Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım dua ikidir bu sözlü duası bide fiili dua da egzersiz onuda ihmal etme derim

Bebek doğuran nasl doğuruyor o zaman? Allah seni buna elverişli yarattı. Başta darmış gibi gelebilir kaslarını esnet. O zaman peniside içeri alır bebekte doğar. Arkadaşımın dediği gibi o alan neyi ileri itersen o kadar esner ve şekil alır.

üstte hiç cesaret edemiyorum ben hemen vazgeçiyorum üstte olmanın harici en kolay hangi pozisyonda oluyor
Üstte olmanın nedeni penisi senin kontrolünde içeri alabilmen için. Çocuk düşünen bu pozisyonda hamile kalma ihtimali çok az. Burda ilk amaç bu işi başarabilmen. Ama başka pozisyon dersen misyoner pozisyonunu denemelisin.

Çok güzel çizmişsin canım eline sağlık benim Tesadüfen doğru yer olmuş yoksa nasıl hamile kalırdım

Çok güzel çizmişsin canım eline sağlık benim Tesadüfen doğru yer olmuş yoksa nasıl hamile kalırdım
aaaa hamile misin =) hayırlı olsun canım benim klavyede sıkıntı vardı uzun zamandır giremiyordum buraya, sadece özelden yazmaya çalışıyordum.

ekleme: aman Allahım senin çocuğun varmış yeni gördüm, Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin. darısıda başımıza olsun inşallah.

aaaa hamile misin =) hayırlı olsun canım benim klavyede sıkıntı vardı uzun zamandır giremiyordum buraya, sadece özelden yazmaya çalışıyordum.
Hayır canım doğurdum ilişki olmadı 1 haftakık evliyken çok az girdi o arada eşim boşaldı ve hamile kalmışım derken talihsizlikler üstüste geldi hamileliğim çok sorunlu geçti doktorlar ilişki yasak dediler ve bir daha deneyemedik oğlum dört aylık oldu ama ben daha yeni bi girişimde bulundum bu konuda

canım sonradan farkedip ekleme yaptım bende, Allah evladını sana eşine bağışlasın, sizide evladınıza, çok mutlu oldum ne sıkıntılar çeksekte evlat değiyor değil mi? inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
üzülme başladın ya artık gerisi gelir, bir arkadaş yazmıştı bana 8 yıldan sonra sadece hani benim açtığım konu varya 2 gün onu denedim ve aştım demiş, yeterince uğraşınca 1 gecede bile yenebilirsin bu şekilde gerçekten.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.675956/
eğer okuduysan ve yardımcı olabileceğim birşey olursa lütfen özelden mailden nasıl olursa olsun yaz ve üstesinden gelmene yardımcıolucam inşallah.

Konuya sürekli denk geldim ama şu an yazmak istedim moralinizi yüksek tutun arkadaşlar illa ki yeneceksiniz bu sorunu Allahin izniyle...
Ben de evliliğin ilk zamanlarında yaşadım kısmen,, ne kadar yıpratıcı olduğunu biliyorum...
Balayı ve ilk aylar ağlamakla geçti neden olmuyor diye
Bunun ustune bi de isteksizlik başladı yapamadıkça moral kalmıyor insanda doğal olarak...
Şu an 2 yıllık evliyim ve artık yeni yeni rahat ediyorum,, yani bu işin böyle kolay yapıldığına inanamıyorum
Olacak diye bakın sonuçta gerçekten ne için yaratılmışsa ona yaramalı bir organ öyle değil mi...
Size moral olsun diye yazmak istedim inşallah sizler de başarırsınız en yakın zamanda...

Son düzenleme:
Allah Razı olsun canım çok teşekkürler çok faydası olcak eminim. Evlat herşeye değiyor tabi ki öyle güzel ki ilişki olmasa da olur diyordum ama evliliğimde de tamamlanmayan Şeyler var eşimle ev Arkadaşı gibiyiz artık karı koca olmak istiyorum. Rabbim herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin.

Şimdi vajinusmusu yeni yendim merak ettiğim artık zar yok ikinci deneme rahat oluyor mu önceden yarı da kalıyordum yani duvarda takiliyorduk artık o duvar olmadan rahat olacak mi.endişe ediyorum .

