Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ah şu erkeklerin çokbilmişliği, eşimde enzor şekilleri çok biliyor gibi en kolay böyle der, bir kere altta deneyeceksen poponun altına yüksekçe yastık koy, bacaklarını ya rahatça yana aç hafif karnına doğru çekip yanlara devirebilirsin ama yani dizlerin rahat olsun havaya kaldırmak yada karnına çekerken havada taşımak gibi bişey yapma,amacımız kendimize eziyet etmeden en uygun pozisyonu bulmak olmalı. istersen eşini itme gibi bir durumun yoksa, eşinin beline bacaklarını dolayabilirsin. ama eşini itiyorsan alt çok uygun değildir.

sana tavsiyem bak herkesin genelde ihmal ettiği şey, ön sevşme bitince herşeyi bırakıp eşimizde bizde girişe odaklanıyoruz sanki görev başlıyor, ağda yapacaklar gibi tedirgin oluyoruz, yada oraya birşey saplanacak, halbuki giriş esnasında da hiç aralık vermeden sevşmeye devam edilse inan bana nasıl olduğunu anlamazsın, seni etkileyen dokunuşlar kulak memesi boyun omuz neyse, eşin sana nefes aldırmayacak tabiri caizse,çünkü biz o nefes alınacak boşluğu bulduğumuz an kendimizi kasmaya başlıyoruz.

aslında okadar olagan yardılıstan gelen normal bırseykı bız neden korkularla yasıyorsak ben yendıgıme ınanamadım cunkı oldugunun farkına varmamısım ...ben olmadı sandım bır baktık coktan olmus bıtmıs bıle... 1 yılım harab olmus bumuydu dıyeceksın dıyorlardı gercekten de oyle ımıs...

bız denıyorduk ne hıssetıgımı bıle hatırlamıyorum Allah bır can havlı verdı herhalde kı oldu.acıkcası pes etmıstım yıne husran olacaktı ama esım kendı zevkını almak ıcın denedı o zevk alırken meger gırmıs ve hatta bız cok asırıya kacmısız ...ınsallah bundan sonra hersey guzel olacak cınsel hayatımız olacak...korkunun uzerıne gıttım sonu husran da olsa gıttım hergun denemek ıstedım ...bu sıteye gırdıgım gunden berı ugrasıyorum ve bıttı sonunda kabusumuz..sızde yenecksınız ama pes etmemelısınız ..her baslangıcta ılk gece gıbı hıssedın denemekten kacamyın derım ...asama asama ılerledık bız.once ben ınceledım kendımı aynada defalarca baktım okadar buyuk acıldıgını gordumkı ınanamadım .sonra esımın dokunmasına ızın verdım yavas yavas oldu tabıkı...sızde yavas yavas ılerleyın ben egzersız yapmadım ama cok buyuk asama kaydetmıstım esımle ..haydı bır guvenın kendınıze ve esınızı coookkkk sevıınn .gelecektekı hayatınızı dusunun evlatlarınızı dusunun onlar ıcın BISMILLAH dıyın oluyor:)

Hep diyoruz bumuydu dıye kızıyolar bıaralar bende kızıyordum tabı kendılerı yendı derler dıye ama öyle degılmıs gerçekten cok basıtmiş.hamdolsun Rabbime bitti ıkı yıllık bi kabustu hamılelıgmı zehır etmiştim kendıme.Allahım kımselere gostermesin bidaha

amınnn canım gercekten bumuymus dedım ya defalarca sordum esıme emınmıyız bu kan omu oldumu dıye cunkı okadar ımkansızlastırmısız kı ...saskınlık yasıyoruz halbuksa olagan seyler bunlar:) ınsalah sızlerde yenın arkadaslar dua cok edıyordum ve etmeyı bırakmayacagım sızler ıcın edecegım ...

