Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar yaa ben basladm ama yari yolda kaldm :) parmak egzerszi yaptm yapabilnce denemek istedm anestl pomadla denedk yarisini alabldim sonra aciyo faln dedm braktm aslnda acmiyodu kacmak icn dedm cnku daha fazla alamiyodm sanka bisye drgiyo gbi ilerletemedm

Sorunu yaşayanlardan biriydim ben. Yeni gelen arkadaşlar var burda. Umutsuzluğa yer vermeyin. 1 yıllık evliydim çözebildiğimde. Korkmayın bu sorunu çözebilirsiniz. Benim çözmeye çalışırken yaptığım en büyük hata penis direk içeri girecek zannetmemdi. Halbuki vajina yolu eğimli. Popoya doğru ilerletmem gerektiğini parmak egzersizleri ile farkettim. Kimse bişey anlatmamıştı bana. Doktora gitmedim. Burdaki egzersiz ile olayı çözdüm. Canım yanar diye korkuyorsanız anestol kullanın. Kayma işlemi içinde kayganlaştırıcı herhangi bir ürün kullanın. en subazlı bir ürün kullandım. Zeytinyağı yada bebeyağı kullananlar var. Bunlarda yardımcı olabilir. Korkmayın sorunu çözersiniz.

Size yaptgim pozisyonu soyleyeym kesinlikle deneyin . Ikinizde hazir olun . Yataga uzanin birbrnze yuzunuz donuk olsun. Bacaklarinizi acin esinizi bacaklarinizi arasina alin o sekilde mutlaka olacaktir yeterince islaksa hic acimaz benim ne acidi ne de yandi. Islak olunca duvar muvar olmuyor esiniz yavas yavas ittirsin deneyin

kızlar iki gündür eşimle çalışıyoruz yarısından fzlası giriyor egzersizleri hergun yapmaya devam mı edelim yoksa birer gün arayla mı yapalım

ölede bakalım eşimde isteksılık var daıma olumsuzluklar falan ıstek gelmıo ondadane yapcam bılmon yanaşaıom ona bazen ıstemıo
İkna etmen gerek o noktada. Benimde ilk zamanlar nerdeyse ayda sadece 1 kez yapıyorduk. Daha doğrusu yapmaya çalışıyorduk. Sürekli hayal kırıklığı sadece vajinusmusu yaşayanda olmuyor. Erkekte etkileniyor bundan. İstemediğinden değil nasıl olsa yapamayacağız diye düşünüyordur.

Tmm orayı okudumda siz nasıl uyguluyorsunuz egzersizleri ben parmağımı bile yaklaştıramıyorum offf
Öncelikle pc kaslarini taniman gerekiyor,idrarini yaparken sık sık tut, bırak,bu tutup bırakma işlemini pc kaslarin sayesinde yapabiliyosun,sonra bu işlemi idrar yapmaya çıkmadigin zamanlarda da yapmaya çalış,sık sık yapki kaslarin güçlensin,bende senin gibiydim,vajina deligimin yerinide bilmiyordum,aynayi aldim bir gün boyunca abartmiyorum saatlerce,o deligi bulana kadar uğraştim,sonra buldum,sonraki gün kulak temizleme çöpünü delige yavaş yavaş soktum,hem agladim,hem güldüm arada buraya yazdim,arkadaslar sagolsun yardim etti,sonraki gün işaret parmagimin bi bogumunu,ertesi gun ikinci bogumunu sokmayla ugrastim,bugun orta parmagimi çalıştim o da giriyo,yalniz iki parmagi bi türlü sokamiyorum,orta parmagi ve işaret parmagini birleştirip sokmam gerek ama nerdeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…