- 21 Temmuz 2014
- 15
- 2
- 3
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #181.081
Canım merhaba, benimki aynı sorunmu bilmiyorum ama evliliğimin ilk yıllarında korkudan kendimi çok kasıyordum ve ilişki çok zor gerçekleşiyordu bazende olmuyordu. En sonunda doktora gittik ve bana kaydırıcı jel önerdi. Halen onu kullanıyorum ve şimdi kendimi daha güvenli ve rahat hissediyorum. Bir denemende fayda var belki senin içinde yararlı olur.
Arkadaslar bende bir bucuk senelik evliyim iliskiye giremiyorum yardim edin doktorada gittik ama fayda göremedim
Dün deneme günü olmuş sanki :) başarılı olanları tebrik ederim. ben de dün denedim öncekinde %50 olmuştu bu kez %75 gibiydi. Tabi biraz zorla. Yine moralim bozuldu insan tamamı olsun istiyor. Eşim beni sakinleştirdi Allah ondan razı olsun. Yine de tecrübeli arkadaşlara birkaç sorum olacak yardımcı olurlarsa çok sevinirim :)
1- yarısında karşılaştığımız duvar içinkkaderim arkadaşımın önerisini denedim ama sırtım eşime dönük olunca daha zor geliyor. Neyi yanlış yapıyor olabilirim? Popoyu yukarı kaldırmam gerektiğini parmak egzersizinde de fark ettim ama beceremedim.
2- parmak egzersizi sırasında o yarı yoldaki bademcik gibi olan yeri parmağımla ittiğimi ve oranın açıldığını hatırlıyorum. ileriki zamanlarda kendiliğinden açılacak mı? Pozisyon falan fark etmeyecek mi?
3- istek kalmadı. Bekarken daha çok arzu duyuyorduk eşim de ben de. Ön sevişmede ben kısmen hazır oldum ama eşimde sık sık sertleşme sorunu oldu. Bir noktadan sonra uyarılmıyor da artık. Siz nasıl bir çözüm buldunuz buna?
Merhaba, evet benımkı de aynı şekil ve bizde kayganlaştırıcı kullandık ilk geceden itibaren, doktor da bebe yağı dedı doktora gıttıkten sonra bebe yagını denedık. Seninki hangısı. Şu an aldığım kas gevşeticileri yuttum sonucu paylaşıcam.
Ben tam acik anlatamadim sanirim kusura bakmayin benim bacaklarim kasilma oluyo direk itiyorum esimi.onunda morali bozuluo alkol alip denmeye alistik yani sadece ben alkol.aldim hayatimda ilk defa ictim ama oda bi is yaramadi egzersizde daha once denedim ama esli parmak egzersizi ni yapamadim istem disi kendimi kasiyorum
Ben tam acik anlatamadim sanirim kusura bakmayin benim bacaklarim kasilma oluyo direk itiyorum esimi.onunda morali bozuluo alkol alip denmeye alistik yani sadece ben alkol.aldim hayatimda ilk defa ictim ama oda bi is yaramadi egzersizde daha once denedim ama esli parmak egzersizi ni yapamadim istem disi kendimi kasiyorum
cevap verdiğin için çok teşekkür ederim :)birisi bana mı seslendi =))
canım gözün aydın biraz uğraşsan tamamen olurdu, uğraşmadın anlamında demiyorum, sona çok yaklaşmışsın.
ben yüzün dönük olmanı tavsiye ederim, tabi kişiden kişiye değişiyor ama.
bak canım şimdi vajina eğimli gibi olduğundan otururken poponu ileri geri sallayarak oturmaya devam et, yönü zaten hissedersin, poponu arkadan yukarı kalkık yapacaksın vajina aşağı bakacak, birde bazen çok aşağıda kalırsın eşine göre farketmezsin, arada eşinin leğen kemiğine doğru yukarı kay tekrar otur.
normalde korku yerine zevk alındığında, eşin giriş esnasında seni uyarsa, sen zevk alsan, ileri geri sağa sola düşünmezsin pns yolunu bulur, çünkü vajina zevk aldığında duvarları rahatlayıp açılan bir yapısı var, yani açılıyor dediğim, normalde 10 cm se zevk aldığında 6.5 cm çapında, 23 cm boyunda pns i rahatlıkla alabilecek duruma geliyor, doğumuda düşün bebek doğum yoluna girdiğinde 3 kg bebek nasıl geçebiliyor ordan, zevk alındığında bu sıkıntılarda yaşanmaz aslında, pozisyon falan düşünülmez, ama malesef ki biz korkuyoruz ama bu geçici bir durum, inanın bana geçecek.
Yenmeye hazirsan egzersizlere baslayabiliriz istersen canimArkadaslar bende bir bucuk senelik evliyim iliskiye giremiyorum yardim edin doktorada gittik ama fayda göremedim
Ilk olarak kegel ve nefes egzersuziyle basla karsina bir ayna al bacaklarini ac vajinani incele ufak dokunuslar yapip parmagini uzerinde grzdirmeye calis canim...gun icinde aklina geldikce kegel egzersizi calis ilk sayfa da ayrintili anlatilmis onu oku kisaca tuvaletini tutup birakma hareketi bunu yaparken vajinanin nasil acilip kapandigini izle...boylelikle egzersizlere basla kendine guven her zaman olacak diye dusun bu egzersizlere baslamak yola cikmak icin adim atmak olacak onun icin hic aksatma duzenli bir sekilde yap...Teskkur ederim yorumlariniz icin lik yapmadan egzersizlere baslamam lazim nerden baslamaliyim sizce artik esimde bebek istiyo bende rahatca onla birlikte olmak istiyorum üstümde ki baskidan kurtulmak istiorum
:)))))))))))))))))Bence de artik acirsa acisin donemindeyiz biz aglasammi gulsemmi bilemedim vajinin dönemlerini yaşıyoruz evre evre
Canım 3gündür tek parmak çalışıyorum yarın 2 parmağa geçiyorum inşallah bana yardım eder misinIki parmak acımıyo mu
Tamam canim yarin itibariyle basliyorum tesekkur ler :)Ilk olarak kegel ve nefes egzersuziyle basla karsina bir ayna al bacaklarini ac vajinani incele ufak dokunuslar yapip parmagini uzerinde grzdirmeye calis canim...gun icinde aklina geldikce kegel egzersizi calis ilk sayfa da ayrintili anlatilmis onu oku kisaca tuvaletini tutup birakma hareketi bunu yaparken vajinanin nasil acilip kapandigini izle...boylelikle egzersizlere basla kendine guven her zaman olacak diye dusun bu egzersizlere baslamak yola cikmak icin adim atmak olacak onun icin hic aksatma duzenli bir sekilde yap...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?