- 2 Mart 2014
- 179
- 89
- 323
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #180.821
Guzel haberler verirsin inşallah sakin ol stres yapmaarkadaslar haftasonu eşimin yanına gidiorum ilk defa eş denemesi yapıcam dualrınızı bekliorum :)
Yaptiktan snra bumuymus diceksin:)Guzel haberler verirsin inşallah sakin ol stres yapma
tebrikler canim cok sevindim kurtulduguna. zevk almak bi anda olmuyo malasef ben yeneli 4 ay oldu daha tam anlamiyla zevk alamiyorum zamanla olan bisey oHala inanamiyorum:) yaparken zevk almiyorum ama nedenki
EvtDilator mu diyosun
tebrikler canim cok sevindim kurtulduguna. zevk almak bi anda olmuyo malasef ben yeneli 4 ay oldu daha tam anlamiyla zevk alamiyorum zamanla olan bisey o
genelde onu biz.deriz ama seninki bay a ters olmuş :)Ya kızlar şimdi ben bişey soylicem ama bana gülmeyin biz şimdi yapıyoruz yarısından fazlası girdi ama tamamen girmedi eşim habire diyo ki biz şimdi yaptık mı oldu mu diyo bu sefer bana da yapamamışız gibi geliyo eşim bu başka yere mi giriyor acaba falan diyo ay beni deli ediyo
Ben yeni yendim ama hala oldumu olmadimi diye şüphe ediyorum ...sonradan oldu gu için bu psikoloji sanırım.daha ikinci deneme yapmadık bakalım ikinci denemede ne hissedeceğimAy o da diyo ben de diyorum bize bi akıl verin biz yapabiliyor muyuz şimdi
Ben yeni yendim ama hala oldumu olmadimi diye şüphe ediyorum ...sonradan oldu gu için bu psikoloji sanırım.daha ikinci deneme yapmadık bakalım ikinci denemede ne hissedeceğim
Ya kızlar şimdi ben bişey soylicem ama bana gülmeyin biz şimdi yapıyoruz yarısından fazlası girdi ama tamamen girmedi eşim habire diyo ki biz şimdi yaptık mı oldu mu diyo bu sefer bana da yapamamışız gibi geliyo eşim bu başka yere mi giriyor acaba falan diyo ay beni deli ediyo
Ya. Ama. Kanama çok oldu bnde. Yani şimdi ara ara geliyor bende denemek istemiyorum.Neden yapmiyosun yapsana ? Biz yapiyoruz alismasi icin. Ve alistida sanirim agrimiyor :) zaten ilk giriste de agrimadi hic hissetmedim gozumde buyutmusum basta bizde inanmadik smdi fazlasiyla eminizzzz cok sukurr
Evet ya kişiden kişiye degisiyordur herhalde ama böyle oldu ışte..bakalım arayı sogut madan da denemek. İstiyorum aslında.Haa anladim o zaman biraz iyilessn ondan sonra dene
Ben yendiğim de. Adetin bittiği gün du ve keşke başka.gün olsa imiş cunki korunmadik yani ilk açılış öyle oldu denk geldi bay a :)bende bebek istiyorum çokElim kulagimda beklyrm insallah adet olmam...
Ya hadi hayırlısı olsun :)Hayirlisi olsun ama adet olckmisim gibi degisti vucut isim
Kasmıssın kendını ondan çok olmus canım normalde bı cevız buyuklıgunde yer kaplıyor gelen kan. Sıkma artık bak oldu bitti rahat bırak gevse eşini op o sıradaYa. Ama. Kanama çok oldu bnde. Yani şimdi ara ara geliyor bende denemek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?