Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet kaslar in. Kasilmasi sıkıntı ama en azından ilk.adım atılmış oldu. Ve zarı geçtik bir kere ypaabildiysek devamı. Gelmez mi. ?
Bence önemli bir engel aşıldı tabiii ki ama zaten zardaki acı da daha çok kendimizi kastiğımız için artıyor ...
Inşallah zamanla aşacaksın cinsellik zamanla yaşayarak oğreniliyor...

birisi şey yazmış kimdi şimdi geriye bakamadım da, parmakla deneme yapınca vajinanın ne kadar dar olduğunu anladım diye.
aslında şöyle vajina normalde yaklaşık 10 cm ve duvarları yapışık gibi durur, ama uyarıldığında zevk aldığında 23 cm boyunca 6.5 cm eninde pns i rahatlıkla alacak kadar açılır.şimdi neden acıyor çünkü biz işin tek anahtarı olan zevk alma durumunu yaşasakta korku daha baskın geliyor ve kayganlık olsada yeterli olmuyor. ve biz buna rağmen ısrarla bişeyler yapmaya çalışınca haliyle kuru kuruya canımız yanıyor. normali acı duymamak arkadaşlar, Allah zevk almamız için vermiş eziyet için değil.
birde vajina yapısını şöyle düşünün, nasıl ki anüs ten dışkı çıkacağı zaman anüs genişler nerdeyse pns kalınlığı kadar , lütfen kusura bakmayın, sonrada dışkılama bitince vajinadan da minik bir delik kalır değilmi? işte vajinada böyle kasmadığınız zaman pns i çok rahat alabilir, o kayganlık sayesinde acı falan olmadan hemde.biz korkuyoruz ya işte geçici olarak jel yada zeytinyağ gibi şeylerle kayganlığı sağlayıp, kasmamak içinde ıkınmamız , nefes alıp derin derin verirken gevşeyerek olayı çözmeye çalışıcaz.

parmak egzersizler mutlaka önemli, ama bu egzersizlerin vajinayı genişletmek için olduğunu sanmayın, o yüzden 3 parmak , 2 parmak zorunlu diye düşünmeyin sadece oraya acısız sızısız birşey girdiğini beyninize kabul ettirdiğiniz an eş denemesi yapabilirsini,z, hele ki egzersiz olmadan da zaten aşabilirsiniz bu durumu.

Kizlar Bende 3 ay olacak evleneli ne yaptiysam olmadi asiri korkuyorum deneme asamasina gelince korkudan kalp atislarim tavan yapiyo bacaklarim cpk agriyo cok skiyorum kendimi asiri derecede aci cekiyorum dayanamicagim kadar buyuk dr gittim seninki cok esnek cok rahat olur dedi ama olmuyor iste her denemeden sonra oturup hungur hungur agliyorum en son denememizin ustune bi bucuk ay olmustur denemk dahi istemiyorum esimde bni kndi halime birakti en sonunda burayi buldum umarim hep birlikte basaricagimiza inaniyorum

B

aramıza hoşgeldin arkadaşım. aynı korkuları yaşadık zamanında,bu arada bacaklarım ağrıyor demişsin , üst pozisyonda mı denediniz onu merak ettim öncelikle. hep birlikte üstesinden gelinir Allahın izniyle.çömelerek denediğini düşündüm biran da yanılıyor muyum?

Birde dun ilk defaa parmk egzersizi denedim adam akilli ,onda bile kalbim durucakti nerdeyse direk buyuk parmagimdan basladim nerdeyse tamami girdi cikarirkn cok korkuya kapldm cok yavas bi sekilde cikardim ama icinde hareket ettiremedim umarim ilerleyen gunlerde o asamayada gelirim size sormak istedigim kizlar baslangic icin iyi miyim? Motive edin bni cok ihtiyacim var

Yok canim ben altta esim ustte dizlerimi kirmami istiyor en rahat ole olur diyo bu pozisyonda hepten korkuya kapiliyorum daha girmeyi denemeden karnima agrilar giriyo ne kadr rahat olmaya calissamda olmuyo ben usttede denmk istedim onuda basaramadim cogu zamn girmeyi denemefen bn yapmayalim diyorum vazgeciyorum cunku asiri derecede aci cekiyorum dayanamiyorum alkolde denedim sakinlestiricide hic biri fayda etmedi ilk kez dun aksam parmak egzersizi denedim buyuk patmagimi nerdeyse sonuna kadar soktum onda bile olucktim korkudan ,baslngic icin iyi mi arkadasim ne dersin

Aynen ben de senin gibi basladim isaret parmagimla denedim ve ayni sekilde cikarirken icim bi garip oldu merak etme canim ikinci de alisiyorsun ben hata ikinci deneyisimde iki parmak denedim biraz zor da ols aolmustu :)

