Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

amin canım benim sağol Allah razı olsun

arkadaşım ovulasyon zamanlarına dikkat ediyor musunuz?

ben olsam ülke değiştiririm, bi penisi içime almak için ne zamandır uğraşıyorum, bi bebeği hiç çıkaramam galiba
bu acınacak halimde bile güldürdün beni :) az önyargılarımıza bakar mısın ya.. doğru olmadığını bildiğimiz yanlış olduğuna emin olduğumuz ama kendimize çare bulamadığımız önyargılarımız...olsun yine de gülebilmek güzel :)

Krem mi.adı.ne ben.3 parmağında yapabiliyorum engeleri m çıkınca kaldi öylece ama hastalığım biter bitmez üstüne dusecegim umarım yaparım :)

sevda0601 sanırım seninle aynı aşamadayız. bende 3 parmaktayım ve bende bu zamana kadar hep bir engel ile karşılaştım. bu yaz tatil için kaplıcalara gittik ( kaplıca olmasını özellikle ben istedim.hani sıcak su buhar v.s. daha kolay olur diye.) gitmeden bir gün önce regl oldum döndükten 1 gün sonrada regl im bitti düşün yani....

Dun aksam cesaret edemedim esimle parmak denemesi yapmaya..
Birazdan kendi kendime deniycem ama yukarıda bır arkadas yazmıs once kulak cubugu ile denedim diye bende oyle deniycem..

KIzlar Benim ortada bir et parcası var kenarında ıkı delik var hangisine deniycem yardım edin

Dun aksam cesaret edemedim esimle parmak denemesi yapmaya..
Birazdan kendi kendime deniycem ama yukarıda bır arkadas yazmıs once kulak cubugu ile denedim diye bende oyle deniycem..

sana tavsiyem parmak denemesini yapacağın odanın sıcaklığının iyi olması çünkü üşürsen kasılma daha fazla olur.birde google a gevşeme egzersizleri yaz karşına gevşeme için dinleyebileceğin müzikler çıkacak onlardan birini aç. sonra eline kullandığın krem yada yağı sürüp yavaş yavaş dokunmaya başla vaji ye. derin nefesler alıp ver ve zevk aldığını düşün sonuçta senin elin kontrol sende korkmana gerek yok istediğinde çekersin. yavaş yavaş deliğe yaklaştır elini orası dokunulma duygusuna alışsın. sonra ister parmağınla ister kulak çubuğu ile nefes alıp vererek yavaş yavaş dene.

Ben iki parmak iki boğum ama tam olarak yapamadım daha.

kendini hazır hissetiğin anlar da yap denemelerini. yani görevmiş gibi değilde istediğin için.birde herzaman önce tek parmaktan başla ki vaji hatırlasın ve alışsın ardından ikiyi dene. bende daha aşamadım ama nacizane tavsiyem.

KIzlar Benim ortada bir et parcası var kenarında ıkı delik var hangisine deniycem yardım edin

canım aynada elimle iki yana açtığımda deliği görmek için benimde öyle görünüyor ama o deliklerden biri değil.sen parmağını sokunca popoya meyilli sokarsan o deliklerle alakası olmadığını hissedeceksin. çok mu açık oldu ne

Acık olmadı ben anlamadım yada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…