- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #181.241
sağollll...inan o dereceye gelemedim ben hiç...umudum nefesi doğu alıp verebilmekte...rabbim yardımcımız olsun....
yaptım...denedim...bir arkadaşta senin gibi günde 100 defa yapmalısın demişti...denedim 100 defa olmasa da yapabildim...o yanma olana dek sorun yok o yanma olunca en son denememde eşime bekle demiştim biraz beklemişti bu arada ben nefesle cebelleşiyorum tabi..tmam nefes aldım vereceğim it diteceğim ereksiyon bitmişti...ya ben hazır oluyorum o olmuyor ya o hazır oluyor ben olmuyorum...o yanma denilen yerde biraz bekleyince sanki yanmanın geçtiğini ya da ne bileyim o yanmaya alıştığımı falan hissetmiştim...tam büyütülecek bişey değilmiş diyecektim ki ereksiyon finisbak doktor bana 2 saatte bir 10 kez kegel yapacaksın demişti.( 6 farklı saatte toplam 60 defa yapmış olacaksın) bende o zaman hep çantamda taşıdığım bir not defterine saateleri 2 saat aralıkla yazıyordum hergün. o saat geldiğinde 10 kez yapıp o saatin karşısında tik atıyordum yapıldı manasında.yani bir nevi kendimi takip ediyordum saatleri unutmamak için böylelikle düzenli yapmış oluyordum. kegelin bana çok faydası olmustu. bunu yapabilirsin. birde burdaki sayfalarda idrar yaparken idrarı tutup bırakmaktan bahsetmişler onu da denedim o da çok faydalı onu da yapabilirsin.
buradakilerin aynısı olduğunu söylüyorlar...ama maddi imkanın varsa git tabiki.Ankara da Hera klinik varmıs giden varmı acaba ? Bes yıllık evli birilerini iyilestirmişler. ama 5.000 lira gibi bir fiyata sizce nasıl dir?
buradakilerin aynısı olduğunu söylüyorlar...ama maddi imkanın varsa git tabiki.
onun açısından bakınca haklı...hatta normal şartlar altında doğru bile...ama çaresiz kalınca imkanlar kullanılmalı...dilerim gerek kalmadan çözersin...Aslında imkanım yok yani varda esim herkesin yaptıgı birseyi neden bu kdar para odeyerek yapalım diye dusunuyor sankı.
olmayınca napalım peki.. kasıklarım agrıyor her denememdeonun açısından bakınca haklı...hatta normal şartlar altında doğru bile...ama çaresiz kalınca imkanlar kullanılmalı...dilerim gerek kalmadan çözersin...
bu kasık ağrıları o yanmalar da aslında p. girmese bile deneye deneye çalışacağımız sonunda belki de bıkacağımız ve koyver gitsin dieyeceğimiz ki inşallah :) bişey...korkutmayalım kendi kendimizi...pozitif düşünmeye en çok bu konuda ihtiyaç var ben mesela yatak odama tavana askı ile bi şekilde astım annemin torunu için ördüğü minik yeleği...bu bile motive ediyor aslında...dilerim biter....biter biterrolmayınca napalım peki.. kasıklarım agrıyor her denememde
Olmuyor canım bu gidislede olmayacak.. olmayacak en iyisi hem esimi hem kendimi rahat bırakmak.. benim ailem ankda ama esim git tedavi ol benide cagır diyecegi yerde orada ne isimiz var deyip suruyor gercekten cok sıkıldım olmasın istemiyorummmmmmmbu kasık ağrıları o yanmalar da aslında p. girmese bile deneye deneye çalışacağımız sonunda belki de bıkacağımız ve koyver gitsin dieyeceğimiz ki inşallah :) bişey...korkutmayalım kendi kendimizi...pozitif düşünmeye en çok bu konuda ihtiyaç var ben mesela yatak odama tavana askı ile bi şekilde astım annemin torunu için ördüğü minik yeleği...bu bile motive ediyor aslında...dilerim biter....biter biterr
dikkat ediyorum canim iliski olduktan sonra adet duzenim degisti sanirim alismaya calisiyoarkadaşım ovulasyon zamanlarına dikkat ediyor musunuz?
canim suleyman eserdagi mi diyosun ankarada eger gidebilecek durumun varsa suleyman beye gitOlmuyor canım bu gidislede olmayacak.. olmayacak en iyisi hem esimi hem kendimi rahat bırakmak.. benim ailem ankda ama esim git tedavi ol benide cagır diyecegi yerde orada ne isimiz var deyip suruyor gercekten cok sıkıldım olmasın istemiyorummmmmmm
Offff biktim artik kndimi cok caresiz hissediyorum(( bi sihirli degnk dokunsada hepimiz duzelsek..
canim hic engeller mi ya sen bakma o cok bilmislere hemen teshisi koyarlar. norMal hamile kalmak daha kolay tabiki cunku direkt iceriye akiyo spermler bende yeneli 4 ay oldu nerdeyse hamile kalmak istiyorum ama olmuyo nasip kismet bu isler kisinin bunyesine gore degisiyo kimileri dogurgan oluyo hemen hamile kaliyo6 ayla 1 yila kadar hamile kalamamak normal oluyo rahim alismiyo vs. ama sonrasinda olmuyosa bi muayene sart tabiki sende simdilik cok kafana takma canim daha cok yenisin once iliskiye bi alis tadini cikar sonra ins olur allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Canim konuyu tam anlayamadim ama hamile klmk istiyosun sanirim bu konuyu oncelikle kafana takmamalisin bir seyi kafana cok taktiginda niyese hep olumsuz gider oluruna birak insallah en kisa surede Allahin izniyle bebis gelir skma canini bende su durumu ah bir yensem bnde cok istiyorumCok tesekkur ederm Allah razi olsn bos bos konusup insnin canini skyorlar agzimi bi acicam fena olacak. Bizim hayatimza mudahale ediyorlar sanki onlari ne ilgilendiriyo . Iyisiyle kotusuyle bz yasayacz ne bos insanlar var nefret edyrm
Ah ahh ne kadar uzuyo bu durum hepimizikeşke...bilinçaltımın benimle derdi ne...
canim suleyman eserdagi mi diyosun ankarada eger gidebilecek durumun varsa suleyman beye git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?