- 11 Kasım 2014
- 307
- 199
- 33
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #181.121
Canim dr git tabi sorununu anlat bakalim ne dicek ama burdki arkadaslarin tavsiyelerinide dinle yapmaya calis bende senin gibi parmak eksersizleri cok itici geliyor ama kesinlikle faydasi olduna inaniyorum bence yapabilirsen yap unutma yalniz deilsin.Sorunları gozardı ediyorum artık cunku bu isimize odaklıyım.. Bizim durumumuzu ailelerimizden kimse bilmyor.. Biz oldu dedik cunku...
Ben ustteyken yapamıyorum aslında parmak egzersizi denemek istiyorum ama ondan bile korkuyorum.. yani istiyorum ki esim gordun o kanı vs. ama onun karsısına gecipte parmak atmak cok asagılayıcı geliyor.. Dr gidecegiz ne diyecek nasıl olacak bilmiyorum ama umıdım yok drdan ...
Doktora git bakalm canim o ne onercek ama geneli nefes ve parmak egzersizleri oneriyorSorunları gozardı ediyorum artık cunku bu isimize odaklıyım.. Bizim durumumuzu ailelerimizden kimse bilmyor.. Biz oldu dedik cunku...
Ben ustteyken yapamıyorum aslında parmak egzersizi denemek istiyorum ama ondan bile korkuyorum.. yani istiyorum ki esim gordun o kanı vs. ama onun karsısına gecipte parmak atmak cok asagılayıcı geliyor.. Dr gidecegiz ne diyecek nasıl olacak bilmiyorum ama umıdım yok drdan ...
Aksam Geldiginde Esimle konusayım birlikte parmak egzersizi deneyelim bakalım insallah hiçbirsey yapmamaktan iyidir. Desteklerinizden oturu minnettarım :)Doktora git bakalm canim o ne onercek ama geneli nefes ve parmak egzersizleri oneriyor
diye biliyorm ben doktora gtmeden ve parmak egzersizi yapmadan yendim.cunku parmak egzersizi cok itici geldi direk es denemesiyle basladm ise nefes egzersizi ve kontrolum bende olmasi duygusuyla kisa surede yendim.tabiki yapabilene pparmak egzersizide guzel bi calisma vajinanin alismasi acisindan
Cok tesekkurler canım benim bugun parmak egz. deneyelim haftaya dr gidelim insallah :)Canim dr git tabi sorununu anlat bakalim ne dicek ama burdki arkadaslarin tavsiyelerinide dinle yapmaya calis bende senin gibi parmak eksersizleri cok itici geliyor ama kesinlikle faydasi olduna inaniyorum bence yapabilirsen yap unutma yalniz deilsin.
Guzel canim yeterki bi sey yap cozume yonelim sakin erteleme uzerine git israrci ol bu sorunun en onemli noktasi israr.en kisa zamanda basardm diye yazcaksin gorceksinCok tesekkurler canım benim bugun parmak egz. deneyelim haftaya dr gidelim insallah :)
İnşallahh Bugunlerde gececek Rabbimin izniyle cok sagolun :)Guzel canim yeterki bi sey yap cozume yonelim sakin erteleme uzerine git israrci ol bu sorunun en onemli noktasi israr.en kisa zamanda basardm diye yazcaksin gorceksin
Canim parmak egzersizi yaparken nefes alip vermeyi ve parmagi yerlestirirken ilerletirken ikinmayi unutma bu sekilde cok kolay olcaktrAksam Geldiginde Esimle konusayım birlikte parmak egzersizi deneyelim bakalım insallah hiçbirsey yapmamaktan iyidir. Desteklerinizden oturu minnettarım :)
Sezeryan dikişlerim için kullanmıstımkızlar fito krem kullanan varmı
Geçmiş olsun canım :) artık evlılıgın tadını çıkar tatlım.nasıl oldugunuda paylasabılırsen diğer arkadaslarda bılgılenır belkı farklı bişeyler oğrenırız
canım gözün aydın tekrar, Allah mutluluğunu daim etsin, darısı diğer arkadaşlarımıza olsun. en kısa sürede inşallah.nasıl yendiğinizi de yazın ki arkadaşlar , diğer arkadaşlarımıza cesaret olsun.
Sezeryan dikişlerim için kullanmıstım
senin bebişte mi var?Sezeryan dikişlerim için kullanmıstım
Evet canım bebegım bir yasını bir ay geçti ben vajıyı yendım. Aslında daha önce rn basından bılıyordum vajılı olduğumu ama hamıle kaldım hemen sonra hamılelıgkm agrılı gectı sonra oğlusum dogdu huysuz ve aglayam bi bebekti anca fırsat buldum daha yenı yeni kuaföre falan gidiyorum zor Bi bebek benimkisi.vajılı oldugkm içinde sezeryan doğum yaptımİnanmıyorum hemde vajiliyken mi oldutıp literatürüne geçecek hatunsun bebek doğduktan sonramı yendin vajiyi?
