Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Acık olmadı ben anlamadım yada

yani sen 2 delik gördüm dedinya sen farketmez herhangi birtaneden parmağını soktuğunda sıkıntı olmayacaktır.yani bende olmamıştı. ama bu sıkıntı egzersiz yapmanı engelleyecekse doktora gitmen doktorun açıklaması senin için kesin çözüm olur.

şimdi bak aynaya bakıp düşünürsen karar vermen zor olur o delikten mi bu delikten mı diye ben ayna ile inceledikten sonra aynayı bırakıp hiç bakmadan elimle hissetmeye çalışmıştım 5 dk filan bebeyağı ile masaj yaptıktan dokunduktan sonra yava yavas deliğe götürmüstüm ve deliği elimle hissetmiştim sonrada yavas yavas içeriye götürmüştüm parmağımı olmustu.böylelikle hangi delikten soktum diye düşünmemiştim zaten zamanla soktuğun yere alışmış olacaksın.

Kızzzzz yaparsınız deli deli konuşmayı dokunamayanları gorduk biz şekerim şimdi hepsinin cinsel hayatı var artık. Sıvayın kolları yaba daba duuuuuuuuuuuu. Parmağı sokunca ıkı uc cm sonra popoya meyıl ver canım o gırecek delıgı bulur panik yok

Evet ödev yapmak bana çok zor geliyo her zaman isteksiz gidiyorum. Hiç isteyerek yapmadım onun için genelde zot yaptım

o zaman aynı tavsiyeler senin içinde geçerli canım :)
deniyorum olmuyor maalesef once deligi bulamıyorum kasıyorum elimde olmadan en iyisi ben epidural bır ıgne vurdurayım. Bacaklarıma ortu ortsun esim ben gormeyım tam ıcındeyken ortuyu cekelim ben icine birsey girebiliyor dusuncesini bir goreyım sonrası olur ..

Evet ödev yapmak bana çok zor geliyo her zaman isteksiz gidiyorum. Hiç isteyerek yapmadım onun için genelde zot yaptım

egzersizi yapmaya başlamadan bu benim rahatlayacağım ve gevşeyeceğim bir egzersiz diye düşün. google a bilinçaltı özgüven müzikleri diye de açabilirsin onu aç yatağa uzan önce sadece derin nefes al ver ve düşün niye yapamayayım ki bu benim zevk alacağım birşey diye düşün. tabi yap da yanında bulunsun hazır hissettiğin an dokunmaya başla.

siz parmak denemesi yapacak kadar cesaretlisiniz en azından ben nefesten ıkınmadan medet umanlardanım ancak ve sanırım sitede sadece benim bu durumda olan...en vahimiyim yani
Sevkini kırmak istemem fakat ben yapamıyorum olmadı krem surdum yaktı dudak kısmını falan En iyisi bayıltsın beni

siz parmak denemesi yapacak kadar cesaretlisiniz en azından ben nefesten ıkınmadan medet umanlardanım ancak ve sanırım sitede sadece benim bu durumda olan...en vahimiyim yani

damila o cesaret senin içinde saklı sadece bir adım bekliyor senden.senin buradaki bayanlardan hiçbir farkın yok ki. gayette sende yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…