- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #180.761
yok ben hikaye okumanızı değil çözümü okumanızı istiyorum arkadaşım.benim hikayem ama bir sürü arkadaşın faydalandığı bir hikaye çok şükür, inşallah faydalı olur sizede.bi çok hikayeyi okudum denicem eşim cok anlayıslı ama insan kendini kötü hissediyo psikologa gitmedende yenebilecegimi bilmek güzell insallah en yakın zamnada yenerim
rica ederim ne demek, henüz birşey yapmadım.Cok cok t.ederim sagol yardimlarin icin
daha önce arastırdım çözümünü arastırıp gördüm tavsıye ettiğin ilk sayfayıda okudum tesekkür ederim inşallah bende daha fazla ilerlemeden kurtulurum bu hastalıktanyok ben hikaye okumanızı değil çözümü okumanızı istiyorum arkadaşım.benim hikayem ama bir sürü arkadaşın faydalandığı bir hikaye çok şükür, inşallah faydalı olur sizede.
rica ederim ne demek, henüz birşey yapmadım.
bazen cok umutsuz oluyorum ama sadece benim yasamadıgımı bilmek rahatlattı sadece bende varmıs gibi düşünüyodum esim sayesinde ve insallah sizlerle daha fazla ilerlemeden yenerim :/Evet doktorsuz hatta egzersiz olmadan bile yenebiliyor.Her şey sende bitiyor azimli olmali sin .daha çok yeni iken halledilebilir .sadece ertelemeyin çok kez sonuç olumsuz da olsa deneyin derim
Ne kadardir yasiyosun bu sorunu?hem ole deme bak burda hepimiz ayniyiz ve hepimiz birbirimize destek vermk icin burdayiz yalniz degilsin ole disunme lutfen ,insallah Bizde bir gun basardigimizi yazacagiz burayaHiç umudum kalmadı kendımı cok eksık hıssedıyorum ben hep boylemı kalçam dıye düşünüyorum süreklı
yardımlarınız içinde cok teşekkür ederim.
erteleye erteleye 5 ay dolacak, inşallah yeneriz hepımız
Bide bi spreyden bahsetmisler hep acaba ondanda alsak mi bilemedimInsallah canim ben deneme dahi yapamiyorum benimde durumym farkli degil inan burda tavsiye edilen egzersizlere basla bir an once maddi imknin var ise cinsel terapide alabilirsin ama onlarda ayni seyleri yaptiriyomus zaten
Bndede cok isteksizlik sorunu var kegel arttiriyo dene bnceArkadaşlar bu sorunun yanında bide isteksizlik başladıtavsiyesi olanlar var mı
canım bol kayganlastırıcı sürünce zorlamana gerek kalmadan giriyor ama kafanda girmiyicek düşüncesini atman lazımHarbiden kızlar şu iki parmagi sokabilen ana yigitlerrrrr,ben ne yapacam bi söyleyinolmuyo bacilarim,iki parmak girmiyo,zorla bastirincada aciyo,yırtıverecem o olacak,hastanelik olcam,bi jinekoluga gittim, hersey normal dedi,herkes gibi sık dişini yap diyo sanki kolaydi,bazen yaparim başaririm diyorum,bazende aman boşanirim dayanamiyorum diyorum
Tebrikler neguzel insallah bende bir gun yazabilirim yendim bu laneti diye.Arkadaslar cabalrim sonuc verdi bugun itibariyle yendim bu lanet seyi cok mutluyum:)
Yazacaksn canim insallah merak etme gonlunu ferah tutTebrikler neguzel insallah bende bir gun yazabilirim yendim bu laneti diye.
Canim cok sewindim adina gozun aydin:)Arkadaslar cabalrim sonuc verdi bugun itibariyle yendim bu lanet seyi cok mutluyum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?