Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ahhh o yanma olmasa...ah o yanma oldu hadi...o an bne kasmasam...o an ben kastım hadi...nefes alıp verebilsem...nefes alıp verebildim hadi bir de bunu doğru yapabilsem....olacak....sanki o an dünya duruyor hayat donuyor ...halbuki o an bitince bir bakıyorum tv de hala aynı programlar hala çaylar demleniyor sohbetler ediliyor...değişen bişey yok...kasamsam bu şeyleri ağız tadıyla yapmaya...ağız tadıyla yaşamaya devam edebileceğim....allahım bizlere yardım et

sağollll...inan o dereceye gelemedim ben hiç...umudum nefesi doğu alıp verebilmekte...rabbim yardımcımız olsun....

bak doktor bana 2 saatte bir 10 kez kegel yapacaksın demişti.( 6 farklı saatte toplam 60 defa yapmış olacaksın) bende o zaman hep çantamda taşıdığım bir not defterine saateleri 2 saat aralıkla yazıyordum hergün. o saat geldiğinde 10 kez yapıp o saatin karşısında tik atıyordum yapıldı manasında.yani bir nevi kendimi takip ediyordum saatleri unutmamak için böylelikle düzenli yapmış oluyordum. kegelin bana çok faydası olmustu. bunu yapabilirsin. birde burdaki sayfalarda idrar yaparken idrarı tutup bırakmaktan bahsetmişler onu da denedim o da çok faydalı onu da yapabilirsin.

Ankara da Hera klinik varmıs giden varmı acaba ? Bes yıllık evli birilerini iyilestirmişler. ama 5.000 lira gibi bir fiyata sizce nasıl dir?

yaptım...denedim...bir arkadaşta senin gibi günde 100 defa yapmalısın demişti...denedim 100 defa olmasa da yapabildim...o yanma olana dek sorun yok o yanma olunca en son denememde eşime bekle demiştim biraz beklemişti bu arada ben nefesle cebelleşiyorum tabi..tmam nefes aldım vereceğim it diteceğim ereksiyon bitmişti...ya ben hazır oluyorum o olmuyor ya o hazır oluyor ben olmuyorum...o yanma denilen yerde biraz bekleyince sanki yanmanın geçtiğini ya da ne bileyim o yanmaya alıştığımı falan hissetmiştim...tam büyütülecek bişey değilmiş diyecektim ki ereksiyon finis

olmayınca napalım peki.. kasıklarım agrıyor her denememde
bu kasık ağrıları o yanmalar da aslında p. girmese bile deneye deneye çalışacağımız sonunda belki de bıkacağımız ve koyver gitsin dieyeceğimiz ki inşallah :) bişey...korkutmayalım kendi kendimizi...pozitif düşünmeye en çok bu konuda ihtiyaç var ben mesela yatak odama tavana askı ile bi şekilde astım annemin torunu için ördüğü minik yeleği...bu bile motive ediyor aslında...dilerim biter....biter biterr

Olmuyor canım bu gidislede olmayacak.. olmayacak en iyisi hem esimi hem kendimi rahat bırakmak.. benim ailem ankda ama esim git tedavi ol benide cagır diyecegi yerde orada ne isimiz var deyip suruyor gercekten cok sıkıldım olmasın istemiyorummmmmmm

Olmuyor derken bilinçatını bi güzel vajinismusa devam bana acı vermeye işkence çektirmeye devam telkininde bulunduğunun farkında mısın....olacak diyeceksin...bu süreç belki çok uzun olacak...uzun bile olsa olacak eninde sonunda bitecek diyeceksin...eşine de b u şekilde anlatmalısın...olacak olacak dedikçe birgün gerçekten bitmesini istediğini farkedeceksin....yahu yenmiş gibi konuşuyorum ya bi de pes bana :) olumlu ol she42...olumlu olalım..olalım ki bu illeten her geçen biraz daha uzaklaşalım..

canim suleyman eserdagi mi diyosun ankarada eger gidebilecek durumun varsa suleyman beye git

Cok tesekkur ederm Allah razi olsn bos bos konusup insnin canini skyorlar agzimi bi acicam fena olacak. Bizim hayatimza mudahale ediyorlar sanki onlari ne ilgilendiriyo . Iyisiyle kotusuyle bz yasayacz ne bos insanlar var nefret edyrm

Cok tesekkur ederm Allah razi olsn bos bos konusup insnin canini skyorlar agzimi bi acicam fena olacak. Bizim hayatimza mudahale ediyorlar sanki onlari ne ilgilendiriyo . Iyisiyle kotusuyle bz yasayacz ne bos insanlar var nefret edyrm
Canim konuyu tam anlayamadim ama hamile klmk istiyosun sanirim bu konuyu oncelikle kafana takmamalisin bir seyi kafana cok taktiginda niyese hep olumsuz gider oluruna birak insallah en kisa surede Allahin izniyle bebis gelir skma canini bende su durumu ah bir yensem bnde cok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…