Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben 2 buçuk aylık evliyim ve anlattıklarının bi kısmını kendimde aynen yasadım kendim 3 parmaga kadar yapabiliorum eşim 2 parmak yapabilio ama gel gelelim iş oraya gelince olmuo istemdısı kasıorum eşim ilk zamanlarda aynen senin eşinin tepkilerini veriodu hatta daha agır söylemler ve hitaplarlada karslastım ben işim geregi baska biyerdeyim eşim baska biyerde tayinimizde çıkmadı sadece haftasonları görüşebilioruz o yüzden çok fazla deneme fırsatımız olmuo ben eşime bunun benim suçum olmadıgını isteyerek yapmadıgımı anlatabilmem iki buçuk ayımı aldı simdi bana yarımcı oluyor ama bu durumu mantıgınayatırması uzun zamanını aldı bu yüzden sende bosver eşini o da anlar sen sakin olmaya çalıs ben inannıorumki yakın zamanda asmıs olursun

Gittiğin doktor neler söylemişti

yani aslında burada okuduklarımın aynısı
1) kegel egzersizi ve uyumadan önce dinleyeceğim bir CD vermişti.
2)hazza odaklı dokunma: önce sen 15 dakika eşin sabit yatağa yatmışken ona dokunuyorsun masaj yapar gibi sonra bir müzik eşliğinde o yapıyor aynı şeyi.
3)sonra ayna karşısında vajinayı tanıma ve inceleme yapıyorsun.birde klitoris den bahsetti onu hissediyorsun filan.
4)sonra 1 hafta tek parmak
5)eşinin tek parmağı
6)senin 2 parmagın
7)eşinin 2 parmağı
ve enson deneme aşaması
işte ben en sonuncusunu yapamadım sadece.hatta tedavi bittikten sonra 3 parmağıda yapar oldum ama gerisi olmuyor işte...

Canım benim hosgeldın. Sen bitirmişşin bişey kalmamış .sadece bol bol kegel çalış ve uç parmağı kolay sokup çıkarmaya başlayınca eş denemesine gecersin. Yarın uc parmaga devam et.buraya yaz hazır hissedince eş denemesi için taktıkler verelım

Herkes eşinin parmklarını kabul etmeyebılır oraya takılma canım sen kendı uc parmagını kolay yapmayabaslayınca eş denemesine geçmelisin.korkma sakin ol .

yaren51 Rabbim tez zaman da bu sıkıntıdan kurtulmayı nasip etsin bizlere ve bu sıkıntıyı yaşayan herkese..

Cok tesekkur ederim son mesajimi okumamissiniz sanirim..buraya yazdiktan sonraki denememde yendim :) cok zor oldu hala da zor..yapiyoruz ama zevk alamiyorum ve cok kasiliyorum. Yavas yavas uzerimden aticam onu da sanirim..

Mrb bayanlr idrar yollarinin enfeksiyon kapmasi cocuk dogurmayi engeller mi? Bgn bi gerizekali bana" demekki o yuzden cocugun olmuyor " dedi daha bi hafta oldu yendim vajinsmsu ve 3gundr de adet olyrm. Vajinismsken hamile kalmak yuzde kac? Normal kalmakla vajinsms olp kalmak arasnda ck fark var mi

inşallah canım inan bende hep erteledimm erteledimm amann diyordum ben bunları hayatda yapamam ama önce kafama koydum gerisi geldi sonra inan çalışmanın çok faydası varrr diyordum hep bende bi gün başardım yazarmıyımm acaba ama yazdım elhamdülillah yeneli 3 ay olacak inş.. darısı tümmm vajileree

sağolll tatlım bende tebrik etmedin die alınacaktım nerdeyse
ama buraya çok sık bakamıyorum kuzum ben. kendi sayfama genelde bakıyorum ki çok durgun, birde özelden ve mailden yazan arkadaşlarla ilgileniyorum şuan.burdan cvp yazan arkadaşlara bakarken seni görünce çok sevindim. Allah başka sıkıntı vermesin inşallah.

canim hic engeller mi ya sen bakma o cok bilmislere hemen teshisi koyarlar. norMal hamile kalmak daha kolay tabiki cunku direkt iceriye akiyo spermler bende yeneli 4 ay oldu nerdeyse hamile kalmak istiyorum ama olmuyo nasip kismet bu isler kisinin bunyesine gore degisiyo kimileri dogurgan oluyo hemen hamile kaliyo 6 ayla 1 yila kadar hamile kalamamak normal oluyo rahim alismiyo vs. ama sonrasinda olmuyosa bi muayene sart tabiki sende simdilik cok kafana takma canim daha cok yenisin once iliskiye bi alis tadini cikar sonra ins olur allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…