Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bitmiş bişey kalmamış helal olsun hadi bakalım ıkıncıde bitiyor tamamen
Evet canim insallah kurtulucam az kaldi bende hissediyorum ve inandim aci yok inanki hic aci yok tamam hepsi olmadi belki ama beynim bunu kabul etti cok tsk ler tekrar bana destek oln morel veren arkadaslarim hepinizden allah razi olsun...

Amin canım cumlemizden inşallah acı yok tatlım yasadın ve gordun hep yalanlar safsatalar yüzünden bu haldeyız olsun dermanıda verıyor Allahım hamdolsun. Ikıncıde daha kolay olacak jel sur işin kolaylassın.

Arkadaşlar merhaba öncelikle ben burdaki mesajların hepsini okudumm en sonunda yazmaya karar verdim ne olur bana da yardım edin üşenmeyin okuyun, durumumun o kadar vahim olmadığını düşünüyorum ve bir an önce kurtulmak istiyorum. Biraz açık yazacağımı belirteyim çünkü kendimi en iyi şekilde anlatmak istiyorum...
Ben 23 günlük evliyim. Gerdek gecemizde kendimi çok fazla kastım. Ön sevişmede herşey normaldi ama o ana gelince bacaklarım inanılmaz kasıldı ve titredi. Sanki benim organım değillermiş gibi hükmedemedim. Eşim de bende bilmediğimiz için anlayamadık. Ve eşim zorlayarak yaptı. Canım çok fazla yandı ve zaten kendimi de kasmıştım onun da etkisi büyük. Dibine kadar yapamadı çünkü ben ittim. Neyseki bir şekilde kızlığım gitmişti ve odada kırmızı ışık vardı. Bu yüzden kan aktığını da farkedememiştik. Normal ışığı yakınca bir de baktık ki her taraf kan. Aşırı kan gelmiş. Bi yandan korktuk bi yandan sevindik çünkü tüm gece uğraşmıştık. Ama daha sonra balayımız da zehir oldu. Ben ilk bir kaç gün pedle dolaştım. Her gece denemelerimizde ben yine kendimi kastım, titredim, ya hiç sokamadı yada bi kısmını soktu onda da canım çok yanıyordu ve itiyordum. Ardından bikaç damla kan geliyordu. Kendimi bir türlü rahat bırakamıyorum.
Balayından döndüğümüzde doktora gittim. Alttan kontrole aldı beni. İlk başta utandım ve bana kızdı artık evli bir bayan olduğumu kendi hayatımı mutsuzlaştırdığımı vs söyledi. Ikın dedı ve içeri baktı. Evet kızlığın ayrılmış dedi ama biraz zorlanmış dedi. Bu yüzden şişmiş ve yeni yeni toparlanmaya başlamış dedi. Sonra eline eldiven taktı o an çok ürktüm. Serçe parmağını da jelledi. Sakin ol başını koy ve derin nefes al dedi. Bana sizinde bahsettiğiniz bu nefes egzersizini öğretti. Ve bana çok iyi geldi. Ben nefesi verirken doktor çoktan serçe parmağını sokmuş. Farketmedim bile. Bak girdi dedi o kadar sevindim ki anlatamam. Ardından yüzük parmağa geçti. O da başarılı oldu. Sonra bana bu egzersizleri kendim yapmam gerektiğini anlattı. 2 hafta ilişkiye ara verip parmakla çalış dedi. Sen hasta değilsin dedi burda bana bacağını bile açamayan hastalar geliyor dedi. Herhalde evlenmeden önce aile baskısı vb yüzünden şu an bu durumdasın dedi. Kendini kasmaman gerek dedi ve yanından ayrıldım bana söylediği bebe yağını ve eldiveni aldım.
Eve geldim banyoya girdim. Ama yapamadım cesaret edemedim. Serçe parmağın baş kısmını soktuğumda sanki orda bir duvar vardı. Korktum çıkardım. Akşam eşim gelince bunları anlattım. Kendisi çok anlayışlıdır ve onun bu kadar anlayışlı olması beni çok üzüyor. Bunu yapmak bana bir görevmiş gibi geliyor artık. O da üzülmesin daha fazla diye. Yaparsın yarın yine dene acelemiz yok dedi. Bir sonraki gün yine parmak denedim, yapamadım yine. Akşam eşime sen dene bana dedim. Doktor yapınca olmuştu çünkü dedim. Ve o deneyince oldu. Serçe parmağını dibine kadar aldım ardından yüzük parmağına geçti onu da dibine kadar aldım ve onun parmağı doktor hanımkinden de büyük olduğu için sevindim. Sonra kendisi bana farkettirmeden orta parmağa da geçmiş. O da başarılı olunca iki parmağı birden soktu işaret parmakla orta parmak birden. Hızlı ilerledik anlayacağınız zamana yaymadan. Ama hiç bir şey hissetmiyordum ne zevk ne içimde parmak hissi. Yalnızca hafif bir yanma vardı ve tuvaletim gelmiş gibiydi. Durdurup wc ye gidiyordum habire. Neyse bu parmağı bir gün deneyebildikten sonra ben regl oldum ve 1 hafta ara... Aradan sonra dün gece penisle denemek istedi ben kabul etmedim. 2 parmağı alabiliyorsan penisi de alabilirsin dedi ama doktor bana 2 hafta boyunca ilişki yok sadece parmak dediği için ben kendimi ona şartlandırmıştım. Biraz daha parmakla devam edelim dedim. Korkuyordum normalinden. Yine 2 parmağı denedik yine oldu. Sonra eşim hızlandırmak istedi ve 2 hafta parmak yapmamız gerekirken penise geçtik. Çünkü o da artık yorulmuştu. Benim kuruntu yaptığımı rahat olmamı söylüyordu ama okuyanlar anlarlar beni bacaklarımın kasılmasını kontrol edemiyorum ki. Gün içinde olcak olcak diyorum gece yine kasılıyor. Yine bacaklarımın kontrolu bende değildi yine kasılmalara başladı. Bu arada misyoner pozisyonda ve bacak omuzdayken deniyoruz. O gece uzun uğraşlardan sonra bana masaj yapa yapa rahatlata rahatlata bacak omuzdayken soktu ama tamamını değil. Çünkü ilerledikçe yine çok acıdı çok yandı. Galiba kastım yine o da rahatsız oldu. Çıkardım onu iterek. Canın çok tatlı diyip durdu. Sabrediyodu patladı galiba biraz, beni suçluyor. Vajinismussun kabul et bende ettim dedi. Dünya başıma yıkıldı. Parmak giriyorsa bu da girer diyor orası esnek diyor kendini kasmasan olucak diyor. Onun da psikolojisi bozuldu artık. Benim de.
Bu gece azmettim şu an burdan okuduklarım kadarıyla üstte olmayı düşünüyorum. Bir de kas gevşetici demişsiniz onu almayı düşünüyorum bugün. Üstte olduğumda da kasmam kendimi dimi? Ne olur cevap yazın parmağı kendin yap demeyin kendim yapamıyorum. Eşim yapıyor 2 parmağını sonuna kadar alabiliyorum penisinde sadece başını ve çok azını daha alabiliyorum ilerletemiyorum. İlerlerde çok yanma ve acı duyuyorum. O da kastığım için diye düşünüyorum.
2 yıldır yenemedim 5 yıldır yenemedim diye yazanları okudukça çok korkuyorum. Yardımlarınızı bekliyorum bilgisayar başındayım.

