- 11 Kasım 2014
- 82
- 32
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #180.641
Canım mutlaka paylaşcam ben çok çektim hala da çekmeye devam ediyorum Allah kimseye vermesin birbirimize yardımcı olalım inşallah.Olsun be canim yaren 51 insallah halledicez artik biyerden baslamak lazim.doktorun ile olan konusmalari burda paylasirsan bizde faydanalalim canim .
Hangi ulkedesin canim?malesef bizim icin daha zor ama deneyimlerini benimle paylasirsan sevinirim canim.Canım ya bende yurtdışındayım sana katılıyorum zor bi durum ama bende burası sayesinde yendim
ölede bakalım eşimde isteksılık var daıma olumsuzluklar falan ıstek gelmıo ondadane yapcam bılmon yanaşaıom ona bazen ıstemıo
Tamamını alana kadar hergun yapın canım hitgellere başlayınca bırer gun ara verin yani ben öyle yapmıştımkızlar iki gündür eşimle çalışıyoruz yarısından fzlası giriyor egzersizleri hergun yapmaya devam mı edelim yoksa birer gün arayla mı yapalım
Suan icin her gun yapmaya calisin canim vajina iyice alissinkızlar iki gündür eşimle çalışıyoruz yarısından fzlası giriyor egzersizleri hergun yapmaya devam mı edelim yoksa birer gün arayla mı yapalım
İkna etmen gerek o noktada. Benimde ilk zamanlar nerdeyse ayda sadece 1 kez yapıyorduk. Daha doğrusu yapmaya çalışıyorduk. Sürekli hayal kırıklığı sadece vajinusmusu yaşayanda olmuyor. Erkekte etkileniyor bundan. İstemediğinden değil nasıl olsa yapamayacağız diye düşünüyordur.ölede bakalım eşimde isteksılık var daıma olumsuzluklar falan ıstek gelmıo ondadane yapcam bılmon yanaşaıom ona bazen ıstemıo
Macaristan canım ben aparat yaptım kulak çöpü işe başladımH
Hangi ulkedesin canim?malesef bizim icin daha zor ama deneyimlerini benimle paylasirsan sevinirim canim.
Bu konunun,başlığın en başında anlatilan kegel egzersizi ve parmak egzersizi yapiyoruzKızlar soruma lütfen biri cevap versin egzersiz neler yapıyorsunuz anlatırmasınız
Öncelikle pc kaslarini taniman gerekiyor,idrarini yaparken sık sık tut, bırak,bu tutup bırakma işlemini pc kaslarin sayesinde yapabiliyosun,sonra bu işlemi idrar yapmaya çıkmadigin zamanlarda da yapmaya çalış,sık sık yapki kaslarin güçlensin,bende senin gibiydim,vajina deligimin yerinide bilmiyordum,aynayi aldim bir gün boyunca abartmiyorum saatlerce,o deligi bulana kadar uğraştim,sonra buldum,sonraki gün kulak temizleme çöpünü delige yavaş yavaş soktum,hem agladim,hem güldüm arada buraya yazdim,arkadaslar sagolsun yardim etti,sonraki gün işaret parmagimin bi bogumunu,ertesi gun ikinci bogumunu sokmayla ugrastim,bugun orta parmagimi çalıştim o da giriyo,yalniz iki parmagi bi türlü sokamiyorum,orta parmagi ve işaret parmagini birleştirip sokmam gerek ama nerdeeeeeeeeTmm orayı okudumda siz nasıl uyguluyorsunuz egzersizleri ben parmağımı bile yaklaştıramıyorum offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?