Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Düzenli bir şekilde egzersiz yapan ve başaracağına inanan herkes mutlu sona kavuşuyor...hadi daha fazla ertelemeden vajiyi yenmeye çalışan hanımlar egzersiz başına ertelemenin kimseye faydası yok bu iş egzersizle bitiyor...

Insallah canim insallah...
Benim kar korkak biri bunu yaptiysa inanin sizde yaparsiniz.yeterki pes etmeyin.hergun hazirladigim aparati sokmaya calistim.ama hergun ..hic aksatmadan.bu sitede okuduklarim bana cok yardimci oldu inanin.mesela ikinarak yapmayi burdan ogrendim.ikindiginda vajina 2 3 cm aciliho genisliyor zaten..ikin daha sonra penisi daya bi kismini alacakain zaten icine.sonra nefes al ver rahatla bidaha ikin ikinirken icne dogru ittir ve ittirirken poponu hafif yukari kaldir..hemen girecek tamami zaten..esine ve kendine bolca kayganlastirici surmeyi unutma.kaygan oldugunda hemen girer..zaten hergun aparqtla deneme yaptiginda cesaret gelecek sana merek etme..yeterki hergun 15 20 dk ni ayir ve alistirma yap sakin erteleme.ben 3 ayda doktora gitmeden kendim buradan okuduklarimla yendim..

Insallah canim insallah...
Benim kar korkak biri bunu yaptiysa inanin sizde yaparsiniz.yeterki pes etmeyin.hergun hazirladigim aparati sokmaya calistim.ama hergun ..hic aksatmadan.bu sitede okuduklarim bana cok yardimci oldu inanin.mesela ikinarak yapmayi burdan ogrendim.ikindiginda vajina 2 3 cm aciliho genisliyor zaten..ikin daha sonra penisi daya bi kismini alacakain zaten icine.sonra nefes al ver rahatla bidaha ikin ikinirken icne dogru ittir ve ittirirken poponu hafif yukari kaldir..hemen girecek tamami zaten..esine ve kendine bolca kayganlastirici surmeyi unutma.kaygan oldugunda hemen girer..zaten hergun aparqtla deneme yaptiginda cesaret gelecek sana merek etme..yeterki hergun 15 20 dk ni ayir ve alistirma yap sakin erteleme.ben 3 ayda doktora gitmeden kendim buradan okuduklarimla yendim..

Kesinlikle haklisin bugun bnde ilk es denememde yaptim..uc aydir alistirma yapiyordum aparatla

Gozunaydın canım . Arka arkaya güzel haberler diğer arkadaslarıda motuve edıyor. Darısı sizlerinde basına kızlar. Allahım kolaylık versinde hamıleyııııııım diye mujdeler verırsınız insallah

arkadaslar daha yenemedim bu illeti ama sanirim ilerleme var. Parmak egzerszilerini esim yapiyor ve buyuk parmaklari olmasina ragmen iki parmakla yapmasi beni cok fazla etkilemiyor, ama ne zaman ki es denemesi yapalim dese tamamen kasiyorum kendimi. Nasil psikolojik bir sey oldugu burdan belli. Ayrica kizlar cinsel iliskiyi istemek de cok onemli. Istekli olursaniz daha fazla genisleme oluyor.

Bazen diyorum nasil bir seydir ki bu, nasil bir psikolojidir ki, herkes bunu becerirken ben yapamiyorum. Ama iyi ki burasi var yoksa benden baska birinin daha olduguna inanamazdim. Cunku her yeni evli ciftin bebegi oluyor benim hayatimda. Neyse kizlar en kisa zamanda iyilesir ve normale doneriz ins.

Korkaklardan biri de benim. Benim Anlamadığım bir şey sokunca kan gelmiyor mu?

Egzersiz oncesi kasilmaman icin once kegel ve nefes egzersizi calis sonra esinle parmak egzersizi yapin canim faydasini goreceksin

Ya arkadaslar bi eksersizler bana cok itici geliyor neolur eksersiz yapmadan basaran arkadaslardan yorumlarini ve taktiklerini yazabilirmi?Gerci bazi arkadaslar sag olsun ozelden yazdilar bana amanekadar cok bilgi okadar cok sans.

Bebeği olan her çifte güvenme tatlım ben ilişki gerçekleşmeden hamile kaldım evlendikten tam 9 ay sonra Çocuğum oldu eteafımdaki herkes diyor ki senin çabuk çocuğun oluyor iyi korun hemen bida olmasın bende içimden siz bendeki derdi bi bilseniz diyorum Allah'ım hepimize yardımcı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…