canım bende yeni yeni yeniyorum nefes egzersizleri çok önemli bana göre o anda derin derin nefes al. Kendini rahatlatmaya çalış iki parmak girdikten sonra buda girer diye birde pozisyona dikkat edin.ilk başlarda kontrol sende olsun yani sen üstte ol hatta penisi tutabiliyorsan elinle tutki korku olmasın

çok teşekkur ederım oncelıkle evet nefesı denıyorum ıyı gelıyo üstte olmayı hıc denememıstım ama bu gece denıycem azmettim. İnşallah olur başka neler yapabılırım alkol vs ıyı gelır mı yardım edın

Canım korkulacak bişey yok tatlım sen aşmıssın olayı vajınusmus degılsın artık panik yapma sadece kendını kasmamayıoğreneceksın parmak egzersızlerını kendın yapmasa da olur eşinin yapması ona guvendıgının işaretu hiç korkma. Nefes al burnundan verırken ıkın ve it bukadar jelı bolca surun penisin yada parmagın tamamına. Bugun istersen eşinin uc parmağıyla calıs yarın penise gec. Doktor ıkı hafta denemeyın demesinin nedeni parmak egzersizleri uzun sıruyor herks bukadar çabuk ılerlemıyor ondan canım. Sen bugün eşinin uc parmağıyla calıs yarın oenise gec kuzum korkma hiç

Arkadasim oncelikle en kisa zamanda problemini cozmeni dilerum.yazdiklarindan hareketle sana senin kontorolunde olan es denemesi tavsiye ediyorum cunku sanirim sorunun kontrol sende olursa cozulecek gibi.msjlaei okudum dedin gormussundr en kolay ve basariya ulastran pozisyon esin altta sen ustte arkan donuk vaziyette senin kontrolunle deneme yapilan pozisyon

Beynımı gun ıcınde hep rahatlatmaya calısıyorum ve basarıyorum hatta eve gelse de denesek dıyorum. ama gece olunca korku başlıyor bende. Bebe yağı kullanıyoruz o mu yakıyor acaba? normal kayganlastırcı mı kullanmalıyım? Bir de üstte ve sırt dönük demişsiniz ama yüzüm dönük olsa daha iyi olmaz mı.. Alkol bende istemiyorum ama inan çare olcaksa içmeye hazırım.

