Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Benim hamile kaldığım gün ilişki olmak üzereydi çok az kalmıştı ama eşim boşalmaya başlayınca hemen çekti ama yine de kaçtı sonra da deneyemedik zaten

Evet işaret parmağımı sonuna kadar alıyorum bugün iki parmağa geçtim ama mümkün değil girmiyo sanki bi duvar oğlumun bebe yağını da denedim ama olmadı
canım iki parmak çookk zor giriyor hatta ben yapamadım batıyor gibi oluyor ben iki parmak yerine aparat yaptımm o kadar rahat aldımki mumdan yaptımm eldiven geçirdim aynı penis gibi oldu zaten ben onu alınca penisin tamamını aldımm

Çok teşekkürler kesinlikle denicem. 1aralıkta doktordan randevu aldım o zamana kadar aparat ile çalışırım sonra doktora yaptıklarımı anlatım onun Söyleyecekleri ile pekiştiririz ve inşallah mutlu son:)

mrb. bende mum çalışıyorum şu anda en son aparatınız kç cm le çalıştınız acaba?

merhaba ben de yeni üye oldum bana da yardım eder misinis...
En baştan yazılanları okumaya çalış canım ben de bir haftalık üyeyim bir haftada sadece burdan öğrendikleriyle çok yol katettim asla yapamam dediğim şeyleri yaptım hiç umudum yoktu ama şimdi mutlu sona yaklaştığımı hissediyorum sana da aramıza hoşgeldin der başarılar dilerim

ben de 14 aylık evliyim ve hala olmadı. evliliğimin 6. ayında doktora gitmeye karar verdim. bir kadın doğum uzmanına gittim bir alttan bakalım önce dedi.Ayaklarımı yukarı koyduğum şeye oturunca çok korktum doktor beni sakinleştirmeye çalıştı.hemşire de yanımda elimi tuttu ama ben çığlık çığlığa bağırdım sanırsınız ameliyat oluyorum.neyse bir kulak temizleme çubuğu ile baktı sorun yok kızlığın bozulmamış dedi.vajinismussun bir psikoloğa git dedi. hemen internetten psikolog araştırmaya başladım ve bulunduğum ildeki ençok övgü alan psikoloğa gittim tedavi 3 ay kadar sürdü ama o zamanlar çalışıyor olmam sebebi ile verilen çalışmaların hepsini yapamadım.son aşamaya geldik seanslar son buldu ama biz yapamadık doktor tatile gitti ve tedavi bitti sonra sırf bu sorunumla ilgilenmek için işten ayrıldım ama bu defa da tekrar doktora gidecek param yok. uzun süredir okuyorum burayı bir çok kişi burası sayesinde yenmiş bende yapabilirim diye hissettimm ve sonunda üye oldum...lütfen bana da yardım eder misinizz

Gittiğin doktor neler söylemişti

yaren51 cevapladığın için çok teşekkür ederim aslında uzun zamandır okuyorum bu sayfaları sabahlara kadar okuduğum oldu diyebilirim.gerçekten bilgilerini paylaşan tüm arkadaşlardan Allah razı olsun onlar sayesinde de çok motive oldum. uzunca bir zamandır parmak egzersizlerini yapıyorum 2 parmağı artık acısız bir şekilde yapabiliyorum.hatta 3 parmağı da yapıyorum.mum da denedim o da oldu ama eş ile olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…