Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnanmıyorum hemde vajiliyken mi oldutıp literatürüne geçecek hatunsunbebek doğduktan sonramı yendin vajiyi?
olabiliyor canım çok fazla kişi var bu şekilde.iki çocuk annesi vajili.zaten zarın ortasında delik var ya haliyle olabiliyor. hatta yenemeyeceğini düşünüpte bilerek hamile kalan arkadaşlarımızda varmış. bebek özleminden.

Cok guzel anlatmisin bende bgn egzersiz lere basliyorum inşaallah bende bas aricam

Ben doktorada gittim canim arkadaslarin solediklerini soluo doktorsa kegel parmak esli parmak bol bol bebek yagiyla birbirinizi masah yapin dio

İnşallah canım:) buraya ve sizlere iki satır yazmak, sizlerden cevap alabilmek bile beni gaza getiriyordu inaninsan yalnız olmadığını anlıyor sayenizde...Bişey sorcam bu zeytinyağını ne kadar süre kullandınız siz?onsuz başarabiliyormusunuz

ben zeyytin uagi hic kullanmadim ama kayganlassin die bebek yagi kullandim

Ben doktorada gittim canim arkadaslarin solediklerini soluo doktorsa kegel parmak esli parmak bol bol bebek yagiyla birbirinizi masah yapin dio
Dogrudur canim burdaki arkdaslarda aynisini souluyor denemeye deger arkadasim biyerden basla.ben parmak eksersizi yapamam ama esim ile deniyorum ve 3 de 1 rini aldim 2 gunde bir deneyecegim artik hic korku yok bende sadece basariya odakliyim yapabiliriz.Bende vajinamusu yasarken hamile kaldim ama 3 haftalikken kaybettim bebegimi simdi ise omce vajinamusu yenip sonra bebek sahibi olmak istiyorum cunki hamileligimde kanamam oldugunda alttan bakmak istediler ve ben yapamadim afedersiniz ama okuz gibi davrandilar bana yurt disinda yasadigim icin derdimide anlamadilar kotu gunlerdi benim icin dahada korkutmuslardi beni hatta dalga gecim alet esininkinden kucuk demislerdi ama gecti gitti artik kararliyim bu is bitecek ve bende evliligimin tadini cikaricam allahin izzni sizinde dua lariniz ile.

affınıza sığınarak bişey sorucam, ilişki olmadan nasıl hamile kalınıyor, hala anlamıyorum, o sperm taa rahme kadar nasıl gidiyor, çok merak ettim

Vajına alışsın bırhafta daha kullan sonra kendı ıslaklıgınla bile yapabılırsın yeterli oluyor

affınıza sığınarak bişey sorucam, ilişki olmadan nasıl hamile kalınıyor, hala anlamıyorum, o sperm taa rahme kadar nasıl gidiyor, çok merak ettim
Canim afedersin esin vijina agzina bosaldigi zaman spermler hareket edebilip rahime ulasabiliyormus bende hamile olduktan sonra ogrendim ama kesinlikle once vajinsmusu yenip bebek denemesi yapilmasindan yanayim zorlugunu yasamis biri olarak soyluyorum tabi herkez benim yasadimi yasicak diye bisey yok kimi hamile kalip dogumda yapabilir.

wuuu sperm o kadar hareketli olabiliyormuymuş vay beee öylesi normal doğum yapamaz herhalde anca sezaryan olur demi

wuuu sperm o kadar hareketli olabiliyormuymuş vay beee öylesi normal doğum yapamaz herhalde anca sezaryan olur demi
Evet okadar hareketliler tabiki normal dogum yapani duymadim ama yasidigim ulkede hayati tehliken yoksa malesef sezaryan ile dogum kesinlikle yasak yani ben vajinamusum sezaryan istiyorum gibi bir sansin yok malesef.

Ahhh canim benim malesef okadr kolay olmuyor ulke degistirmek.Ama uygulanan yasa dusununce cok mantikli yani eger hayati tehliken yoksa zaten herseyin normal olmasi gerekmezmi.Neyse bunu bos verelim bizim icin oncelik olan vajinamusu yenmek sonra insallh bebeklerimiz olur bir birimize burdan tavsiyelerde bulunuruz.

Inşallah canim yenicez bunu hep beraber parmak egzersizini kremle falan mi yapiyosunuz

canım ben iki denemede kullandım sonrada yavaş yavaş normal haline alışmaya çalıştım, ama birden zorlamadan, mesela vajina girişine pns i yerleştirip yavaş yavaş ıslana ıslana ilerliyordum.

Evet tatlım vajılıyken isabet etmiş hamıle kaldım :) şuan ondortaylık.
Bacım bılmıyorum ama dur recetesıne bakayım sana soylıyeyım benim dikişler iltihaplanmıstı ondan kullanmıstım
Aynı ben kader ortağım oğlum şu an dört aylık vajili iken hamile kaldım sezaryen ile aldılar imkansız diyorlar ama değil hamileliğim kanamalı geçti o yüzden bi daha deneyemedik ben de yeni harekete geçtim

olay şöyle yazdılarmı görmedim ama, canım bak evet spermler hareketliler, vajina içinde bir salgı var ki bu salgı bizi korumak için zararlı şeylere karşı, asitli bir yapıda, erkeğin salgısı ise bazik yapıda, şimdi afedersiniz hani hep denir ya hamilelik için en uygun pozisyon kadının altta olması diye bunun nedenlerinden biriside pns yeterince derine girdiği için o asidik ortamdan daha fazla canlı sperm kurtulması, oysa ki pns az girerse, asitli sıvı çoğu spermi öldürür, normalde zaten çoğu sperm ölüyor canlı şekilde yumurtaya ulaşan bebek oluyor. yani vajina ağzına bırakılsada o sperm düşük ihtimallede olsa canlı kalıp yumurtaya ulaşabilir. ayrıca erkeğin afedersiniz zevk suyundada azda olsa canlı sperm bulunur. bunları yazıyorum ki aklınızda olsun bildiğim kadarıyla böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…