Durumum boyle oldugu icin,artik esimin gözünde cekiciligimi kaybettigimi görüyorum,eskisi gibi bakmiyor,ilgilenmiyor bile tartışmalar olunca hemen bunuda ima ediyor,ben seni hic biseye zorlamiyorum,senden hicbisey beklemiyorum daha ne istiyosun gibisinden konuşuyor,iletişimi kaybettik iyice, dogru üstüme gelmiyor ama bazen bi kelimeyle öyle imalarda bulunuyor ki,daha fazlasini yapmasina gerek kalmiyor.tam olarak pes etmedim hala birazcik umudum var ama boyle giderse o umududa yitirirsem dunya umrumda olmaz ayiririz yollari,bi zevk almiyorum bu cinsellikten,zevkten cok aci yaşiyorum

amin inşallah canım, Rabbim senden derazı olsun. bak senden ricam şu, kendi kabuğuna çekilme, sürekli soru sor bize yenenlerden kimi istersen,sor ki belki birinin birsözü sana ilham olur, ilaç olur.evlilik puzzle gibi, sevgi saygı cinsellik çocuk hepsi puzzle ın parçaları bir parça eksik olsa resim eksiktir değil mi? işte birisi eksik olunca evlilikte eksik oluyor, aynen söylediğin gibi başka bir şekil alıyor, arkadaş gibi oluyorsun.biz elimden geleni yapalım o parçayı tamamlayalım ki, eşimiz eksik parçayı başka yerde aramasın. Allah korusun tabi, bunu düşünerek gaza gelmiştim bende işe yarar belki diye söyledim.

Arkadaşlar bu sorunun yanında bide isteksizlik başladı tavsiyesi olanlar var mı
isteksizlik bu sorunu yaşayan insanlarda olur tatlım, bilmediğin bir lezzeti canın ister mi? hayır değilmi? mesela şöyle söyleyim yendiğin halde eğer sürekli denemezsen, aradan zaman geçerse de canın istemez mesela aman ya boşver dersin.beyin sürekli tazeliği sever, duyguyu pekiştirmelisin ki oda istesin. merak etme hepimiz yaşadık aştıkça ilerledikçe herşey değişecek.insanlar zaten böyle yaşamaya alıştığı için, yani yenmek istesede korkular ağır bastığından, erteliyor ve isteksizlikte zaten yanında geliyor.

Şimdi vajinusmusu yeni yendim merak ettiğim artık zar yok ikinci deneme rahat oluyor mu önceden yarı da kalıyordum yani duvarda takiliyorduk artık o duvar olmadan rahat olacak mi.endişe ediyorum .
aaa olur mu hiç, zaten bir defa aştınız siz, emin olun her deneme bir öncekinden daha kolay ve rahat olur , beyniniz artık kabul etti, bir defa olduysa artık yine olacak diye düşünerek kendiniz motive edin, tabiki henüz yeni olduğu için tedirginlikler olur. arkadaşın dediği gibi engel zar değildi, duvar gibi bişeye çarpıyorum diyorsanız, üstte deniyorsanız eğer, poponuzu belinizden kırarak oturmaya çalışın, yani, eşinize doğru eğimli olacaksınız eşinizin omzuyla göğsü arasına elinizi dayadığınızı düşünün o eğim gibi, sonra belden yukarı sabit kalsın ama poponuzu arkadan havaya kaldırın vajina aşağı baksın, vajina eğimli olduğu için siz bir yere kadar gelip takılmışsınız, size tavsiyem 1 defa zeytinyağ kullanın, eşiniz vajina içine, parmağının gittiği yere kadar sürsün,lütfen deneyin bunu, http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.675956/burda anlattığım gibi.

arkadaşım sizi anlıyorum çünkü zamanında bizde yaşadık aynı şeyleri, sonra dedim ki kavgalar devam edince, ayrılık olacaksa benden olmasın, ben bana düşeni yapıym ondan sonra ben ayırırım yolları, şimdi ilerde seninde yaşadığın duyguyla iyiki ayrılmamışım diyorum, çünkü herşey rayına oturuyor, karakterden kaynaklanan tartışmalar illaki oluyor, insanlar birbirne alışana kadar. ama sizin umudunuz olmalı çünkü bir zamanlar benim olduğum gibi yalnız değilsiniz, hepimiz elimizden geldiğince siz ve bu sorunu yaşayan arkadaşlarımıza yardımcı olabilmek için burdayız.

eşinin yaptığı çok yanlış evet ama biliyor musun bizim gibi aslında onlarında psikolojisi bozuluyor, bak bir yandan evliler bir yandan istekleri var,erkekler bizim gibi değiller, o yüzden tam hevesleniyorlar olmayınca zaten sinir olurmuş onlarda, üzerine birde biz ağlayınca falan daha gıcık oluyorlar.bunlar geçici bir süreç inan bana herşey yoluna girecek.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.675956/
lütfen burayı oku.sonra özel msj ını bekliyorum elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…