- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #180.861
anladım canım, bir yandan da sık deneme yap ki iyice alışasın.Devamli doktor istiyorum artik yumurta takibinden baslayip doguma kadar düşünüyorum
merak etme olur Allahın izniyle.Evet Allah yardımcımız olsun inşallah iyi geçer ikinci deneme de ohh be derim:)
Canım im ben oldum alttan Dr iyi seç bazıları alışmış soyun yar moduna önce durumunu izah et sonra senin hazır olman için sabırlı olsun ve emin ol Dr tatlı ise hiç acı olmaz.sadece davranışları önemKızlar ptesi doktora gidiyorum bu sefer alttan muayrne olucam ins. Daha once yle kontrol ettiren varmi vajinal kontrol makinayla? Yumurta takibi e iliski sonrasi durumu sorucam. Hadi hayırlı si dua edin bana
kkaderim özel mesajla ulas canım. Belkı görmeye bılır burdakı mesajınıMerhaba Arkadaşlar,
Nasılsınız..bende 3 yıldır vajinusmuyluydum ve daha bunu yeneli sadece 1-2 ay oldu fakat,şimdi vajinumusu yendim ama halen ilişkiye giremiyorum kafayı sıyırcam çok canım yanıyor herşey normal ön sevişme ii ama o noktaya gelince herşey bitiyor tekrar başa dönüyorum eşim bıktı bu durumdan....kaderrrrr diye bir arkadaş vardı zeytinyağı ile çözen ve bir çok kişiye yardımcı olan lütfen bana yazsın ve bana yardımcı olabilecek arkadaşlar yazsınlüüüütttttfeeeennn
Yönetim acıl yardım diye konu aç oraya yaz canımArkadaşlar hkdogan adlı kişi bi erkek ve özlesem ahlaksız şeyler yazdı bana erkek olduğuna söyledi iste yönetimine nasıl şikayet ederiz
kimsiniz amacınız ne bilemiyorum ama kendimden örnekler vererek savınızı çürütebilirim.türki yede diğer ülkelerden farklı olraka vajinismus daha sık görülmekte bunun nedeni sizin gibi hastalıklı bir psikolojiye sahip omaktır. doktorlara gidiyorsunuz doktorlar bunun psikolojik olduğunu olduğunu soyluyor fakat hiçbirinizi bilinçlendirmiyor. ne yapsın doktor o da haklı.. küçüklüğünden beri kendine bile dokunamayan sırf temizlemek için bile kendi vajinasına dokunamayan bakamayan birine doktor ne yapsın? namusu kendine dokunamamk sanan birine ne yapsın o doktorsizin hasta zihinlerinize. neymiş efendim vajinismusun tedavisi kegel egzersiymiş.. yok canım! sen yıllarca bastır kendini 1516 yaşında yaşaman gereken şeyleri evlendiğinde yaşamaya kalk sonra Allah ın cezası vajinismus diye otur burda ağla doktor kovala. kendi bedeninizi bilmeden erkeğinizin bedeninizi oğrenmeye kalkın sonra da vay efendim girmedi uhhhuu diye ağlayın. bir nesli boyle harcadılar. tu kaka pis aman ayıp diye diye türk kadınının yarısından fazlası vajinismus oldu. bir sonraki nesle de bunu yapmayın gözünüzü seveyim.
