- 2 Temmuz 2014
- 983
- 631
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #181.301
canim popoya egimli gidiyo orasi yani penisi asagiya dogru itince pit diye kayiyo zatenbaş ağrısıyla da olsa deneme yaptık...ve sanırım yerin yönün yanlış olduğunu ancak farkettik...popoya yakın kısma itince yanma az oluyor ama biraz üst kısma değince bile yanıyor ve bacaklarımı kapattırıyor bu yanma...bu doğru yer popoya yakın kısımda mı? çünkü üst kısma değince yanma dışında bişey hissetmiyorum ama alt kısma popoya yakın kısma değdiğinde orada bir çukurluk var gibi hissediyorum....DOĞRU MUYUM?
Normal doğum günü mumlarından mıBen nasil bir sey oldugunu tarif edeyim normal boyutlarda bir mum alacaksin uzerine pecete saracaksin onun ustunude strecle kaplayacaksin mumun kalinligini daha fazla pecete sararak fazlalastirabilirsin
Dualarimiz seninle Allah yardimcin olsunKizlar bu gece denicem bana dua edin
Hayir bakkal mumu beyaz ve kalin olanlardan canimNormal doğum günü mumlarından mı
Tamam yarın alıyorum o zaman çünkü bugün yine denedim iki parmak girmiyoHayir bakkal mumu beyaz ve kalin olanlardan canim
Tamam canim bir de mumla dene bakalim kalinligini peceteyle istedigin sekilde ayarlayabilirsinTamam yarın alıyorum o zaman çünkü bugün yine denedim iki parmak girmiyo
Tebrikler combo ne mutlu sana inşallah bizde yeneriz.
canım gözün aydın Rabbim bizlere de nasip etsin yenmeyi inş..
Uc parmagi da deneyin esin ve sen daha sonra da mumdan aparat yap onu dene yine de olmuyorsa pozisyonda bir hata olabilir ayrica es denemesinden once parmak egzersizi yapsin esin vajinana da bolca jel surulmus olur boylece kayganlasir ve daha rahat olur
Kizlar bu gece denicem bana dua edin
Cnm bizde oyleydik ne zmn yataga gecsem aniden bi agri giriyodu herhangi bi yerime kivraniyodum esime bsy olyodu ve esim buyu yapmslr diyodu bize. Hala da der. Ama ben inanmiyorm stres psikoloji etklyr yine de ustumzde goz vardr buna inanyrmBu işte bir gariplik var....bir ay içerisinde tek bir deneme yapamadık...eşim hastaydı 15 gün yattı sonra birkaç gün ben rahatsızlandım şimdi deneme yapacakken ani bir baş ağrısı tuttu eşimde....biliyorum bu konu benim kadar etkiliyor onu strese giriyor...ama ben deneme yapmadıkça o yanmaya nasıl alışacağım ya
Daha bende deneme yapamadim galiba mantar oldum çok kaşınıyor nedir bu cektigm offf offff
Kizlar bu gece denicem bana dua edin
ben inanıorum yenecegime am eşimle sadece haftasonları birlikteyiz :)cnm bende yeni üye oldum yazmak istedim vajinismusdum bende kurtuldum cok sükür bu durumdan tabiki sende kurtulacaksın herseyin başı yapacağına inanmak bakıyosun sonrası kendiliğinden geliyor zaten içten istemek allah yardımcınız olsun en kısa zamanda inş
Canımmm gozunaydın geçmiş olsun hele şu mutluluğa bak maşallah . Allahım yuvanı şenlendirsinBasardimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.............lala la la laalaSonunda olduu cook mutluyum cokkkk Ne agri ne sizi ne kan hic birisi yok meger ne kadar basitmis Bana yardimci olan yagmurzerresi aykristali kkaderim ve diger arkadaslar hepinize coookkk tesekkur ederimm
Coook tesekkur ederim :) Allah herkesin yuvasini senlendirsin :) yardimlarindan dolayi sana ayrica tesekkur ederim :)Canımmm gozunaydın geçmiş olsun hele şu mutluluğa bak maşallah . Allahım yuvanı şenlendirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?