Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar ptesi doktora gidiyorum bu sefer alttan muayrne olucam ins. Daha once yle kontrol ettiren varmi vajinal kontrol makinayla? Yumurta takibi e iliski sonrasi durumu sorucam. Hadi hayırlı si dua edin bana

Bugun ucuncu deneme olacak 1.gun cikarirkn cok korkuya kapildim ama dun daha rahattim bide kndimi kasip kasmafigimi anlmk icin bi iki kegel yaptm hic skmamism aslinda ama yinede zor giriyo sanki
zor girme nedeni o biraz kasıyorsun biraz uyarıcı etken yok ortada bu yüzden canım, alışacaksın ama, imkansız gelen şeyler çok kolay gelmeye başlayacak. yeter ki sen uğraş.zorlandığın şeyleri sor.

Hala inanamiyorum:) yaparken zevk almiyorum ama nedenki
biraz kendini farkında olmasanda kasıyorsundur, zevke odaklanınca zevk almaya başlarsın merak etme, kadınında erkeğinde daha çok zevk aldığı pozisyonlar vardır, ayrı ayrı, gelgit esnasında afedersin, nasıl ritim olursa zevk alıyorsun falan bunları deneyerek öğreneceksiniz, gözünüz aydın arkadaşım.

cvp yazıldı mı bilmiyorum arkadaşım ama yarısına gelip ilerlemiyorsa yön sıkıntısı vardır, yanlış yere giremez ama vajina içi dümdüz gibi değil, aslında düz ama pozisyonuna göre değişiyor nasıl anlatıym, mesela dümdüz uzandın ve vajinana parmağını girdirmeye çalıştın ya parmak bir boğum ilerler sonra sanki duvara çarpmış gibi oluri sonra boğum yerinden kırıp biraz daha ilerletirsin yine en son boğum yerinden de kırdığında sona ulaşırsın, sanki parmağın içerde kanga gibi şekil alır.
ama poponun altına yüksekçe yastık koydun parmağını girdirmeye çalış direk girer, hani kadın doğumcuların muayene masaları nasıldır, popomuz havaya kalkar değil mi? nedenibu işte, üstte deniyorsan eşinle yarısına geldi ya sonra sen poponu arkadan yukarı doğru kaldır vajina iyice aşağı baksın sonra oturmaya devam et,altta deniyorsan ayaklarını eşinin beline dola yada poponla belin arasına yastık koy yüksek olsun.
giriş esnasında da ilerlerkende eşin seni etkilemek için hoşuna giden neren varsa uyarsın.ama aralıksız olarak.

Bende alamiyorum cok garip geliyo hissetmyrm bisey
aşırı sulanıncada zevk almaya bilirsiniz bunu da ekleyim. valla 4ayı bulmasın diyorsanız gelgit esnasında bir yandan da eşiniz size dokunmaya öpmeye devam ederse hem kolay gelgitolur hemde zevk alırsınız.kendinizi keşfetmeye çalışın, ilk başta eşiniz pasif dursun o sadece size dokunarak ön sevşmedeki gibi bişeyler yaparken sizde gelgit yaparken nasıl hoşunuza gidiyor ona bakın, benim konumda birkaç animasyon video vardı, özelden yazarsanız yardımcı olabilirim.

Ya. Ama. Kanama çok oldu bnde. Yani şimdi ara ara geliyor bende denemek istemiyorum.
canım normalde zar kanaması yarım saat içinde birkaç damla kan şeklinde olur, fakat siz yanlışlıkla canında biraz acıdıysa bilirsin, zarla beraber vajina dokusunu zedelemiş olabilirsiniz, o yüzden 3 gün damla damla kan gelebilir.
onun dışında kalın zarın varsa bir iki denemede kan gelebilir. ama tavsiyem ilk deneme sonrası 3 gün ara vermeniz.

Kızlar ptesi doktora gidiyorum bu sefer alttan muayrne olucam ins. Daha once yle kontrol ettiren varmi vajinal kontrol makinayla? Yumurta takibi e iliski sonrasi durumu sorucam. Hadi hayırlı si dua edin bana
korkma canım sadece o cihazı girdirmeye çalışırken sen sadeceıkın, bende ilkte korktum canım yanmış gibi bağırdım, ama meğer ıkınınca hiç acımıyor, artık öyle yapıyorum anlamıyorum bile.hayırlısı Allah yardımcın olsun canım.

Sagol arkadasim :) ins guzel haberler alirim doktordan

evet ara verdık bılemıyorum ıste zarmı kalınmıs yoksa yalnıs ne oldu anlamadım ..

evet ara verdık bılemıyorum ıste zarmı kalınmıs yoksa yalnıs ne oldu anlamadım ..
olur ilk deneme sonuçta acemisin , bence zar kalınlığı değilde ağrı hissettiysen ve 2-3 gün ara ara damla damla kan geldiyse vajina dokusu zedelenmiştir. hani birden sert şekilde itiliyor ya pns vajina duvarlarına vurabiliyor.tam gevşemeden ilerlemeye çalışıldığından olmuştur, takma kafana 2. emin ol bin kat kolay olacak ilkten.

Ay inşallah yaa dört gün geçti denemeli mi yim korkmu yo değilim merak da ediyorum ama

Ay inşallah yaa dört gün geçti denemeli mi yim korkmu yo değilim merak da ediyorum ama
canım bence dene, leke gelmiyor değil mi? 4 gün bekleme yeterlidir. tedirgin olman normal bende korkuyordum ama sonra baktım ki ilkte 1 saat uğraştıysam ama ikincide 5 dk , ne kadar farklı bak, tedirginlik illaki oluyor sen uyarılara uyduktan sonra Allahın izniyle herşey yolunda gider. bir kere olduktan sonra tamam artık.

Evet Allah yardımcımız olsun inşallah iyi geçer ikinci deneme de ohh be derim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…