Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bi çok hikayeyi okudum denicem eşim cok anlayıslı ama insan kendini kötü hissediyo psikologa gitmedende yenebilecegimi bilmek güzell insallah en yakın zamnada yenerim
yok ben hikaye okumanızı değil çözümü okumanızı istiyorum arkadaşım.benim hikayem ama bir sürü arkadaşın faydalandığı bir hikaye çok şükür, inşallah faydalı olur sizede.

yok ben hikaye okumanızı değil çözümü okumanızı istiyorum arkadaşım.benim hikayem ama bir sürü arkadaşın faydalandığı bir hikaye çok şükür, inşallah faydalı olur sizede.
daha önce arastırdım çözümünü arastırıp gördüm tavsıye ettiğin ilk sayfayıda okudum tesekkür ederim inşallah bende daha fazla ilerlemeden kurtulurum bu hastalıktan

Evet doktorsuz hatta egzersiz olmadan bile yenebiliyor.Her şey sende bitiyor azimli olmali sin .daha çok yeni iken halledilebilir .sadece ertelemeyin çok kez sonuç olumsuz da olsa deneyin derim
bazen cok umutsuz oluyorum ama sadece benim yasamadıgımı bilmek rahatlattı sadece bende varmıs gibi düşünüyodum esim sayesinde ve insallah sizlerle daha fazla ilerlemeden yenerim :/

Hiç umudum kalmadı kendımı cok eksık hıssedıyorum ben hep boylemı kalçam dıye düşünüyorum süreklı
yardımlarınız içinde cok teşekkür ederim.

Hiç umudum kalmadı kendımı cok eksık hıssedıyorum ben hep boylemı kalçam dıye düşünüyorum süreklı
yardımlarınız içinde cok teşekkür ederim.
Ne kadardir yasiyosun bu sorunu?hem ole deme bak burda hepimiz ayniyiz ve hepimiz birbirimize destek vermk icin burdayiz yalniz degilsin ole disunme lutfen ,insallah Bizde bir gun basardigimizi yazacagiz buraya

Insallah canim ben deneme dahi yapamiyorum benimde durumym farkli degil inan burda tavsiye edilen egzersizlere basla bir an once maddi imknin var ise cinsel terapide alabilirsin ama onlarda ayni seyleri yaptiriyomus zaten

[QUOTE="yenibastan, post: 37750094, member: 63567arkadaşlar bu sorunun yanında bide isteksizlik başladı tavsiyesi olanlar var mı [/QUOTE]
Sorunu asmak icin egzersiz sart tabi duzenli bir sekilde yapildiginda surekli yeni bir asamaya gecmek istiyor insan bu sekilde de istek yeniden olusmus oluyor canim es denemesine gectiginde de oyle olacak surekli denenek isteyeceksin basari insani atesliyor hic korkma egzersizlere tam gaz devam et...

canım bol kayganlastırıcı sürünce zorlamana gerek kalmadan giriyor ama kafanda girmiyicek düşüncesini atman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…