- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #181.101
Yardima haziriz canim siz yeter ki isteyinCanım 3gündür tek parmak çalışıyorum yarın 2 parmağa geçiyorum inşallah bana yardım eder misin
Yazdiklarimi duzenli bir sekilde aksatmadan yap canim caresiz degilsiniz care sizsinizTamam canim yarin itibariyle basliyorum tesekkur ler :)
Bence artik egzersiz zamani yoksa biz yenemicez yarin baslicam inş:)))))))))))))))))
önce şok sonra inkar sonra kabul evreleri :)
Şimdi benim Anlamadığım penis de nerdeyse iki parmak kalınlığında iki parmağı sokunca neden kan gelmiyor da penis girince geliyoYardima haziriz canim siz yeter ki isteyin
Penis girincede kanayacak diye bir sey yok vajinanin yapisi esnek bir yapiya sahiptir sert bir sekilde yapilmazsa ve kalin bir zar yapisi yoksa kanama olmaz olsa da fark edilemeyecek kadar az olur parmak egzersizi yaparken kontrollu bir sekilde yapiyoruz zarar verecek bir sey yapmiyoruz bu konuda korkun olmasin...vajinanin yapisi hakkinda da internetten biraz araştırma yapmakta fayda var.Şimdi benim Anlamadığım penis de iki parmak kalınlığında iki parmağı sokunca neden kan gelmiyor da penis girince geliyo
Geçmiş olsun canım :) artık evlılıgın tadını çıkar tatlım.nasıl oldugunuda paylasabılırsen diğer arkadaslarda bılgılenır belkı farklı bişeyler oğrenırızYagmurzerresi,ahulum ve kkaderim sizlere tesekkuru bir borc biliyorumiyiki varsiniz yoksa ben bu işi halledemezdim
Tamam canim cok saolYazdiklarimi duzenli bir sekilde aksatmadan yap canim caresiz degilsiniz care sizsiniz
ama bizde yenme aşamasındayken aynıydık canım, ben hatta sinirleniyordum eşim dokunduğunda, gergindim çünkü, ama bunu söylüyorum ki herkes bir değildir, bazı arkadaşlarda işe yarıyor,gerçekten artık çok az kalmış, yapabildiğiniz kadar rahat olmaya gevşemeye çalışın, derin derin nefes alıp derin derin gevşeyerek verin, o gevşeme anında zaten oturduğunuz an, bir saniyede bile ne kadar ilerlediğini görürsünüz.Allah yardımcınız olsun.cevap verdiğin için çok teşekkür ederim :)
söylediklerini dikkate alarak tekrar deneyeceğim. umarım dediğin gibi sonuna geliriz artık. ama malesef zevk düşüncesinden falan eser kalmıyor öpmek bile çok boş bir his yaratıyor. ve bu karşılıklı. bu da beni üzen bir başka konu aslında.. daha yavaş ilerlememin de sebeplerinden biri aynı zamanda farkındayım.. ümit ediyorum ki hepsi geride kalacak. o zamana kadar sabretmek gerek.
canım gözün aydın tekrar, Allah mutluluğunu daim etsin, darısı diğer arkadaşlarımıza olsun. en kısa sürede inşallah.nasıl yendiğinizi de yazın ki arkadaşlar , diğer arkadaşlarımıza cesaret olsun.Yagmurzerresi,ahulum ve kkaderim sizlere tesekkuru bir borc biliyorumiyiki varsiniz yoksa ben bu işi halledemezdim
Canim benim uzulme yasadiklarin beni bile gerdi ama eskiyi eskide birak inancli ol kendi kendine destek ol.Buradaki cogu arkadas sana yardimci olucaktir.Bende vajinamus yasayanlardanim hic uzulme bir hafta oldu bu forma katilali cok yol aldim psikilojik olarsk cok rahatlatti arkadaslarim unutma bizim diger kadinlardan farkimiz yok sdece psikolojik eger psikilojik olarak kendini rahatlatir ve arkadaslarin tavsiyelerini uygularsan hersey yoluna girecek uzulme sakin.Merhaba Bende aynı sorunu yasıyorum 1.5 yıl oldu hala zerre yol katedemedik, hikayemi anlatayım.
