- 11 Kasım 2014
- 307
- 199
- 33
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #180.621
Canim bende vajinamus belasini yasayanlardanim.malesef 3 yildir esimle birlikte olamadim.yani basta hersey cok normal ama is birlesmeye gelince istemsiz olarak kasiliyorum sanki canim parcalanacakmis gibi hissediyorum korkuyorum nasil bas edicemi bilmiyorum bu yuzden sizlerin yardimina ihdiyacim var..Canim senin problemin net olarak ne anlayamadm ben acikcasi vajinismus mu yoksa rahimle ilgili bir sorun mu?
Hamilelik durumu nasil oldu o zaman canim iliskiye giremeden?Canim bende vajinamus belasini yasayanlardanim.malesef 3 yildir esimle birlikte olamadim.yani basta hersey cok normal ama is birlesmeye gelince istemsiz olarak kasiliyorum sanki canim parcalanacakmis gibi hissediyorum korkuyorum nasil bas edicemi bilmiyorum bu yuzden sizlerin yardimina ihdiyacim var..
Ozelden yazdim canim.Hamilelik durumu nasil oldu o zaman canim iliskiye giremeden?
Bende vajılıyken hamıle kaldım spermler hızlıysa vajınanın ustune bosalsa bole hamıle kalabılıyorsun canım.Hamilelik durumu nasil oldu o zaman canim iliskiye giremeden?
Hic oyle seyler dusunme kardesim bicok insan var ayni dertten muzdarip herkes er ya da gec asiyo bu soruju yeterki azimli sabirli cesaretli olBende konuya dahil olmak için yeni üye oldum. aynı dertten yardımlarınıza ihtiyacim var . 13 aylık evliyim bende bu şekilde hamile kaldım ve sezaryenle doğum yaptım. Kendimi delinmeye çalışan bi duvar gibi hissediyorum aslında hiç umudum yoktu böyle Yaşarım diye düşünüuordun taki burda yazılanları okuyana kadar.
Bem hem doktora gidiyorum hemde burdan yardım alıyorum. Çok yalnızdım.hem özelden hem burdan yardım eden arkadaşların sayesinde tekrardan umutlandım. İnşallah bizde yeneriz yardımlarınızla birlikte dualarınızı eksik esirgemeyinHic oyle seyler dusunme kardesim bicok insan var ayni dertten muzdarip herkes er ya da gec asiyo bu soruju yeterki azimli sabirli cesaretli ol
Amin canim guzel haberlerinizle bizde mutlu olcaz insallahOkadar mutlu ve umutluyimki bugun kayit oldum ve sag olsun arkadaslar beni cok morelize etti verdiginiz tum taktikleri uygulicam arkadaslar ve her asamayi sizinle paylasicam.Allah hepinizden razi olsun meger hissettigim kadar yalniz deilmisim.Bugun daha cok guveniyorum kendime insallah tertemiz bir sayfa acicaz ve bu illetten kirtulucaz.Allah yar ve yardimcimiz olsun.
Dediğn şey gerçekten var ama vajınusmusla ılgısı yok onun onda erkek yapamıyormuş canım erkegı baglıyorlarmışarkadaslar hocalara gidenınız varmı ben sordurdum büyü bağlılık var dedıl bu durumlarla karsılasan varmı bende vajınusmus dedı doktor hangısı dogrumu cozemedım dınımızdede var yasanan olaylarda var kafam karıstı...
Bunu anlamanın bir yolu yok malesef. Ama bu tarz şeylerden korunmak için dua etmek ve namaz kılmaktan başka bir çözüm yok. İnsanın nasıl sınanacağını yalnızca Allah bilir. Olabilirde olmayabilirde. Bende bir dönem senin düşündüğünü düşündüm. Ama durum değişti. Sorunu çözdüm. Çözüme sebep her halükarda dualardır bunu unutma. Çünkü dua insanı motive eder ve cesaret verir.Onun dışında yapman gereken şey ilişki esnasında üstte olmak. Penisi ayarlamak. Pozisyon alırken penisi biraz popoya doğru kaydırman gerek. Ikınman ve yavaşça hareket etmen gerek. Korkmana gerek yok. Allahın izniyle çözülecektir. Ve şunu sakın unutma dünya üzerinde yaratılmışların en güçlüsü insandır. Dua ile çözemeyeceğin şey yoktur.arkadaslar hocalara gidenınız varmı ben sordurdum büyü bağlılık var dedıl bu durumlarla karsılasan varmı bende vajınusmus dedı doktor hangısı dogrumu cozemedım dınımızdede var yasanan olaylarda var kafam karıstı...
Canım ya bende yurtdışındayım sana katılıyorum zor bi durum ama bende burası sayesinde yendimNekadar sanslisiniz aslinda arayacaniz bir doktor var nalet olsun bu londra da beni anlicak bir doktor bile yok vajinamus oldum diuorum one diyorlar gulunc gozlerle bakiyorlar bana ama bugunden sonra bende sansliyim cunki sizler varsiniz ve ben yalniz deilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?