunu anlamadn hamile kaldim 3 ay once ne yazikki bebegimi kaybettim kanamam basladi ve hastaneye gittim alttan bakmak istediler zorladilar kimseye derdimi anlatamadim ve suan psikolojim yerlerde banada yardim edim londra da yasayan iyi doktor bilen bana onerirse sonsuza denk dua cisi olurum yada tecrubeli bayanlar bu illetten kurtulanlar caresizligime care olun....

Canım keşke bılsek bi doktor ama istersen yardımcı olabılırız nurdan egzersizlerle hallederiz

Canim senin problemin net olarak ne anlayamadm ben acikcasi vajinismus mu yoksa rahimle ilgili bir sorun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…