İlk gecemiz esimin ailesinin istegiyle onların evinde oldu ama ben istemiyordum orada olmasını esime "eger burada olacaksa bu gece ben hiç birsey yasamam dedim" oda kabul etti. Sonraki gunlerde esimin ailesi bizi bırakmadı 1 haftaya yakın kaldık orada tabi gelinleri varya ese dosta karsı bakın bizimle kalıyorlar demek istediler. Neyse bu donemdede yine olmadı tabi. Biz evimize gelince olsun diye guzelce iki rekat namazımızı kıldık yataga girdik acı gercekle karsılastık ama biz baslarda bunu olur birgun gozuyle gorduk. Ben annemle paylastım durumu sagolsun oda kayınpederi aramıs " bunlar birlikte olamamıs bır dr goturun" demis. Tabi benim kayınpeder ayaklandı kız degilmisin sen benim oglummu hasta falan filan iyice sogutttular. yani psikolojimi alt ust ettiler. bir kez devlet hastanesine gittim. Dr bir sorun yok psikoljik dedi biliyordum zaten ama engel olamıyordum. Psikiyatri bolumune gittim bu defa oda ben birsey yapamam bu is icin ozel klinikler var oraya git dedi. Bende bida gitmedim. Cunku tek basımaydım esim gelmedi benimle bende birdaha gitmedim. Haftaya bir hastaneye gidecegiz ama umıdım yok sizce ne yapmalıyım...
Canim yasadgn seyler cok zor psikolojnin alt ust olmasi normal ama bu problemi yenmek istyorsun cozum sende bunu mantigina oturtman lazim,bu sayfa sayesinde bende dahil yuzlerce insan bu problemi asti sende yapabilirsin inan bi gun bu problemi ascaksin ve basardgnda bu muymus diceksin..hadi bu sayfadaki onceki yazismalari oku ve yol haritani beraber belirleyelimMerhaba Bende aynı sorunu yasıyorum 1.5 yıl oldu hala zerre yol katedemedik, hikayemi anlatayım.
İlk gecemiz esimin ailesinin istegiyle onların evinde oldu ama ben istemiyordum orada olmasını esime "eger burada olacaksa bu gece ben hiç birsey yasamam dedim" oda kabul etti. Sonraki gunlerde esimin ailesi bizi bırakmadı 1 haftaya yakın kaldık orada tabi gelinleri varya ese dosta karsı bakın bizimle kalıyorlar demek istediler. Neyse bu donemdede yine olmadı tabi. Biz evimize gelince olsun diye guzelce iki rekat namazımızı kıldık yataga girdik acı gercekle karsılastık ama biz baslarda bunu olur birgun gozuyle gorduk. Ben annemle paylastım durumu sagolsun oda kayınpederi aramıs " bunlar birlikte olamamıs bır dr goturun" demis. Tabi benim kayınpeder ayaklandı kız degilmisin sen benim oglummu hasta falan filan iyice sogutttular. yani psikolojimi alt ust ettiler. bir kez devlet hastanesine gittim. Dr bir sorun yok psikoljik dedi biliyordum zaten ama engel olamıyordum. Psikiyatri bolumune gittim bu defa oda ben birsey yapamam bu is icin ozel klinikler var oraya git dedi. Bende bida gitmedim. Cunku tek basımaydım esim gelmedi benimle bende birdaha gitmedim. Haftaya bir hastaneye gidecegiz ama umıdım yok sizce ne yapmalıyım...
Allah razı olsun canım. Birbirimize destek olmak onemli gercekten en azından yalnız olmadıgımızı bilmek ...Canim benim uzulme yasadiklarin beni bile gerdi ama eskiyi eskide birak inancli ol kendi kendine destek ol.Buradaki cogu arkadas sana yardimci olucaktir.Bende vajinamus yasayanlardanim hic uzulme bir hafta oldu bu forma katilali cok yol aldim psikilojik olarsk cok rahatlatti arkadaslarim unutma bizim diger kadinlardan farkimiz yok sdece psikolojik eger psikilojik olarak kendini rahatlatir ve arkadaslarin tavsiyelerini uygularsan hersey yoluna girecek uzulme sakin.
Rica ederiz canim her sey senin ellerindeydi caresiz degildin tebrikler....Yagmurzerresi,ahulum ve kkaderim sizlere tesekkuru bir borc biliyorumiyiki varsiniz yoksa ben bu işi halledemezdim
Sorunları gozardı ediyorum artık cunku bu isimize odaklıyım.. Bizim durumumuzu ailelerimizden kimse bilmyor.. Biz oldu dedik cunku...Canim yasadgn seyler cok zor psikolojnin alt ust olmasi normal ama bu problemi yenmek istyorsun cozum sende bunu mantigina oturtman lazim,bu sayfa sayesinde bende dahil yuzlerce insan bu problemi asti sende yapabilirsin inan bi gun bu problemi ascaksin ve basardgnda bu muymus diceksin..hadi bu sayfadaki onceki yazismalari oku ve yol haritani beraber belirleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?