Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Şimdi benim Anlamadığım penis de iki parmak kalınlığında iki parmağı sokunca neden kan gelmiyor da penis girince geliyo
Penis girincede kanayacak diye bir sey yok vajinanin yapisi esnek bir yapiya sahiptir sert bir sekilde yapilmazsa ve kalin bir zar yapisi yoksa kanama olmaz olsa da fark edilemeyecek kadar az olur parmak egzersizi yaparken kontrollu bir sekilde yapiyoruz zarar verecek bir sey yapmiyoruz bu konuda korkun olmasin...vajinanin yapisi hakkinda da internetten biraz araştırma yapmakta fayda var.

ama bizde yenme aşamasındayken aynıydık canım, ben hatta sinirleniyordum eşim dokunduğunda, gergindim çünkü, ama bunu söylüyorum ki herkes bir değildir, bazı arkadaşlarda işe yarıyor,gerçekten artık çok az kalmış, yapabildiğiniz kadar rahat olmaya gevşemeye çalışın, derin derin nefes alıp derin derin gevşeyerek verin, o gevşeme anında zaten oturduğunuz an, bir saniyede bile ne kadar ilerlediğini görürsünüz.Allah yardımcınız olsun.

Yagmurzerresi,ahulum ve kkaderim sizlere tesekkuru bir borc biliyorumiyiki varsiniz yoksa ben bu işi halledemezdim
canım gözün aydın tekrar, Allah mutluluğunu daim etsin, darısı diğer arkadaşlarımıza olsun. en kısa sürede inşallah.nasıl yendiğinizi de yazın ki arkadaşlar , diğer arkadaşlarımıza cesaret olsun.

olduuuuu. arkadaslaar dun buraya yazdımm ve gece başardımm destek verenlere cok tesekkur edıyorummm. kas gevsetıcılerı aldım ama bı işe yaradıklarını dusunmuyorum cunku bacaklarım kasılmaya devam ettı. bikaç saat ugrastık. dedıgınız gıbı uste de cıktım ama yapamadım yerını bıle bulamadık. kendımı kasmaya devam ettım. artık pes etcektıkkı hıc beklemedıgım bı anda gel bıde şu pozısyonu deneyelım dedı. domaldım(kopek pozısyonu) o pozısyonda bı baktık olduu hemde tamamı gırdı. mutluluktan aglamaya basladım. hıc ummuyordum olacagını. ama hıc zevk alamadım. ve sonrasında yıne denemek ıstedık ama yıne olmadı kendımı kasmaya devam ettım nıye boyle oldu anlamadık

Gozunaydın canım. Yavas yavaş yerıne oturacak canım rahat oldugun pozısyonda devam edın bu hafta hergun yapın hem sen beyın olarak rahatlarsın hem vajına alısır.

Merhaba Bende aynı sorunu yasıyorum 1.5 yıl oldu hala zerre yol katedemedik, hikayemi anlatayım.
İlk gecemiz esimin ailesinin istegiyle onların evinde oldu ama ben istemiyordum orada olmasını esime "eger burada olacaksa bu gece ben hiç birsey yasamam dedim" oda kabul etti. Sonraki gunlerde esimin ailesi bizi bırakmadı 1 haftaya yakın kaldık orada tabi gelinleri varya ese dosta karsı bakın bizimle kalıyorlar demek istediler. Neyse bu donemdede yine olmadı tabi. Biz evimize gelince olsun diye guzelce iki rekat namazımızı kıldık yataga girdik acı gercekle karsılastık ama biz baslarda bunu olur birgun gozuyle gorduk. Ben annemle paylastım durumu sagolsun oda kayınpederi aramıs " bunlar birlikte olamamıs bır dr goturun" demis. Tabi benim kayınpeder ayaklandı kız degilmisin sen benim oglummu hasta falan filan iyice sogutttular. yani psikolojimi alt ust ettiler. bir kez devlet hastanesine gittim. Dr bir sorun yok psikoljik dedi biliyordum zaten ama engel olamıyordum. Psikiyatri bolumune gittim bu defa oda ben birsey yapamam bu is icin ozel klinikler var oraya git dedi. Bende bida gitmedim. Cunku tek basımaydım esim gelmedi benimle bende birdaha gitmedim. Haftaya bir hastaneye gidecegiz ama umıdım yok sizce ne yapmalıyım...

Canim benim uzulme yasadiklarin beni bile gerdi ama eskiyi eskide birak inancli ol kendi kendine destek ol.Buradaki cogu arkadas sana yardimci olucaktir.Bende vajinamus yasayanlardanim hic uzulme bir hafta oldu bu forma katilali cok yol aldim psikilojik olarsk cok rahatlatti arkadaslarim unutma bizim diger kadinlardan farkimiz yok sdece psikolojik eger psikilojik olarak kendini rahatlatir ve arkadaslarin tavsiyelerini uygularsan hersey yoluna girecek uzulme sakin.

Canim yasadgn seyler cok zor psikolojnin alt ust olmasi normal ama bu problemi yenmek istyorsun cozum sende bunu mantigina oturtman lazim,bu sayfa sayesinde bende dahil yuzlerce insan bu problemi asti sende yapabilirsin inan bi gun bu problemi ascaksin ve basardgnda bu muymus diceksin..hadi bu sayfadaki onceki yazismalari oku ve yol haritani beraber belirleyelim

Allah razı olsun canım. Birbirimize destek olmak onemli gercekten en azından yalnız olmadıgımızı bilmek ...
inşallah yeneriz hepimiz ...

Sorunları gozardı ediyorum artık cunku bu isimize odaklıyım.. Bizim durumumuzu ailelerimizden kimse bilmyor.. Biz oldu dedik cunku...
Ben ustteyken yapamıyorum aslında parmak egzersizi denemek istiyorum ama ondan bile korkuyorum.. yani istiyorum ki esim gordun o kanı vs. ama onun karsısına gecipte parmak atmak cok asagılayıcı geliyor.. Dr gidecegiz ne diyecek nasıl olacak bilmiyorum ama umıdım yok drdan ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…