Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba Arkadaşlar,
Nasılsınız..bende 3 yıldır vajinusmuyluydum ve daha bunu yeneli sadece 1-2 ay oldu fakat,şimdi vajinumusu yendim ama halen ilişkiye giremiyorum kafayı sıyırcam çok canım yanıyor herşey normal ön sevişme ii ama o noktaya gelince herşey bitiyor tekrar başa dönüyorum eşim bıktı bu durumdan....kaderrrrr diye bir arkadaş vardı zeytinyağı ile çözen ve bir çok kişiye yardımcı olan lütfen bana yazsın ve bana yardımcı olabilecek arkadaşlar yazsın lüüüütttttfeeeennn

Kızlar ptesi doktora gidiyorum bu sefer alttan muayrne olucam ins. Daha once yle kontrol ettiren varmi vajinal kontrol makinayla? Yumurta takibi e iliski sonrasi durumu sorucam. Hadi hayırlı si dua edin bana
Canım im ben oldum alttan Dr iyi seç bazıları alışmış soyun yar moduna önce durumunu izah et sonra senin hazır olman için sabırlı olsun ve emin ol Dr tatlı ise hiç acı olmaz.sadece davranışları önem

teşekkürler morkelebekim doktorları bıraktım sızdeyım yardımlarınızla atlatacam kendıme guvenım geldi vesselam peşine bide bebiş oh kek:)))

kkaderim özel mesajla ulas canım. Belkı görmeye bılır burdakı mesajını

Arkadaşlar hkdogan adlı kişi bi erkek ve özlesem ahlaksız şeyler yazdı bana erkek olduğuna söyledi iste yönetimine nasıl şikayet ederiz

türki yede diğer ülkelerden farklı olraka vajinismus daha sık görülmekte bunun nedeni sizin gibi hastalıklı bir psikolojiye sahip omaktır. doktorlara gidiyorsunuz doktorlar bunun psikolojik olduğunu olduğunu soyluyor fakat hiçbirinizi bilinçlendirmiyor. ne yapsın doktor o da haklı.. küçüklüğünden beri kendine bile dokunamayan sırf temizlemek için bile kendi vajinasına dokunamayan bakamayan birine doktor ne yapsın? namusu kendine dokunamamk sanan birine ne yapsın o doktorsizin hasta zihinlerinize. neymiş efendim vajinismusun tedavisi kegel egzersiymiş.. yok canım! sen yıllarca bastır kendini 1516 yaşında yaşaman gereken şeyleri evlendiğinde yaşamaya kalk sonra Allah ın cezası vajinismus diye otur burda ağla doktor kovala. kendi bedeninizi bilmeden erkeğinizin bedeninizi oğrenmeye kalkın sonra da vay efendim girmedi uhhhuu diye ağlayın. bir nesli boyle harcadılar. tu kaka pis aman ayıp diye diye türk kadınının yarısından fazlası vajinismus oldu. bir sonraki nesle de bunu yapmayın gözünüzü seveyim.

kimsiniz amacınız ne bilemiyorum ama kendimden örnekler vererek savınızı çürütebilirim.
ben seksin dünyadaki en doğal şey olduğunu bilerek büyüdüm ve yaşadım. kimse bana bunu öğretmedi, ben kendi bilincimle buna vardım. insanlar bir başkasının eşini ayartmadığı sürece sevişmekte özgürdür, bunu düşündüm. bekarken bu başlığa çok uğradım. "acaba ne düşünüyorlar da ilişkiye giremiyorlar" dedim. "ne saçma ya vajina bu iş için yaratılmış nesinden korkuyorlar" dedim. bekarken vajinamı inceledim. "şu an daracık görünüyor ama herhalde uyarılınca genişleyecektir" diyebiliyordum. bu arada erkek arkadaşlarım oldu. tam birleşme dışında birçok şey yaşadım. onu evliliğe saklamamın sebebi ise dünyaya güvenmememdi. herhangi biri ile birlikte olup onu kaybetmekten, ileride -ben saçma buluyor olsam da- bunun başıma iş açmasını istemememdi. oysa tutkuyla bağlıydım sevdiğim kişiye. sonra evlendim. evlenmeden önceki fikirlerim aynen devam ediyordu. tüm bunlara rağmen ilişkiye giremedik. ölüp bittiğim adamla bir olamadım. "haydaaa nasıl girmez bu ya" diye karşıladım kendi durumumu. vajinismus olduğumu aklıma bile getirmiyordum çünkü saçmaydı. insan böyle doğal birşeyden korkamazdı. zorla kızlığımı bozduk eşimle. sonra ara verdik. gittim tuvalete, parmağım girebiliyor mu denedim. oluyordu. ve ben korkmuyordum. peki neden eşimle beraber olamıyorum? bunun sebebini emin olun hâlâ bulamadım. hâlâ ilişki denemesi yaptığımızda kendimi anlayamıyorum. orası neden kapanıyor anlamıyorum. kırıcı olmaktansa hiç konuşmayın daha iyi. bizim derdimiz bize yetiyor..

Siz insanların neler yaşadığını düşündüğünü bilemezsiniz aman elleme aman dokunmadan olmuyo bu is gereksiz bi yazi oturun kendi çevrenizde ki insanlara soyleyin bunları siz kurtarın nesilleri

Neden 3gun ara dedinz? Biz hic ara vermedik cunku kanamadi

Tesekkur edrm cok sukur atlattim ben. Darisi diger arkdslra olsun insallah inanin aci yok. Kanamasi olan arkadaslarda kendilerini sktiklari icin oluyor .

dogru canim cok haklisiniz 15 16 yasinda daha kendini bilmeden herseyi yasayip o... olmak daha dogru daha ergen hallerle onlarca erkekle yatmak daha basarili tabi canim vajinamizi tanimis oluyoruz erkek vucudunu gormus oluyoruz kusura bakma hayatim boyle bi yaziya karsilik vermeden gecemedim bu kadar genis degiliz turk kadinlari bu kadar genis olamaz cunku biz muslumaniz sanirim sende bu yok o yuzden sacma sapan seyler yazmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…