Siz insanların neler yaşadığını düşündüğünü bilemezsiniz aman elleme aman dokunmadan olmuyo bu is gereksiz bi yazi oturun kendi çevrenizde ki insanlara soyleyin bunları siz kurtarın nesilleritürki yede diğer ülkelerden farklı olraka vajinismus daha sık görülmekte bunun nedeni sizin gibi hastalıklı bir psikolojiye sahip omaktır. doktorlara gidiyorsunuz doktorlar bunun psikolojik olduğunu olduğunu soyluyor fakat hiçbirinizi bilinçlendirmiyor. ne yapsın doktor o da haklı.. küçüklüğünden beri kendine bile dokunamayan sırf temizlemek için bile kendi vajinasına dokunamayan bakamayan birine doktor ne yapsın? namusu kendine dokunamamk sanan birine ne yapsın o doktorsizin hasta zihinlerinize. neymiş efendim vajinismusun tedavisi kegel egzersiymiş.. yok canım! sen yıllarca bastır kendini 1516 yaşında yaşaman gereken şeyleri evlendiğinde yaşamaya kalk sonra Allah ın cezası vajinismus diye otur burda ağla doktor kovala. kendi bedeninizi bilmeden erkeğinizin bedeninizi oğrenmeye kalkın sonra da vay efendim girmedi uhhhuu diye ağlayın. bir nesli boyle harcadılar. tu kaka pis aman ayıp diye diye türk kadınının yarısından fazlası vajinismus oldu. bir sonraki nesle de bunu yapmayın gözünüzü seveyim.
canım normalde zar kanaması yarım saat içinde birkaç damla kan şeklinde olur, fakat siz yanlışlıkla canında biraz acıdıysa bilirsin, zarla beraber vajina dokusunu zedelemiş olabilirsiniz, o yüzden 3 gün damla damla kan gelebilir.
onun dışında kalın zarın varsa bir iki denemede kan gelebilir. ama tavsiyem ilk deneme sonrası 3 gün ara vermeniz.
Hadi bakalıç yarısını atlatmışsın bile kendine güven gerisi gelir :)teşekkürler morkelebekim doktorları bıraktım sızdeyım yardımlarınızla atlatacam kendıme guvenım geldi vesselam peşine bide bebiş oh kek:)))
O arkadasta kanama oldgu icin ve vajina dokulari muhtemelen zedelendigi icin uc gun ara verin demis siz normal devam edebilirsiniz ara vermeden yapinca her deneme biraz daha ilerleme kaydediliyor boyle devam canim...Neden 3gun ara dedinz? Biz hic ara vermedik cunku kanamadi
dogru canim cok haklisiniz 15 16 yasinda daha kendini bilmeden herseyi yasayip o... olmak daha dogru daha ergen hallerle onlarca erkekle yatmak daha basarili tabi canim vajinamizi tanimis oluyoruz erkek vucudunu gormus oluyoruz kusura bakma hayatim boyle bi yaziya karsilik vermeden gecemedim bu kadar genis degiliz turk kadinlari bu kadar genis olamaz cunku biz muslumaniz sanirim sende bu yok o yuzden sacma sapan seyler yazmissintürki yede diğer ülkelerden farklı olraka vajinismus daha sık görülmekte bunun nedeni sizin gibi hastalıklı bir psikolojiye sahip omaktır. doktorlara gidiyorsunuz doktorlar bunun psikolojik olduğunu olduğunu soyluyor fakat hiçbirinizi bilinçlendirmiyor. ne yapsın doktor o da haklı.. küçüklüğünden beri kendine bile dokunamayan sırf temizlemek için bile kendi vajinasına dokunamayan bakamayan birine doktor ne yapsın? namusu kendine dokunamamk sanan birine ne yapsın o doktorsizin hasta zihinlerinize. neymiş efendim vajinismusun tedavisi kegel egzersiymiş.. yok canım! sen yıllarca bastır kendini 1516 yaşında yaşaman gereken şeyleri evlendiğinde yaşamaya kalk sonra Allah ın cezası vajinismus diye otur burda ağla doktor kovala. kendi bedeninizi bilmeden erkeğinizin bedeninizi oğrenmeye kalkın sonra da vay efendim girmedi uhhhuu diye ağlayın. bir nesli boyle harcadılar. tu kaka pis aman ayıp diye diye türk kadınının yarısından fazlası vajinismus oldu. bir sonraki nesle de bunu yapmayın gözünüzü seveyim.
Bende varım yalniz değilsin1 yıl önce buraya yazan herkes kurtulmuş sadece ben varım...hala ben varım...hala varım...hala
Bende varım yalniz değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?