Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

2 parmak ve 3 parmak egzersizlerine devam ediyorum artık p... denemelerine geçmem gerekiyor bunu da biliyorum ama eşim işi dolayısıyla çoook yoğun ve çok yorgun geliyor hafta da 1 veya 2 kere deneme şansımız oluyor malesef aslında hergün düzenli deneyebilsek olacak belkide

Canim esinin parmaklariyla da calismanizda fayda var ondan sonra es denemesine gecin

Cok tesekkur ederm Allah razi olsn bos bos konusup insnin canini skyorlar agzimi bi acicam fena olacak. Bizim hayatimza mudahale ediyorlar sanki onlari ne ilgilendiriyo . Iyisiyle kotusuyle bz yasayacz ne bos insanlar var nefret edyrm
oyle canim aman bosver gitsin en iyisi hic umursama bile sen keyfine bak banada sende rahim kalinligi var cocugun olmaz diyen bile var var oyle bos insanlar madem cok biliyolar doktor falan olsalarmis

Bn egzersize ywni basladim cok zorlaniyorum daha iki parmaga gecemdim malesef seni t.ediyorum bu asamaya kadar ilerlemissin eger hla olmuyosa terapi sart ,istsnbuldan mi yaziyorsun

terapiye gittim önceki sayfalarda yazmıştım tam ben 2 parmağı bitidim eş denemesine geçtim ilkinde olmadı o hafta gittiğim doktor tatile gitti ve hatta tatile gittiği yere temelli taşınacaklarını söyledi böylelikle bizim tedavi de zorunlu olarak son buldu malesefff

Bn egzersize ywni basladim cok zorlaniyorum daha iki parmaga gecemdim malesef seni t.ediyorum bu asamaya kadar ilerlemissin eger hla olmuyosa terapi sart ,istsnbuldan mi yaziyorsun

birde tek parmaktan sonra 2 ye geçmek biraz sıkıntılı olabiliyor sanki onu yapamicaksın gibi gelebilir ama pes etmeden denediğinde onu da çok kolay yapabildiğini göreceksin

Emin ol şanslısın biz ona da fırsat bulamıyoruz yerimde sayıyorum.

çalıştık o da oluyor ama eşimde 2 parmağa kadar denedik ya herkes 2 parmaktan sonra yapıveriyor benimki niye olmuyorrrr
Burada benim telkin ettiklerim yendi zevk bile almaya başladı canım ama ben halen bekliyorum kendini kıyaslama kimseyle

ah flores haklısın ama bu illet insana herbirşeyi düşündürüyor işte evliliğimin ilk aylarında kendi kendime diyordum ki demek (Allah korusun) biri bana tecavüz etmek istese edemeyecekmiş

Bu işte bir gariplik var....bir ay içerisinde tek bir deneme yapamadık...eşim hastaydı 15 gün yattı sonra birkaç gün ben rahatsızlandım şimdi deneme yapacakken ani bir baş ağrısı tuttu eşimde....biliyorum bu konu benim kadar etkiliyor onu strese giriyor...ama ben deneme yapmadıkça o yanmaya nasıl alışacağım ya

damila tek bende değil yani bu durum ne zaman gaza gelsek hep bir engel çıkar üzülme

damila tek bende değil yani bu durum ne zaman gaza gelsek hep bir engel çıkar üzülme
haklısın...üzülmüyorum nasip...ama garip geliyor...yani illa ya ben tarafından ya eşim tarafından bişey çıkıyor...ya da ummadığımız bişey işte...ilginç ya...halbuki bugün kendimi çok motive etmiştim...kaplumbağa hızı benimkisi :)

ah flores haklısın ama bu illet insana herbirşeyi düşündürüyor işte evliliğimin ilk aylarında kendi kendime diyordum ki demek (Allah korusun) biri bana tecavüz etmek istese edemeyecekmiş
Ben de isteyerek yaparken olmuyorsa tecavüzler nasıl olabiliyor diye düşünmüşümdür bunlar çok kötü şeyler tabii Allah kimseye yaşatmasın. Bizim durumumuz da psikolojik işte napalım düşünceler bunlara yöneliyor bir an önce aşmalıyız kiiii kafayı yemeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…