Merhaba arkadaşlar bende bu site sayesinde okuyarak yendim 2 aylık evliyim 1 ay ugrastım bu illetle o kadar kötü bir psikoloji ki 1 ayıda aynı 1 yılıda ben burda kaderim ve yagmurzerresine teşekkür ederimonları yazdıklarını özellikle nefes ve ıkınmayı deneyerek yendim ayrıca sitede gizli okuyucuydum yenince yazmaya basladım ben egzersiz yapamadım hala yapamam..yapılmasında fayda var ama bunu sadece beyninizin oyunundan kurtulmak için yapıyorsunuz yani orda bir delik var bişeyler girebiliyor benim bununla ilgili sıkıntım yoktu oraya penisin girebilceğini biliyordum korkum ilk gece kendımi kastm ve canım acımasındandı acıda değilde işte abartıyoruz. O yüzden egzersizleri yapamayanlar sakına umutsuzluga kapılmayın hiç egzersiz yapmadan da yapmak mümkün çok araştırdı vajina yapısını bunun için doktora dahi gittim öğrendıklerımı sizinle paylaşmak istiyorum arkadaşlarım,vajina o kadar esnek bir yapıdaki uzun bir boru gibi düşünün hatta körüklü otobuslerının körüğünü düşünün acılabılıyor kıvrılabiliyor esneyebilşyor aynı şekilde ve acı ağrı kasma yanma bunların hepsi girişteki 2cm de geri kalan 8 cmde herhangi bir sinir yok haliyle acı hissetmen ımkansız hatta burda uyusturulmadan operasyonlar dahi yapılması mümkün yani siz o 2 cm geçince rahata erceksiniz derya deniz ne kadar girerse o kadar acılıyor orası bunu beyninize kazımanız lazım bizler kendimizi sıktığımızdan girilteki palvık kaslarıkasılıyor ve oraya girmek imkansız hale geliyor sevgili arkadaşlarım hayatımızı 2 cm lik yerin mutsuz etmesine değer mi hele ki arkadaslar yarısı girdi canım acıdı duvar vardı yandı bunların hepsi kasıldıgımız için oluyor yarısı girdikten sonra emınım acı hissetmeden eşini üzerinden atıyosun denemediğin bişey için korkuyosun inanılmaz bir acı hissetmiyosun sonrasında acı yok olsa doğum yapmak imkansız hale gelırdı yada vajınanın içinin kaşındığını veya sızladığını hiç hissettin mi ? Hissetmedin bunun ereksiyonlatı hep girişinde hissettin pozisyonlar için kaderimm çok güzel yazılar yazmıs faydalanın derim herzaman yazıcam buraya lütfen korkulara ve beynımızın oyununa yenilmeyelım baktınız ucu girdi kapatın gözünüz zoru basarmak orası ben 3. Denememde falan zevk almaya bıle basladım oda beyinde bitiyor çünkü beyin gerçekle hayali asla ayıramaz ne yollarsan beyne onu kabul eder zevk almayaodaklandıgında zevk alıyosun biraz karışık yazdım malum işyerindeyim hepinize başarılar inanıyorum ki bizler sayesinde ilerde böyle bir hastalık bile olmayacak :) sevgiler

Canim cok guzel yazmissin dogruda soyluyosin ama gercekten yenmesi zor bi psikoloji hic bisey olumlu dusunmemi saglayamiyor ilk denememde dayanamicagim kadar cok aci cektom buda bni iyice korkaklastiri malesef ama yinede birbirimize vericegimiz destekle Allahin izniyle yenecegiz insallah..

Senin adina cok ama cok sevindim bu asamaya kadar gelebildiysen bravo!!@ kalpten inaniyorum ki basaricaksin umarim hayirli haberlerinizi aliriz :) peki sen ne kadardir yapiyorsun bu egzersizi birde kacar dk suriyo bende ole yapiyim Benimde cok bilgim yokta Sizden duyduklarimla mucadele etmeye calisiyorum

Canim ben biraz tembelim egzersiz konusunda ama sen bana uyma :) zaman olarak degil de sayi olarak soyleye yim 5 kez egzersiz yaptim ve yarim saat kadar yaptim ve emin ol ilki yaptiktan sonra digerleri daha basit geliyor bi de aynaya bakarak yapinca ben daha rahat yapabiliyorum

Canım çok güzel yazmışsın moral oluyor herkse.teşekkurler

Verdigin bilgiler icin cok sagol canim seni dinlicegim

başlangıç için süper ötesi =)) ama motive etmek için söylemiyorum gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…