Tahrıs olduysa bepantol kullansana eczacıya sor hangisi daha iyi onlar ilaçları çok daha iyi tanıyorlarvajıye kullanılıyomuş bilgin varmı tahriş için
tamam canım sağolTahrıs olduysa bepantol kullansana eczacıya sor hangisi daha iyi onlar ilaçları çok daha iyi tanıyorlar
vay be nasıl güzel öğrenmiş aman da aman =))) ama bir yerde düzeltme yapayım, kızlık zarını etrafında ki değilde, vajina dokusunda zedelenme hatta kasarken itmeye çalıştıkları için yırtılma olabiliyor.aferin sana inşallah arkadaşlarımıza umut olur.sen uğurlu gelirsinde herkes yenmeye başlar inşallah =))Yaa ben inanın çok ümitsiz bir vakaydım, bu işi asla yapamam diye düşünenlerdendim.Bunca insan nasıl yapıyor diye kafa patlatanlardandım.Küçücük yaşta kızlar acı çekmeden çatır çatır nasıl sevişiyor diye kendi kendime soruyordum.Kendimi eşime saklamakla, zinaya bulaşmamakla bunca yıl hata mı ettim diye kendimi sorgular oldumDaha neler neler...
Aylar sonra bu böyle gitmez dedim, eşimi ve ilişkimi daha fazla yıpratmadan buna bi çare bulmalıyım diye düşündüm.İlk buraya üye oldum. Başladım sayfaları okumaya, herkes parmak egzersizlerinden bahsediyordu.Bunlar ne diyor, ben hayatta parmaklayamam kendimi diye düşünüyordum.önce kegel egzersizleriyle başladım, idrar yaparken, idrarımı tutup bırakıyordum, o esnada çalışan kaslar PC kasları oluyor.Sürekli gün içinde bu kasları çalıştırdım durdum, bi kaç gün geçti.Bi gün elime aldım aynayı, başladım vajinayı incelemeye, önce bende delik yok dedim burdaki kızlar o zaman nasıl adet oluyorsun dediler..sonra incelerken ufak bi delik buldum, döndüm burdaki kızlara delik varmış ama çok küçük ;burdan kulak temizleme çöpü dahi geçmez dedim, bi dene dediler zeytin yagıyla kulak çöpünü güzelce yağlayıp, yavaş yavaş, nefes ala ala, ıkına ıkına soktum bi gün sadece kulak çöpü çalıştım, sonraki gün işaret parmağının bir boğumunu soktum, öbürgün ikinci boğumunu soktum, ama hala buraya gelip iddaa ediyordum, burdan ne iki parmak geçer!!!! nede penis geçer!!!! diye bangır bangır bağırıyordum sonraki gün tüm işaret parmağımı sokabildim,beni en çok zorlayan iki parmağı sokmak oldu, hala zaman zaman zorlanıyorum, çok yağlamassam ve de ıkınmassam iki parmağı sokmak mümkün olmuyor sonra eşimin tek parmağı ve iki parmağıyla çalıştık...
Şunu söyleyeyim , eğer eşiniz sizi uyarırsa, yeterince öpüşür, koklaşırsanız, ve güzelce ıslanır , sonrada parmaklarınızı yağlar onlarla çalışır, sonrasında eşinizin üstüne çıkıp, kontrollü bir şekilde yavaş yavaş penisi içeri sokarsanız bu iş oluyortabiki hafif yanma ve acı oluyor, tabiki kastığım anlarda çığlık atıveriyorum ama epey yol katettim, o anlarda burda kızların söylediği gibi ıkınıp, nefes alıyorum.Vee asıl bomba, gördümki o ufak delikten peniste geçiyorr, yeterki cesur olun, pes etmeyin, Rabbime sığının, asla alkol alıp denemeyin, güzelce namazınızı kılın, duanızı edin bakın herşey daha güzel olcak inşallahhh
Herşeyin daha çok başındayım, ilk gecede olması gerekeni, aylar sonra yaşadım ama olsun, bunada şükür.Ben hep çok kanama olcak, hastanelik olcam, orası yırtılacak, vajinam paramparça olacak, haftalarca oturamayacam diye korkuyordum hepsi yalanmışşş.O teyzelerin ablaların anlattığı kanama kendilerini kastıkları için, kızlık zarının etrafındaki dokular,sinirler zarar gördüğü için oluyor, yeterli ıslanmadıklarından ve kocaları sert davrandığı için oluyor
özelden yazan arkadaşlarada yardımcı olmak isterim,ama azcık tecrübeleneyim, pozisyonları anlatırımŞu an sadece üstte , sırtım eşime dönükken başarabiliyoruz
pişşştttt combo hiç pas vermiyosun kuzum =) gözün aydın çok mutlu oldum.tamam canım sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?