5 aylık evliyim bende bu dertle uğrasıyorum kendımı cok kasıyorum kasmayım dıyorum ama beynım söz dinlemiyor
kasmanın ilacı ıkınmak, kendinizi kastığınız an ıkının, ıkınırken vajina pns girişine izin verir açılır gevşer yani, ama kabız olmuş gibi ıkının, ıkındıkça ilerleyin hamle hamle. nefes alıp derin derin sonra yavaş yavaş gevşeyerek verin.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.675956/
burayı inceler misiniz.

Sorma vallahi sanki cok sey biliyomus gibi isrsrla o pozisyonu istiyor bnde asiri derecede korkuyorum o poxisyonda anlamiyor Allahim hepimizin yardimcisi olsun insallah ,cok t.ederim verdigin bilgiler icin ,)

Sorma vallahi sanki cok sey biliyomus gibi isrsrla o pozisyonu istiyor bnde asiri derecede korkuyorum o poxisyonda anlamiyor Allahim hepimizin yardimcisi olsun insallah ,cok t.ederim verdigin bilgiler icin ,)
onlar bişey bilmesede bizde aman kızmasın zaten ona karşı mahcubum bari dediğini yapıym düşüncesinde , her eziyete katlanıyoruz, ne yanlış, amin canım cümlemizin yardımcısı olsun,
rica ederim arkadaşım, sizden de ricam okumadıysanız http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.675956/ buraya göz atmanız. gerekirsesoru sorun sık sık çekinmeyin.

teşekkür ederim canım gelişmeleri yazarım yine sizlere biran önce yenerim inş hepimiz yeneriz
yeni kaydoldum ve derdimi yazmak istiyorum daha 27 günlük evliyim ve dün hastaneye gidip vajinismus oldugumu ögrendim doktor cok ileri bisey değil dedi psikologa yönlendirdi ama gitmek istemiyorum ne yapabilirim paylasır mısınız

ıkınınca sankı cok fazla açılmıyor gibi emla veya anestol kullansam yanmayı hıssedermıyım yıne
ıkınınca kocaman açılmayacak zaten, sadece ıkındığında kendini kasamadığın için pns girişi kolaylaşacak, bak zaten vajina yapısı anüs gibi , yazmıştım okudun mu bilmem. mesela tuvalete gidiyorsun kabız olmadığın sürece korkuyor musun vajina kadar bile delik yok anüs daha minik, ama kendimizi sıkarsak çıkabilir mi, olmaz değilmi? serbest bırakınca dışkı çıkar sonra eski haline döner anüs. bak kabız olduysan anüse krem sürmeye çalışmışsındır, yani yara olduğunu düşün, peçeteye krem yok sonrada anüse girdirmeye çalış, anında kasarsın bişey girmesine izin vermek istemezsin, kendi elini bile,ama ıkınırsan kabız oluncada ıkınırız nasıl olmaz dediğin büyüklükler çıkar=) biliyorum iğrenç ama en iyi uyan örnek bence bu.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.675956/

öncelikle benim tavsiyem bu konunun ilk sayfasını okuyup sorular sormanız baktınız yapamazsanız burdaki arkadaşlar gibi egzersize başlamanız. lütfen gözünüzde büyütmeyin, imkansız olsa biz çok zor derdik, ama yenen herkes bu muymuş diyor.henüz yeni evli oluşunuz büyük avantaj çünkü her geçen zamanda insanların korkuları daha çok artıyor.geçmiş olsun denilecek bir hastalık bile değil inanın, aramıza hoş geldiniz, yalnız değilsiniz ve psikolojik birşey olduğu için çok kısa sürede yenmek elinizde.

bi çok hikayeyi okudum denicem eşim cok anlayıslı ama insan kendini kötü hissediyo psikologa gitmedende yenebilecegimi bilmek güzell insallah en yakın zamnada yenerim

bi çok hikayeyi okudum denicem eşim cok anlayıslı ama insan kendini kötü hissediyo psikologa gitmedende yenebilecegimi bilmek güzell insallah en yakın zamnada yenerim
Evet doktorsuz hatta egzersiz olmadan bile yenebiliyor.Her şey sende bitiyor azimli olmali sin .daha çok yeni iken halledilebilir .sadece ertelemeyin çok kez sonuç olumsuz da olsa deneyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…