Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ya kızlar şimdi ben bişey soylicem ama bana gülmeyin biz şimdi yapıyoruz yarısından fazlası girdi ama tamamen girmedi eşim habire diyo ki biz şimdi yaptık mı oldu mu diyo bu sefer bana da yapamamışız gibi geliyo eşim bu başka yere mi giriyor acaba falan diyo ay beni deli ediyo

genelde onu biz.deriz ama seninki bay a ters olmuş :)

Ben yeni yendim ama hala oldumu olmadimi diye şüphe ediyorum ...sonradan oldu gu için bu psikoloji sanırım.daha ikinci deneme yapmadık bakalım ikinci denemede ne hissedeceğim

Neden yapmiyosun yapsana ? Biz yapiyoruz alismasi icin. Ve alistida sanirim agrimiyor :) zaten ilk giriste de agrimadi hic hissetmedim gozumde buyutmusum basta bizde inanmadik smdi fazlasiyla eminizzzz cok sukurr

Canim yarisi girdiyse esin ittirsin cikarmadan ama. Sende nefes al ver hepsi girer inan agrimiyor yeterki kasma kendni sakin ol. Bak bende pazar gecesi yendim ve cok mutlym cunku hic agrimadi

Neden yapmiyosun yapsana ? Biz yapiyoruz alismasi icin. Ve alistida sanirim agrimiyor :) zaten ilk giriste de agrimadi hic hissetmedim gozumde buyutmusum basta bizde inanmadik smdi fazlasiyla eminizzzz cok sukurr
Ya. Ama. Kanama çok oldu bnde. Yani şimdi ara ara geliyor bende denemek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…