Canım sırt donuk olunca geneli kolay olduğunu soylıyor denemende yarar var. Bebeyagı bişey yapmaz zararsız korkma yanma oluyor bikaç ilişkiden sonra gecıyor yanma olunca çıkartma beklet onakadar say ve devam et.

yanma kendimizi sıktığımız için vajina girişinin ufak ufak tahriş olması yüzünden oluyor. ben kayganlaştırıcı kullanıyorum ama bir süre sonra o da yakıyor değişen bişey yok. kendini kasmamayı öğrendiğinde yanma da bitecek.

Parmakıkı cm girince popoya meyıl verın canım zaten artık yolu bılıyorda acıyor dedınya onun ıcındedım direk soktugu için acır yolsa acı hiç olmuyor.popoya meyıllı olacak ucu girince

birazdan gidip
  1. Kuiflex (kas gevşetici + ağrı kesici)
  2. Spazmol (spazm giderici + ağrı kesici) bunları alıcam haydar dumenın recetesınde varmış. 2 tane kuıflexten bıtane de spazmoldan içiliyormuş. Kaslarımın istemdışı kasılmasına engel olur belki kullanan var mı acaba ? Dediklerinizi yapmaya çalıştım nefesle ıkınmayla parmağı alabiliyorum hiç sorunsuz. Ama peniste zorlanıyorum ilerledi mi çok acıyo yeniden kasılıyorum itiyorum. Bikaç gün daha parmakla devam etmek mi lazım. Eşimde normalını yapabılırsın dıye ısrar edıyor çok aradayım...

ilaçlar hakkında bişey diyemem ama eşine 1 kez net bir şekilde şunu söylemelisin: "hayatım ben de biliyorum yapabileceğimi sadece biraz zaman alacak. acele etmezsek daha kolay olacağını düşünüyorum. lütfen strese girmeme sebep olacak şeyler söyleme." tamamen psikolojik bir konuda fizyolojik yorumlar duymaktan gına geliyor zaten bir de o yapmasın.

Eşinin uc parmağıyla calıs lafan rahat etsin canım. Haydar dümen recetesini bu sitede bi uye var evli mutlu dıye oyapmış ve yardımedıyordu yapacaklara işe yarıyormuş ama iyi oku receteyı hangı hapı nekadt sure once içeceksin falan tam uygularsan işe yarıyormus

bunları ona hep soyluyorum sorun sende bıtıyor dıyo kasmazsan yanmaz acımaz dıyo kastıgın ıcın daralıyor acıyor dıyor. her şey senın elınde dıyor. çaba görmuyorum dıyor. Ben kendıme parmak egzersızı yapamadıgım ona yaptırdıgım ıcın bende caba gormuyormus çok uzuluyorum.. Ondan daha fazla ıstıyorum halbukı

ya o kremlerı uyusturucuları almıycam doktora emlayı sormustum onla çalısma demıstı sadece kas gevsetıcılerı alıp denıycem. çunku uyusturucu kremı falan vajınanın ıcıne surmek gerekıyormus daha parmagımı sokamıyorum kı nasıl surucem

bilmez miyim canım benim kendimizi suçlu hissediyoruz ezildikçe eziliyoruz ama yanlış işte. bu başımıza geldi ve kabullenip soğukkanlı bir şekilde yöntemleri uygulayacağız. benim eşim de acıdığı zaman diyordu ki: "bir kere dişini sıkacaksın acıyacak sonrakilerde rahat edeceksin." ben de bunu kabul etmiyordum acıyorsa birşeyler yanlıştır diyordum en sonunda kızdırdı beni bağırdım kocaman aparatı soktum acımadı işte bunda da acımayacak anla bunu artık diye. orada kesip attım bıraktım denemeyi falan. o gün bugündür artık öyle birşey demiyor. ben de günden güne ilerleme kaydediyorum görüyor.

Canım kasgevsetıcılerıde kullanmanın suresı varmış yatım saat önce bitane onbeş dakika once bitane gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…