- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #181.221
ilginç...tüm bildiklerim yanlış çıktı :)canım aynada elimle iki yana açtığımda deliği görmek için benimde öyle görünüyor ama o deliklerden biri değil.sen parmağını sokunca popoya meyilli sokarsan o deliklerle alakası olmadığını hissedeceksin. çok mu açık oldu ne
evet hazırımCalismaya baslayalim o zaman ne dersin canim hazirmisin :)
Acık olmadı ben anlamadım yada
Aynısını banada demişti canım ama ben şimdi hangisini deniycemGLCNBCK bende aynı şekilde 2 delik görüyordum doktor muayene ettiğinde hiç sıkıntı yok herşey gayet normal demişti.
Yoo yoo yapamıycam ben bunu
Evet ödev yapmak bana çok zor geliyo her zaman isteksiz gidiyorum. Hiç isteyerek yapmadım onun için genelde zot yaptımkendini hazır hissetiğin anlar da yap denemelerini. yani görevmiş gibi değilde istediğin için.birde herzaman önce tek parmaktan başla ki vaji hatırlasın ve alışsın ardından ikiyi dene. bende daha aşamadım ama nacizane tavsiyem.
GLCNBCK ile aynı durumdayım
deniyorum olmuyor maalesef once deligi bulamıyorum kasıyorum elimde olmadan en iyisi ben epidural bır ıgne vurdurayım. Bacaklarıma ortu ortsun esim ben gormeyım tam ıcındeyken ortuyu cekelim ben icine birsey girebiliyor dusuncesini bir goreyım sonrası olur ..o zaman aynı tavsiyeler senin içinde geçerli canım :)
siz parmak denemesi yapacak kadar cesaretlisiniz en azından ben nefesten ıkınmadan medet umanlardanım ancak ve sanırım sitede sadece benim bu durumda olan...en vahimiyim yaniGLCNBCK ile aynı durumdayım
Evet ödev yapmak bana çok zor geliyo her zaman isteksiz gidiyorum. Hiç isteyerek yapmadım onun için genelde zot yaptım
Sevkini kırmak istemem fakat ben yapamıyorum olmadı krem surdum yaktı dudak kısmını falansiz parmak denemesi yapacak kadar cesaretlisiniz en azından ben nefesten ıkınmadan medet umanlardanım ancak ve sanırım sitede sadece benim bu durumda olan...en vahimiyim yani
siz parmak denemesi yapacak kadar cesaretlisiniz en azından ben nefesten ıkınmadan medet umanlardanım ancak ve sanırım sitede sadece benim bu durumda olan...en vahimiyim yani
ben niyet bile edemedim hala...niyet edip denemeye kalkmışsın en azından...yaparsın..yapmalısın...YAPMALISINSevkini kırmak istemem fakat ben yapamıyorum olmadı krem surdum yaktı dudak kısmını falanEn iyisi bayıltsın beni
sağollll...inan o dereceye gelemedim ben hiç...umudum nefesi doğu alıp verebilmekte...rabbim yardımcımız olsun....damila o cesaret senin içinde saklı sadece bir adım bekliyor senden.senin buradaki bayanlardan hiçbir farkın yok ki. gayette sende yapabilirsin.
Sevkini kırmak istemem fakat ben yapamıyorum olmadı krem surdum yaktı dudak kısmını falanEn iyisi bayıltsın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?