- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #180.681
Ustte sırtın donuk dene eşine. Alttaysa sırt ustu yat başının altına ve kalcana yastık koy ayaklarını yana Ac ama dızlerini hafıf kır yada duz bırak eşini bacaklarının arasında olsun penisin tamamı gırınce esıne dolarsın bacaklarını gitgellerde kolay oluyorüstte hiç cesaret edemiyorum ben hemen vazgeçiyorum üstte olmanın harici en kolay hangi pozisyonda oluyor
Mumu peceteye sararak daha yumusak oluyor canim sarmadan sert gelir ayrica esnek olan vajina canim mum degil bir de bu sekilde dene olmazsa da esinin parmaklariyla egzersiz yapmaya baslayinCanim o gun dedigin gibi mumu strecledim,sonrada eldivenin parmagina soktum,iyice yagladim ama tam sokamadim,cok sert geldi,parmak gene esniyo,vajinaya gore şekil aliyo ama mum malesef sert bi aparat,esneme olmuyopeceteye sarmadim mumu,cok kalin olmasin diye iki parmagida sokamadim
Süpersin canım ayna karsısında calısınca gırdıgıne emın oluyorsun dıger turlu acaba gırdımk yok yav basıl gırecek mumkun degıl dıye tereddutte kalınıyor. Uc parmagıda basaracaksın veeer mutlu son :)Merhaba arkadaslar uzun bir aradan sonra yine burdayimEgzersize baslayan tembel ogrencilerden biriyim amaaa sunu soylemeliyim ki parmak egzersizinden igrenen ben iki parmak cok rahat yapabiliyorum artik uc parmakta bir bogum oluyor Parmak girmiyor diye yakinan arkadaslar pes etmeyin gercekten giriyor :) ve sunu fark ettim ayna karsisinda oraya bisey girmesini izleyemem diye dusunurken bir baktim ki aynaya bakarken iki parmak tamamen girmis hem de hiiic zorlanmadan..burnuma basari kokulari geliyoorr zafere cok az kaldi R
Olabaılır canım inşallah sende işe yarar ve mutlu haberle dönersin. Habersız bırakma.Arkadaşlar belki yapmak isteyen olur diye söylüyorum gerdeğe giremeyenler için kurandan araf suresini 21 defa okuyup suya ufleyin esinizle birazını icip birazi ile banyo yapicakmissiniz ben bide bunu denicem kuranda sayfası 150 inşallah ise yarar bi kere okumaniz yeterli imiş allah yardım etsin hepimize
arkadaşım tebrik ederim bence eş denemesine geçmelisiniz artık, eş denemesi için 2 parmak fazlasıyla yeter aslında, zaten oraya ağrı sızı olmadan birşey gireceğini kabullenmek önemli olan.Merhaba arkadaslar uzun bir aradan sonra yine burdayimEgzersize baslayan tembel ogrencilerden biriyim amaaa sunu soylemeliyim ki parmak egzersizinden igrenen ben iki parmak cok rahat yapabiliyorum artik uc parmakta bir bogum oluyor Parmak girmiyor diye yakinan arkadaslar pes etmeyin gercekten giriyor :) ve sunu fark ettim ayna karsisinda oraya bisey girmesini izleyemem diye dusunurken bir baktim ki aynaya bakarken iki parmak tamamen girmis hem de hiiic zorlanmadan..burnuma basari kokulari geliyoorr zafere cok az kaldi R
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.675956/Mum sokmak parmak sokmak kısacası birşey sokmak çok itici şeyler ya Rabbim nerden başlasam nasıl dayansam aklım allak bullak
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.675956/Tmm orayı okudumda siz nasıl uyguluyorsunuz egzersizleri ben parmağımı bile yaklaştıramıyorum offf
sorunuza cvp aldınız mı bilmiyorum arkadaşım siz duvar gibi birşeye dokunup ilerlemiyor değil mi? işte vajina içi eğimlidir o yüzden size tavsiyem üstte deniyorsanız poponuzu ileri geri sallayın ve o şekilde otrumaya devam edin. popo arkadan yukarı kalkık olsun vajinada aşağı baksın o şekilde, birde bazen üstte otururken insan anlayamıyor ama fazla aşağıda kalabiliyorsun eşine göre, eşinin leğen kemiklerine doğru kayarak tekrar oturmaya çalış.alttaysanız eşinizin beline bacaklarınızı dolayın, size tavsiyem deneme öncesi http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.675956/ burda anlattığım gibi eşiniz vajina içini yağlasın bir kerede kurtulacağınızainanıyorum inşallah. yeterki çabuk pes etmeyin, 1 saat bile olsa uğraşın.Kizlar yaa ben basladm ama yari yolda kaldm :) parmak egzerszi yaptm yapabilnce denemek istedm anestl pomadla denedk yarisini alabldim sonra aciyo faln dedm braktm aslnda acmiyodu kacmak icn dedm cnku daha fazla alamiyodm sanka bisye drgiyo gbi ilerletemedm
kayganlaştırıcı olarak vajina içini arkadaşa söylediğim gibi zeytinyağ ile yağlayın ama eşiniz yapsın bunu çünkü vajina daha ilerilere kadar yağlanırsa sizin için kolay olur.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.675956/ linki inceleyin, gerekirse sormak istediğinizi sorabilirsiniz.kızlar iki gündür eşimle çalışıyoruz yarısından fzlası giriyor egzersizleri hergun yapmaya devam mı edelim yoksa birer gün arayla mı yapalım
Tamam bugün deneyelim de inş olurOlabaılır canım inşallah sende işe yarar ve mutlu haberle dönersin. Habersız bırakma.
Canım popo delıgıne yakın olan vajına. Bi önceki sayfada kaderimin vediği linki tıkla ın asagı goreceksınBen bugün ilk kez aynaya baktım ve yerini bilmediğimi fark ettim hala da anlamadım nere olduğunu.
Insallah cok az kaldi inaniyorum :)Süpersin canım ayna karsısında calısınca gırdıgıne emın oluyorsun dıger turlu acaba gırdımk yok yav basıl gırecek mumkun degıl dıye tereddutte kalınıyor. Uc parmagıda basaracaksın veeer mutlu son :)
Aynen ben de oyle dusunuyorum ama su anda hastayim bi bitsin sonra kendim bir kez daha egzersiz yapip esimle denemeyi dusunuyorum :) bana dua edinnn :)arkadaşım tebrik ederim bence eş denemesine geçmelisiniz artık, eş denemesi için 2 parmak fazlasıyla yeter aslında, zaten oraya ağrı sızı olmadan birşey gireceğini kabullenmek önemli olan.
aynı hatayı bende zamanında yapmıştım , mesela baskı hissediyorum diyor ya bazı arkadaşlar, işte o baskı tam girişe değilde kapalı olan yere bastırmaya çalışıldığı için, valla paintte çizmeye çalıştım ancak o kadar oldu =))Ben de şimdi baktım ona çok net gercekten şimdi anladım bu benim içşn büyük bir adım
hadi inşallah arkadaşım, etmez miyiz dualarımız bu sıkıntıyı yaşayan tüm arkadaşlarımızla,inşallah dener denemez aşarsınız.Aynen ben de oyle dusunuyorum ama su anda hastayim bi bitsin sonra kendim bir kez daha egzersiz yapip esimle denemeyi dusunuyorum :) bana dua edinnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?