Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu zamana kadar mutsuz ve umutsuzdum,ama artık değilim.evliliğimin ilk günlerinde eşim ve ben çok umursamadık olur zamanla dedik,alışmamız gerek birbirimize dedik.ama sonra zaman ilerleyince ve hala aynı sorun devam edince kabus günler başladı..kabus diyorum çünkü gece hiç olmasn diyordum..istemediğimden değil sadece yine sonuç hüsran olacak diye..eşim çok anlayışlı biri gelip sarılıyordu ve öyle uyuyorduk,sen istemeden asla bişey yapmam yada deneyelim demem sen ne zaman tamam dersen o zaman diyordu.kendimi ona karşı o kadar mahçup hissediyordum ki çünkü eşim evlenmeden önce kimseyle böyle bişey yaşamamış ilk kez eşimle olsun diye...zamanla ona haksızlık ettiğimi düşünmeye başladım ve canımdan çoook sevdiğim eşime ayrılalım dedim..sen yeniden evlen mutlu ol şimdi evli sayılamzsın dedim bunu söylerken o kadar çok üzgündüm ki anlatamam..eşim sakın bi daha söyle söyleme düşünme bile dedi.bende yakında çocuk isteyecek ailen sen tek çocuksun torun beklerler sana soracaklar neden olmuyo deyince ne olacak dedim..ben bu durumu asla söylemem kimseye benim ailem sensin annemlere gerekirse sorun bende derim seni asla bırakmam dedi.. ve ben mutluluktan ağladım zaten bunu bana defalarca söylemişti ama o an duymak benim için özeldi çünkü artık tükenmiştim..o güne kadar hep egzersizleri okuyordum ama cesaret edip bende mi yapsam diyemiyordum....sonunda yapıcam dedim..mutlu olmak bizimde hakkımız dedim..çok mu zor bişey sanki herkes yapıyo dedim..eşim güldü ben eminim bu sorun fazla sürmeyecek dedi.kendime inanıyorum artık..olacak bu iş sonrada kısmetse bebiş tabi :) burada yazılanlar bana umut oldu isteyince oluyosa bende istiyorum ve çaba göstericem..söz verdim kendime..okuduklarımdan benden daha kötü durumda olanlar var..inşş herkesin sorunu çözülür ve bi daha kimsenin başına gelmez..bunları yazdım çünkü kimseye anlatamadım sorunumu çekindim arkadaşlarımın eşleriyle ilişkilerini,doğumlarını dinlerken inşş bende böyle olurum diyordum içimden..anlatamıyordum herşey normal bebek olmuyo çünkü korunuyoruz daha erken diyordum...vee sonuç olarak yardımlarınızla olacak bu iş..başaranların yazdıklarını okumak değil ezberledim bile..eşime sürpriz yapıcam..şu regl bitsede uygulasam yazılanları..biraz uzun oldu kusura bakmayın

Benim hikayemde böyle. 1 yıllık evliyim şimdi. Henüz 3 ay oldu çözeli bu sorunu. Sende atlatırsın. Sakın korkma. Düzelecek herşey.

gözünüz aydın çok sevindimm hangi pozisyonda nasıl yapabildiniz anlatabilir misin

Çok sevindim. Ohhh çok şükür kurtulan bir kişi daha var. Gözünaydın olsun.

aynen ya... tam uc sene oldu.. neler yasadim..sallamadim olmadi..gaza geldim tekrar tekrar egzersiz yaptim..gaza geldim misafir geldi..olcak srtik dedim reglim geldi.bu sefer dedim esim havasinda diildi sogudum bosverdim o da olmadi sonra tekrar gaza geldim ihh yok yok yok uc senedir tekrar tekrar ayni seyler doktorlar piskologlar..of off. uc dort aydir siteye bile girmiyorum simdi actim ayni caresizlikler ayni sikintilar yenenlerde ayni mutluluklar..ben bu bilincaltimda her ne warsa artik

hepimiz aynıyız....1 yıl oldu ben buraya geldiğimde sadece 2 aydı...5 yıl 15 yıl yazanları okumuştum...o kadar uzamaz herhalde derken bir yılı geride bıraktım..ne için ...boşa..zaman kaybı...huzursuzluklar kırıklıklar...dileğim daha fazla uzamaması...allah yardımcımız olsun

Tbrklee canim ohh sende kurtuldun ne guzel darisi diger arkadaslarin basina

insallah canim allah yardimcin olsun cok az kalmis sonuca ulasmana bende 10. ayimda kurtulmustum

İnşallah Ayşecim.
Bu sıkıntıyı yaşayan ve azimle aşmaya çalışan her kadınla gurur duyuyorum. Çünkü yaşadığımız süreci hem kendimiz için hem eşimiz için yapıyoruz. Bizi çok zorlayan, tiksindiren, korkutan, strese sokan, umutlandıran bir süreç.
Çok zor, ben egzersizleri bile yapmak istemiyorum bazen.
Kendi vajinamdan, kendi parmağımdan tiksiniyorum.
Ama zamanla kendi vücudumuzu tanıyor ve sevmeyi öğreniyoruz sanırım.

merhaba kizlar, ilk 1 ay bizde basarisiz olduk, ama smdi galiba oluyor. danismak istiyorum, eger iceriye giriyorsa ve hatta zevk bile alabiliyorsam, astim mi sorunu? benim kafami karistiran ilk girme asamasi. o an cok rahatsiz oluyorum, yani girerken yanma aci oluyor, ama girdikten sonra sikinti yok. sorum su : ilk girme asamasinda herkesin cani bir miktar aciyor mu, yoksa bu benim tamamen yenemedigimi mi gosterir ? ikinci sorum : sadece bir pozisyonda, yani klasik olanda basarili oluyorsam, digerlerinden korkuyorsam ? ?

ilk başta giriş kısmında acı ve yanma hiissedince kendinizi kasmıyor musunuz...ben girişte yanma hissettiğim için kendimi kasıyorum ve giriş gerçekleşmiyor...kasmıyorsanız tebrikler...belli zaman sonra bhasettikleriniz de biter sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…