- 11 Kasım 2014
- 307
- 199
- 33
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #180.801
:) tamam canım noldu dedim yine bir karamsarlık yenceksin merak etme çok kolay sadece inanmalıyız kendimize iyi haberlerini bekliyorum tabiki fikir al herkesten o kadar iyidir canım benım :)Cano
Canim yazdiklarinin hepsi aklimda donup donup okuyorum ama suan adetliyim gecmesini bekliyorum...
Ben zorlaniyorum parmak egzersizleri de sanki hic esnemiyo icersiBugun nasılsınız kızalarrrrr
Ben zorlaniyorum parmak egzersizleri de sanki hic esnemiyo icersizor geliyo ama yapmak icin elimden geleni yapiyorum ilerleme kaydedebilirsem superr olucagimm insallh..
Bende egzersiz yaptikca açılacak diye bekliyorumcanım bak vajina egzersiz yaptıkça esnemez, sadece sen kaslarını kontrol etmeyi öğrenmek için egzersiz yaparsın, normalde kendini kasmadığın zaman parmak falan rahatlıkla girebilir tabi kayganlıkta sağlanırsa, birde vajinayı o an esnetecek şey uyarıdır.hiçdi sen ıkınarak bu açığı kapatmaya çalışacaksın, ama ıkınırken de parmağını ittiğin sırada korkmadan bastır, canını yakmayacak ama ilerleyebileceğin şekilde.sen şuan ne yapıyorsun, yani deneme de ne durumdasın?
aynen öyle, bak afedersin ama mesela zevk alınca gevşer aslında vajina, işin aslı budur, ama o an dikkatin dağılsın ya anında eski haline döner, aslında Rabbim kadınlarında isteğiyle olsun diye böyl yaratmış demek ki bizi, erkek nasıl isteyecekse kadında isteyecek ki olacak. biz korktuğumuz için şuan bazı şeyleri öğrenerek ilerlemek zorunda kalıyoruz. aslında şuan eşinle dene ve şuan peşpeşe sadece zevki düşün hayretler içinde kalırsın nasıl oldu diye, şimdiye kadar nsıl olmamış dersin.Bende egzersiz yaptikca açılacak diye bekliyorumgaliba siz haklisiniz,oyle her egzersizde her ilişkide esneyip,açılsa,büyüse kısa sürede vajina kocaman bişey olurdu dimi??
Egzersizle kaslarini yonetmeyi ogreniyorsun oraya birseylerin girebilecegini beynine ogretiyorsun en buyuk cinsel organ beyindir bu da bize beynimizin bir oyunu aslinda vajina penis bir butundur birbirleri icin yaratilmistir olmamasi icin aslinda hic sebep yok ama bilinç alti iste kasilmaya sebep oluyor onun icin bol bol egzersiz yapin arkadaslar...Bende egzersiz yaptikca açılacak diye bekliyorumgaliba siz haklisiniz ben her egzersizde her ilişkide esneyip,açılsa,büyüse kısa sürede vajina kocaman bişey olurdu dimi??
Okadar zorlamıcan canım bıraz ıkınsan yetuyorKizlar bu kadar cok ıkınırsak hemeroid -basur olmazmiyiz???
canım bak vajina egzersiz yaptıkça esnemez, sadece sen kaslarını kontrol etmeyi öğrenmek için egzersiz yaparsın, normalde kendini kasmadığın zaman parmak falan rahatlıkla girebilir tabi kayganlıkta sağlanırsa, birde vajinayı o an esnetecek şey uyarıdır.hiçdi sen ıkınarak bu açığı kapatmaya çalışacaksın, ama ıkınırken de parmağını ittiğin sırada korkmadan bastır, canını yakmayacak ama ilerleyebileceğin şekilde.sen şuan ne yapıyorsun, yani deneme de ne durumdasın?
Bugun ucuncu deneme olacak 1.gun cikarirkn cok korkuya kapildim ama dun daha rahattim bide kndimi kasip kasmafigimi anlmk icin bi iki kegel yaptm hic skmamism aslinda ama yinede zor giriyo sankiBugun uv
canım tebrıklerr:)Arkadaslar cabalrim sonuc verdi bugun itibariyle yendim bu lanet seyi cok mutluyum:)
Londrada yasayn arkdsm ebay den toys al onlrla dene. Ben aldm ordan plastikler. Onlari denedim bi kac kez . Inanin hic acimiyor oraya agda yapinca daha cok aciyor walla. Cok kolayms 15ay zehir etmisim kendime hayati
Hala inanamiyorum:) yaparken zevk almiyorum ama nedenkicanım tebrıklerr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?