- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #181.281
Dr cokda para yokcanim doktor istiyosan tavsiyede bulunabilirim biraz pahali ama ben o sekilde kurtulmustum
lInsallah kizlar insallah basarirsiniz bn daha tek parmktayim cok zorlniyorumseninle aynı durumdayım su anda 3 parmak tamam eşimin 2 parmagı tamam ama eşimle olmuyor bende sadece haftasonları esimin yanına gidebiliorum insallah bu haftasonu olucak die ümit ediorum
tek parmaktan sonra 2 ve 3 parmakta aynı sekilde canım zaten tek parmakta egimi ögreniosun 2 ve 3 parmak daha kolay oluoInsal
lInsallah kizlar insallah basarirsiniz bn daha tek parmktayim cok zorlniyorum
tek parmaktan sonra 2 ve 3 parmakta aynı sekilde canım zaten tek parmakta egimi ögreniosun 2 ve 3 parmak daha kolay oluo
Ben de isteyerek yaparken olmuyorsa tecavüzler nasıl olabiliyor diye düşünmüşümdürbunlar çok kötü şeyler tabii Allah kimseye yaşatmasın. Bizim durumumuz da psikolojik işte napalım düşünceler bunlara yöneliyor bir an önce aşmalıyız kiiii kafayı yemeyelim
insallah yakın zamanda hepimiz kurtuluruz bu durumdan :)almila0309 canım evet biz seninle aynı durumdayızzz
cnm bende yeni üye oldum yazmak istedim vajinismusdum bende kurtuldum cok sükür bu durumdan tabiki sende kurtulacaksın herseyin başı yapacağına inanmak bakıyosun sonrası kendiliğinden geliyor zaten içten istemek allah yardımcınız olsun en kısa zamanda inşinsallah yakın zamanda hepimiz kurtuluruz bu durumdan :)
Uc parmagi da deneyin esin ve sen daha sonra da mumdan aparat yap onu dene yine de olmuyorsa pozisyonda bir hata olabilir ayrica es denemesinden once parmak egzersizi yapsin esin vajinana da bolca jel surulmus olur boylece kayganlasir ve daha rahat olurçalıştık o da oluyor ama eşimde 2 parmağa kadar denedik ya herkes 2 parmaktan sonra yapıveriyor benimki niye olmuyorrrr
vijinismus korku ve kasma ben deneyelim dediğimiz zamanlar nefes bile alamıyodum olabilir zarar verebilirsin zara belki ama benim ki parmak egzersiziyle bişey olmamıştıKızlar bana yardım edın.. 5 aylık evlıyım ..Esım kendımı kastıgımı ve kactıgımı soyluyor. Ilıskıye gıremıyorum. Vjınusmus oldugumu dusunuyorum ama esım olmadıgımı korktugum ıcın boyle oldugumu dusunuyor. Parmak egzersızlerınden bahsetmıssınız ama bunu nasıl yapıcagım onu da bılmıyorum. Ve sıze komık gelebılır ama parmakla kızlık zarına zarar vermez mıyım?
ben parmak egzersızınden bıle korkuyorumvijinismus korku ve kasma ben deneyelim dediğimiz zamanlar nefes bile alamıyodum olabilir zarar verebilirsin zara belki ama benim ki parmak egzersiziyle bişey olmamıştı
Aynen oyle ben denemek ıstesem dahı ıstem dısı olarak onu ıtıyorum fark etmıyorum bıle bunuben parmak egzersızınden bıle korkuyorum
Ben nasil bir sey oldugunu tarif edeyim normal boyutlarda bir mum alacaksin uzerine pecete saracaksin onun ustunude strecle kaplayacaksin mumun kalinligini daha fazla pecete sararak fazlalastirabilirsinKızlar mumdan aparatı olanlar fotoğraf yükleyebilirler mi lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?