- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #181.261
Ah ahh ne kadar uzuyo bu durum hepimizi( parmak egzersizi yapiyomusun canim
Canim esinin parmaklariyla da calismanizda fayda var ondan sonra es denemesine gecin2 parmak ve 3 parmak egzersizlerine devam ediyorum artık p... denemelerine geçmem gerekiyor bunu da biliyorum ama eşim işi dolayısıyla çoook yoğun ve çok yorgun geliyor hafta da 1 veya 2 kere deneme şansımız oluyor malesef aslında hergün düzenli deneyebilsek olacak belkide
Bn egzersize ywni basladim cok zorlaniyorum daha iki parmaga gecemdim malesef seni t.ediyorum bu asamaya kadar ilerlemissin eger hla olmuyosa terapi sart ,istsnbuldan mi yaziyorsunyani ben 2 parmak ve 3 parmak yapabiliyorum sıkıntı yok ama eş ile olmuyor
oyle canim aman bosver gitsin en iyisi hic umursama bile sen keyfine bak banada sende rahim kalinligi var cocugun olmaz diyen bile varCok tesekkur ederm Allah razi olsn bos bos konusup insnin canini skyorlar agzimi bi acicam fena olacak. Bizim hayatimza mudahale ediyorlar sanki onlari ne ilgilendiriyo . Iyisiyle kotusuyle bz yasayacz ne bos insanlar var nefret edyrm
zBn egzersize ywni basladim cok zorlaniyorum daha iki parmaga gecemdim malesef seni t.ediyorum bu asamaya kadar ilerlemissin eger hla olmuyosa terapi sart ,istsnbuldan mi yaziyorsun
çalıştık o da oluyor ama eşimde 2 parmağa kadar denedik ya herkes 2 parmaktan sonra yapıveriyor benimki niye olmuyorrrrCanim esinin parmaklariyla da calismanizda fayda var ondan sonra es denemesine gecin
Bn egzersize ywni basladim cok zorlaniyorum daha iki parmaga gecemdim malesef seni t.ediyorum bu asamaya kadar ilerlemissin eger hla olmuyosa terapi sart ,istsnbuldan mi yaziyorsun
Bn egzersize ywni basladim cok zorlaniyorum daha iki parmaga gecemdim malesef seni t.ediyorum bu asamaya kadar ilerlemissin eger hla olmuyosa terapi sart ,istsnbuldan mi yaziyorsun
Emin ol şanslısın biz ona da fırsat bulamıyoruz yerimde sayıyorum.2 parmak ve 3 parmak egzersizlerine devam ediyorum artık p... denemelerine geçmem gerekiyor bunu da biliyorum ama eşim işi dolayısıyla çoook yoğun ve çok yorgun geliyor hafta da 1 veya 2 kere deneme şansımız oluyor malesef aslında hergün düzenli deneyebilsek olacak belkide
Burada benim telkin ettiklerim yendi zevk bile almaya başladı canım ama ben halen bekliyorum kendini kıyaslama kimseyleçalıştık o da oluyor ama eşimde 2 parmağa kadar denedik ya herkes 2 parmaktan sonra yapıveriyor benimki niye olmuyorrrr
canim doktor istiyosan tavsiyede bulunabilirim biraz pahali ama ben o sekilde kurtulmustumB.d
z
B.duzunde bi yer buldum seansi 150 tl buldugum en uygun yer burasi egzerszi zorlucagim yine olmazsa gidicegim mecbur
seninle aynı durumdayım su anda 3 parmak tamam eşimin 2 parmagı tamam ama eşimle olmuyor bende sadece haftasonları esimin yanına gidebiliorum insallah bu haftasonu olucak die ümit ediorumçalıştık o da oluyor ama eşimde 2 parmağa kadar denedik ya herkes 2 parmaktan sonra yapıveriyor benimki niye olmuyorrrr
Deneme zamanı....Benim için dua eder misiniz?
canımmmm dualarımız seninleee hadi bir mutlu son olsun da bizde mutlu olalımmm...
Bu işte bir gariplik var....bir ay içerisinde tek bir deneme yapamadık...eşim hastaydı 15 gün yattı sonra birkaç gün ben rahatsızlandım şimdi deneme yapacakken ani bir baş ağrısı tuttu eşimde....biliyorum bu konu benim kadar etkiliyor onu strese giriyor...ama ben deneme yapmadıkça o yanmaya nasıl alışacağım ya
haklısın...üzülmüyorum nasip...ama garip geliyor...yani illa ya ben tarafından ya eşim tarafından bişey çıkıyor...ya da ummadığımız bişey işte...ilginç ya...halbuki bugün kendimi çok motive etmiştim...kaplumbağa hızı benimkisi :)damila tek bende değil yani bu durum ne zaman gaza gelsek hep bir engel çıkar üzülme
Ben de isteyerek yaparken olmuyorsa tecavüzler nasıl olabiliyor diye düşünmüşümdürah flores haklısın ama bu illet insana herbirşeyi düşündürüyor işteevliliğimin ilk aylarında kendi kendime diyordum ki demek (Allah korusun) biri bana tecavüz etmek istese edemeyecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?