Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

haklısın biran önce bitmeli bu çile..

insallah yakın zamanda hepimiz kurtuluruz bu durumdan :)
cnm bende yeni üye oldum yazmak istedim vajinismusdum bende kurtuldum cok sükür bu durumdan tabiki sende kurtulacaksın herseyin başı yapacağına inanmak bakıyosun sonrası kendiliğinden geliyor zaten içten istemek allah yardımcınız olsun en kısa zamanda inş

Kızlar bana yardım edın.. 5 aylık evlıyım ..Esım kendımı kastıgımı ve kactıgımı soyluyor. Ilıskıye gıremıyorum. Vjınusmus oldugumu dusunuyorum ama esım olmadıgımı korktugum ıcın boyle oldugumu dusunuyor. Parmak egzersızlerınden bahsetmıssınız ama bunu nasıl yapıcagım onu da bılmıyorum. Ve sıze komık gelebılır ama parmakla kızlık zarına zarar vermez mıyım?

çalıştık o da oluyor ama eşimde 2 parmağa kadar denedik ya herkes 2 parmaktan sonra yapıveriyor benimki niye olmuyorrrr
Uc parmagi da deneyin esin ve sen daha sonra da mumdan aparat yap onu dene yine de olmuyorsa pozisyonda bir hata olabilir ayrica es denemesinden once parmak egzersizi yapsin esin vajinana da bolca jel surulmus olur boylece kayganlasir ve daha rahat olur

vijinismus korku ve kasma ben deneyelim dediğimiz zamanlar nefes bile alamıyodum olabilir zarar verebilirsin zara belki ama benim ki parmak egzersiziyle bişey olmamıştı

baş ağrısıyla da olsa deneme yaptık...ve sanırım yerin yönün yanlış olduğunu ancak farkettik...popoya yakın kısma itince yanma az oluyor ama biraz üst kısma değince bile yanıyor ve bacaklarımı kapattırıyor bu yanma...bu doğru yer popoya yakın kısımda mı? çünkü üst kısma değince yanma dışında bişey hissetmiyorum ama alt kısma popoya yakın kısma değdiğinde orada bir çukurluk var gibi hissediyorum....DOĞRU MUYUM?

hersey pisikolojik yanmalar bile kızlar bence benim size tavsiyem bu işin üstünde durun pes etmeyin ve ara vermeyin bir an önce yenin biliyorum bende aynı seyleri yasadım hep erteleniyo ama sonra bu yasadıklarınıza cok pişman oluyosunuz bunun için mi onca yılım gitti diye ben öle oldum sahsen ben yasadım kimse yasamasın istiyorum korktuğumuz kadar yok kızlar hatta hiç yok bi vajinismuslu olarak bunu rahatça sölüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…