- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #181.321
Rica ederim canım.Coook tesekkur ederim :) Allah herkesin yuvasini senlendirsin :) yardimlarindan dolayi sana ayrica tesekkur ederim :)
Çok iyi ifade etmişsin kesinlikle doğru.ahhh o yanma olmasa...ah o yanma oldu hadi...o an bne kasmasam...o an ben kastım hadi...nefes alıp verebilsem...nefes alıp verebildim hadi bir de bunu doğru yapabilsem....olacak....sanki o an dünya duruyor hayat donuyor ...halbuki o an bitince bir bakıyorum tv de hala aynı programlar hala çaylar demleniyor sohbetler ediliyor...değişen bişey yok...kasamsam bu şeyleri ağız tadıyla yapmaya...ağız tadıyla yaşamaya devam edebileceğim....allahım bizlere yardım et
çok gerekirse ovulasyon testi alırsınız, ama henüz bence gerek yok, siz bilirsiniz ama yinede aklınızda olsun diye söyledim, belki de biliyorsunuzdur.dikkat ediyorum canim iliski olduktan sonra adet duzenim degisti sanirim alismaya calisiyo
Bravooooooooo ne mutlu sana inşallah bizde yenerizBasardimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.............lala la la laalaSonunda olduu cook mutluyum cokkkk Ne agri ne sizi ne kan hic birisi yok meger ne kadar basitmis Bana yardimci olan yagmurzerresi aykristali kkaderim ve diger arkadaslar hepinize coookkk tesekkur ederimm
Tebrikler gözünüz aydın :)Basardimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.............lala la la laalaSonunda olduu cook mutluyum cokkkk Ne agri ne sizi ne kan hic birisi yok meger ne kadar basitmis Bana yardimci olan yagmurzerresi aykristali kkaderim ve diger arkadaslar hepinize coookkk tesekkur ederimm
oKuzum olmadi yaaaSabah oldu msjni gorecegme inanyrm :) hadi bakalm insallah
Tebrikler arkadasim darisi bizlerin basina...Basardimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.............lala la la laalaSonunda olduu cook mutluyum cokkkk Ne agri ne sizi ne kan hic birisi yok meger ne kadar basitmis Bana yardimci olan yagmurzerresi aykristali kkaderim ve diger arkadaslar hepinize coookkk tesekkur ederimm
Canim çok Sevindim nasıl yaptin denedigin bisey varmı bizede umut olur belkiBasardimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.............lala la la laalaSonunda olduu cook mutluyum cokkkk Ne agri ne sizi ne kan hic birisi yok meger ne kadar basitmis Bana yardimci olan yagmurzerresi aykristali kkaderim ve diger arkadaslar hepinize coookkk tesekkur ederimm
Canim çok Sevindim nasıl yaptin denedigin bisey varmı bizede umut olur belki
cevap: en kısa zamandasabah aksam aynı dert ne zaman bızde gectı dıyebılecegız acaba
Ah damila biz gaza geliyoz aksam nere gidiyor o gazlarevet biraz anlatırsan seviniriz.... gaza geliriz kim bilir :)
Derin nefes al verirken ıkın ve parmağını iletlet.Uff yok olmuyor parmagimi strecledim yarim saat ugrastim parmagim içe gitmiyo yapamiyorum şekilde şekile girdim neden olmuyor 1 cm bile yapamadim
Yarin bi daha denicem bakalım artikDerin nefes al verirken ıkın ve parmağını iletlet.
puhahaaaa :) bilsem bir bilsem...güldürdün beni..Ah damila biz gaza geliyoz aksam nere gidiyor o gazlar
Tek parmak için akıl verebiliyorum ama devamı yokYarin bi daha denicem bakalım artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?