Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Harbiden kızlar şu iki parmagi sokabilen ana yigitlerrrrr,ben ne yapacam bi söyleyin olmuyo bacilarim,iki parmak girmiyo,zorla bastirincada aciyo,yırtıverecem o olacak,hastanelik olcam,bi jinekoluga gittim, hersey normal dedi,herkes gibi sık dişini yap diyo sanki kolaydi,bazen yaparim başaririm diyorum,bazende aman boşanirim dayanamiyorum diyorum

Mum sokmak parmak sokmak kısacası birşey sokmak çok itici şeyler ya Rabbim nerden başlasam nasıl dayansam aklım allak bullak

kızlar sakın olmuyor deyip umutsuzluğa kapılıp bırakmayın bugün olmazsa yarın kesin olacak başta bende aynıydım şimdi eşimle denemelere başladım çok şükür baya yol aldım

Canım ben vajiyi geçen sene yendim. Bu Temmuz'da tr de muyane olup bebek için Dr danışacaktım hiç aşktan muyane eder düşünmemiştim azar yedim kadından çok kötü oldum amaxburdakiler çok anlayışlı bekliyor sakinleştiriyor bence bayan anlayışlı bul git Türk olmadada

Can

Canim sen nerde yasiyorsun?

Tek parmak girdiyse peniste girer. Korkma ordan bebek geçecek şekilde yarattı Allah seni. Yırtılmazsın hiçbişeycik olmaz. Tek parmakta farkettiysen yol popoya doğru eğimli. Demekki penisi alırken dik değilde popoya doğru eğimli içeri alman gerekiyor. Nefes alıp ver bu noktada canın yanmayacak korkma.

Bosanilacak bir durum değil şimdi yapamiyorsunu z tekrar evlenseniz yine olmaz ..yani eşinizi seviyorsan iz ve bebek hayaliniz varsa onları düşünün ...yakın gemileri eşinizle.Birlikte üzerine gidin durumun .Ben ilk başta dokunduramazdim bu sitedeki destek ve başarılardan sonra. Çok yol kat ettim evet egzersiz yapamadım ama. Korkmadim her gün denemekten. Hadi deneyelim diye ben dedim eşime. .ve çok dua ettim oldu

Mumdan aparat yapip denedin mi canim
Mumdan aparat yapip denedin mi canim
Canim o gun dedigin gibi mumu strecledim,sonrada eldivenin parmagina soktum,iyice yagladim ama tam sokamadim,cok sert geldi,parmak gene esniyo,vajinaya gore şekil aliyo ama mum malesef sert bi aparat,esneme olmuyopeceteye sarmadim mumu,cok kalin olmasin diyeiki parmagida sokamadim

Bu parmak
Bu parmak egzersizi, sadece oranin ne kadar dar oldugunu bana gosterdi,tek parmak giriyo,iki parmaklik yer yok,iyice umudumu yitirdim,parmagim icerdeyken git gel yapiyom,kegel yapiyom,nefes aliyorum veriyorum,esneme genişleme asla olmuyo

Neyi sokarsan okadar esner ve şekil alır canım bizim ıkı uç parmaklar nasıl girdi peki merak etme herşey gıdıyor kolunu bole sokabılırsın yeterkı sakin ol burnundan nefes al ağzından verırken ıkın ve it canım. Wc pozısyonu yada sırt ustu yatıp bas ve kalcana yastık koy calış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…