- 11 Kasım 2014
- 82
- 32
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #181.161
Bende bgn kegel e baslicam eskiden doktora giderkene bende yapiodum parmak aynen ole oluodu nedenseEvet işaret parmağımı sonuna kadar alıyorum bugün iki parmağa geçtim ama mümkün değil girmiyo sanki bi duvar oğlumun bebe yağını da denedim ama olmadı
Eger yapamiosan esinle dene canim bol yag ileDirekt eşimle mi denesem diyorum iki parmak ağır geldi
sağolll tatlım bende tebrik etmedin die alınacaktım nerdeysepişşştttt combo hiç pas vermiyosun kuzum =) gözün aydın çok mutlu oldum.
Kuzum kiyamambaşardım yazılarını okuyunca gözlerim doluyo..bende bi gün yazabilecekmiyim başardım diye
teşekkür ederim...inş..çok istiyorum kurtulmayı çokk..Kuzum kiyamamtabiki yazcaksin basardim diye hepimiz ayniydik inanmakla cabayla basardik sende basarcaksin gonlunu ferah tut calis ve dua et...
Istedikten sonra ve basarcagina inandiktan sonra hic bi engel yokteşekkür ederim...inş..çok istiyorum kurtulmayı çokk..
Calismaya baslayalim o zaman ne dersin canim hazirmisin :)başardım yazılarını okuyunca gözlerim doluyo..bende bi gün yazabilecekmiyim başardım diye
Elbette yazicaksin yeterki inan biz umutsuz bir vaka deiliz canim lutfenbende henuz tam anlami ile yapmadim ama inaniyorum sende inanbaşardım yazılarını okuyunca gözlerim doluyo..bende bi gün yazabilecekmiyim başardım diye
canım iki parmak çookk zor giriyor hatta ben yapamadım batıyor gibi oluyor ben iki parmak yerine aparat yaptımm o kadar rahat aldımki mumdan yaptımm eldiven geçirdim aynı penis gibi oldu zaten ben onu alınca penisin tamamını aldımmEvet işaret parmağımı sonuna kadar alıyorum bugün iki parmağa geçtim ama mümkün değil girmiyo sanki bi duvar oğlumun bebe yağını da denedim ama olmadı
Çok teşekkürler kesinlikle denicem. 1aralıkta doktordan randevu aldım o zamana kadar aparat ile çalışırım sonra doktora yaptıklarımı anlatım onun Söyleyecekleri ile pekiştiririz ve inşallah mutlu son:)canım iki parmak çookk zor giriyor hatta ben yapamadım batıyor gibi oluyor ben iki parmak yerine aparat yaptımm o kadar rahat aldımki mumdan yaptımm eldiven geçirdim aynı penis gibi oldu zaten ben onu alınca penisin tamamını aldımm
canım iki parmak çookk zor giriyor hatta ben yapamadım batıyor gibi oluyor ben iki parmak yerine aparat yaptımm o kadar rahat aldımki mumdan yaptımm eldiven geçirdim aynı penis gibi oldu zaten ben onu alınca penisin tamamını aldımm
Bu arada mumun eni ve boyu kaç cm olmalıÇok teşekkürler kesinlikle denicem. 1aralıkta doktordan randevu aldım o zamana kadar aparat ile çalışırım sonra doktora yaptıklarımı anlatım onun Söyleyecekleri ile pekiştiririz ve inşallah mutlu son:)
En baştan yazılanları okumaya çalış canım ben de bir haftalık üyeyim bir haftada sadece burdan öğrendikleriyle çok yol katettim asla yapamam dediğim şeyleri yaptım hiç umudum yoktu ama şimdi mutlu sona yaklaştığımı hissediyorum sana da aramıza hoşgeldin der başarılar dilerimmerhaba ben de yeni üye oldum bana da yardım eder misinis...
Gittiğin doktor neler söylemiştiben de 14 aylık evliyim ve hala olmadı. evliliğimin 6. ayında doktora gitmeye karar verdim. bir kadın doğum uzmanına gittim bir alttan bakalım önce dedi.Ayaklarımı yukarı koyduğum şeye oturunca çok korktum doktor beni sakinleştirmeye çalıştı.hemşire de yanımda elimi tuttu ama ben çığlık çığlığa bağırdım sanırsınız ameliyat oluyorum.neyse bir kulak temizleme çubuğu ile baktı sorun yok kızlığın bozulmamış dedi.vajinismussun bir psikoloğa git dedi. hemen internetten psikolog araştırmaya başladım ve bulunduğum ildeki ençok övgü alan psikoloğa gittim tedavi 3 ay kadar sürdü ama o zamanlar çalışıyor olmam sebebi ile verilen çalışmaların hepsini yapamadım.son aşamaya geldik seanslar son buldu ama biz yapamadık doktor tatile gitti ve tedavi bittisonra sırf bu sorunumla ilgilenmek için işten ayrıldım ama bu defa da tekrar doktora gidecek param yok. uzun süredir okuyorum burayı bir çok kişi burası sayesinde yenmiş bende yapabilirim diye hissettimm ve sonunda üye oldum...lütfen bana da yardım eder misinizz
En baştan yazılanları okumaya çalış canım ben de bir haftalık üyeyim bir haftada sadece burdan öğrendikleriyle çok yol katettim asla yapamam dediğim şeyleri yaptım hiç umudum yoktu ama şimdi mutlu sona yaklaştığımı hissediyorum sana da aramıza hoşgeldin der başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?