- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #180.661
Parmak calisirken mutlaka bebeyagi veya zeytin yagi kullanÇok teşekkürler cnm
Maşallah,darisi başımıza,o kadar egzersiz yapiyorum,tek parmakla,bi turlu genişletemedim,iki parmaga gecemiyorummmEgzersizler cok onemli lutfen yapamiyorum demeyin sadece baslamaniz bile yeterli.BEn bununla 10 yildan fazla ugrastim ama sonunda bu site sayesinde 2.kizim oldu.
Mumdan aparat yapip denedin mi canimMaşallah,darisi başımıza,o kadar egzersiz yapiyorum,tek parmakla,bi turlu genişletemedim,iki parmaga gecemiyorummm
canım üzerine peçete sarıca acıtmıyorMumdan aparat acıtmıyo muu??
Canım ben vajiyi geçen sene yendim. Bu Temmuz'da tr de muyane olup bebek için Dr danışacaktım hiç aşktan muyane eder düşünmemiştim azar yedim kadından çok kötü oldum amaxburdakiler çok anlayışlı bekliyor sakinleştiriyor bence bayan anlayışlı bul git Türk olmadadaDaha sonra kadin dogum uzmani birdoktor ile tanistim inanin adamin kendine hayri yok ve yurt disinda yasayan arkadaslar cok iyi bilirlerki turk doktor bulmak cok zor...Nasil oldunu anlamadn hamile kaldim 3 ay once ne yazikki bebegimi kaybettim kanamam basladi ve hastaneye gittim alttan bakmak istediler zorladilar kimseye derdimi anlatamadim ve suan psikolojim yerlerde banada yardim edim londra da yasayan iyi doktor bilen bana onerirse sonsuza denk dua cisi olurum yada tecrubeli bayanlar bu illetten kurtulanlar caresizligime care olun....
Canım ben vajiyi geçen sene yendim. Bu Temmuz'da tr de muyane olup bebek için Dr danışacaktım hiç aşktan muyane eder düşünmemiştim azar yedim kadından çok kötü oldum amaxburdakiler çok anlayışlı bekliyor sakinleştiriyor bence bayan anlayışlı bul git Türk olmadada
Parmak egzersizi ve ayna ile kendini tanıma işlemi. Parmak egzersizi ile yolun nasıl olduğunu keşfediyorsun ayna ilede ıkınıp bırakırken nasıl açılıp kapandığına bakıyorsun.Kızlar soruma lütfen biri cevap versin egzersiz neler yapıyorsunuz anlatırmasınız
Tek parmak girdiyse peniste girer. Korkma ordan bebek geçecek şekilde yarattı Allah seni. Yırtılmazsın hiçbişeycik olmaz. Tek parmakta farkettiysen yol popoya doğru eğimli. Demekki penisi alırken dik değilde popoya doğru eğimli içeri alman gerekiyor. Nefes alıp ver bu noktada canın yanmayacak korkma.Harbiden kızlar şu iki parmagi sokabilen ana yigitlerrrrr,ben ne yapacam bi söyleyinolmuyo bacilarim,iki parmak girmiyo,zorla bastirincada aciyo,yırtıverecem o olacak,hastanelik olcam,bi jinekoluga gittim, hersey normal dedi,herkes gibi sık dişini yap diyo sanki kolaydi,bazen yaparim başaririm diyorum,bazende aman boşanirim dayanamiyorum diyorum
Yurt dışıCan
Canim sen nerde yasiyorsun?
Mumdan aparat yapip denedin mi canim
Canim o gun dedigin gibi mumu strecledim,sonrada eldivenin parmagina soktum,iyice yagladim ama tam sokamadim,cok sert geldi,parmak gene esniyo,vajinaya gore şekil aliyo ama mum malesef sert bi aparat,esneme olmuyoMumdan aparat yapip denedin mi canim
Bu parmak egzersizi, sadece oranin ne kadar dar oldugunu bana gosterdi,tek parmak giriyo,iki parmaklik yer yok,iyice umudumu yitirdim,parmagim icerdeyken git gel yapiyom,kegel yapiyom,nefes aliyorum veriyorum,esneme genişleme asla olmuyoTek parmak girdiyse peniste girer. Korkma ordan bebek geçecek şekilde yarattı Allah seni. Yırtılmazsın hiçbişeycik olmaz. Tek parmakta farkettiysen yol popoya doğru eğimli. Demekki penisi alırken dik değilde popoya doğru eğimli içeri alman gerekiyor. Nefes alıp ver bu noktada canın yanmayacak korkma.
Neyi sokarsan okadar esner ve şekil alır canım bizim ıkı uç parmaklar nasıl girdi peki merak etme herşey gıdıyor kolunu bole sokabılırsın yeterkı sakin ol burnundan nefes al ağzından verırken ıkın ve it canım. Wc pozısyonu yada sırt ustu yatıp bas ve kalcana yastık koy calışBu parmak
Bu parmak egzersizi, sadece oranin ne kadar dar oldugunu bana gosterdi,tek parmak giriyo,iki parmaklik yer yok,iyice umudumu yitirdim,parmagim icerdeyken git gel yapiyom,kegel yapiyom,nefes aliyorum veriyorum,esneme genişleme asla olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?