- 27 Ekim 2014
- 26
- 24
- 8
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #181.181
canım ben 2 buçuk aylık evliyim ve anlattıklarının bi kısmını kendimde aynen yasadım kendim 3 parmaga kadar yapabiliorum eşim 2 parmak yapabilio ama gel gelelim iş oraya gelince olmuo istemdısı kasıorum eşim ilk zamanlarda aynen senin eşinin tepkilerini veriodu hatta daha agır söylemler ve hitaplarlada karslastım ben işim geregi baska biyerdeyim eşim baska biyerde tayinimizde çıkmadı sadece haftasonları görüşebilioruz o yüzden çok fazla deneme fırsatımız olmuo ben eşime bunun benim suçum olmadıgını isteyerek yapmadıgımı anlatabilmem iki buçuk ayımı aldı simdi bana yarımcı oluyor ama bu durumu mantıgınayatırması uzun zamanını aldı bu yüzden sende bosver eşini o da anlar sen sakin olmaya çalıs ben inannıorumki yakın zamanda asmıs olursunya o kremlerı uyusturucuları almıycam doktora emlayı sormustum onla çalısma demıstı sadece kas gevsetıcılerı alıp denıycem. çunku uyusturucu kremı falan vajınanın ıcıne surmek gerekıyormus daha parmagımı sokamıyorum kı nasıl surucem
Gittiğin doktor neler söylemişti
Canım benim hosgeldın. Sen bitirmişşin bişey kalmamış .sadece bol bol kegel çalış ve uç parmağı kolay sokup çıkarmaya başlayınca eş denemesine gecersin. Yarın uc parmaga devam et.buraya yaz hazır hissedince eş denemesi için taktıkler verelımyaren51 cevapladığın için çok teşekkür ederim aslında uzun zamandır okuyorum bu sayfaları sabahlara kadar okuduğum oldu diyebilirim.gerçekten bilgilerini paylaşan tüm arkadaşlardan Allah razı olsun onlar sayesinde de çok motive oldum. uzunca bir zamandır parmak egzersizlerini yapıyorum 2 parmağı artık acısız bir şekilde yapabiliyorum.hatta 3 parmağı da yapıyorum.mum da denedim o da oldu ama eş ile olmuyor
En baştan yazılanları okumaya çalış canım ben de bir haftalık üyeyim bir haftada sadece burdan öğrendikleriyle çok yol katettim asla yapamam dediğim şeyleri yaptım hiç umudum yoktu ama şimdi mutlu sona yaklaştığımı hissediyorum sana da aramıza hoşgeldin der başarılar dilerim
canım ben 2 buçuk aylık evliyim ve anlattıklarının bi kısmını kendimde aynen yasadım kendim 3 parmaga kadar yapabiliorum eşim 2 parmak yapabilio ama gel gelelim iş oraya gelince olmuo istemdısı kasıorum eşim ilk zamanlarda aynen senin eşinin tepkilerini veriodu hatta daha agır söylemler ve hitaplarlada karslastım ben işim geregi baska biyerdeyim eşim baska biyerde tayinimizde çıkmadı sadece haftasonları görüşebilioruz o yüzden çok fazla deneme fırsatımız olmuo ben eşime bunun benim suçum olmadıgını isteyerek yapmadıgımı anlatabilmem iki buçuk ayımı aldı simdi bana yarımcı oluyor ama bu durumu mantıgınayatırması uzun zamanını aldı bu yüzden sende bosver eşini o da anlar sen sakin olmaya çalıs ben inannıorumki yakın zamanda asmıs olursun
MerhabaCok tesekkur ederim son mesajimi okumamissiniz sanirim..buraya yazdiktan sonraki denememde yendim :) cok zor oldu hala da zor..yapiyoruz ama zevk alamiyorum ve cok kasiliyorum. Yavas yavas uzerimden aticam onu da sanirim..
Biz farklı.pozisyonlarda.sanırım.ilişkiye görebiliyoruz.ama.ben.de.parmak vs.deneyemem korkuyorum yada ben altta iken.tam.bit birleşmeden.olmuyor.sanki acaba bende mi vajinusmusumMerhaba
gözün aydın canımmsağolll tatlım bende tebrik etmedin die alınacaktım nerdeyse
canımm merhaba önce 5 6 cm falandı sonra 12 cm kadardı uzun mumlardan tatlım ben bu şekilde yendimmmm allah kolaylık versinnnmrb. bende mum çalışıyorum şu anda en son aparatınız kç cm le çalıştınız acaba?
inşallah canım inan bende hep erteledimm erteledimm amann diyordum ben bunları hayatda yapamam ama önce kafama koydum gerisi geldi sonra inan çalışmanın çok faydası varrr diyordum hep bende bi gün başardım yazarmıyımm acaba ama yazdım elhamdülillah yeneli 3 ay olacak inş.. darısı tümmm vajilereeÇok teşekkürler kesinlikle denicem. 1aralıkta doktordan randevu aldım o zamana kadar aparat ile çalışırım sonra doktora yaptıklarımı anlatım onun Söyleyecekleri ile pekiştiririz ve inşallah mutlu son:)
ama buraya çok sık bakamıyorum kuzum ben. kendi sayfama genelde bakıyorum ki çok durgun, birde özelden ve mailden yazan arkadaşlarla ilgileniyorum şuan.burdan cvp yazan arkadaşlara bakarken seni görünce çok sevindim. Allah başka sıkıntı vermesin inşallah.sağolll tatlım bende tebrik etmedin die alınacaktım nerdeyse
canim hic engeller mi ya sen bakma o cok bilmislere hemen teshisi koyarlar. norMal hamile kalmak daha kolay tabiki cunku direkt iceriye akiyo spermler bende yeneli 4 ay oldu nerdeyse hamile kalmak istiyorum ama olmuyo nasip kismet bu isler kisinin bunyesine gore degisiyo kimileri dogurgan oluyo hemen hamile kaliyoMrb bayanlr idrar yollarinin enfeksiyon kapmasi cocuk dogurmayi engeller mi? Bgn bi gerizekali bana" demekki o yuzden cocugun olmuyor " dedidaha bi hafta oldu yendim vajinsmsu ve 3gundr de adet olyrm. Vajinismsken hamile kalmak yuzde kac? Normal kalmakla vajinsms olp kalmak arasnda ck fark var mi
Aciklamalarin cok guzel olmus inşallah bende yenicem
sağolasın arkadaşım, inşallah tabiki yenmemeniz için neden yok,birileri başardıysa demek ki imkansız değil.=)Aciklamalarin cok guzel olmus inşallah bende yenicem
teşekkür ederim canımmmmayy inşallah bızde başarırız sen gibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?