Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

darısı bize inş. canım gözün aydın çok mutlu oluyorum başaranları görünce

aynen oyle canim ama zamanla bunlarin hepsi asiliyo emin ol sonucta bu bi hastalik ve bunu yasayan herkes gayret gosteriyo onemli olanda bu zaten isteyen gayret gosteren herkes bi gun mutlaka basariyo

canim giriyosa hatta zevk aliyosan asmissin sorunu ama ilk giristeki telas hala bendede devam ediyo kendimi kastigim zamanlarda minik yanmalar oluyo ama kasmadigimda cok rahat giriyo. pozisyon degistirmede sanirim tamamen cesaret isi bence bende korkuyodum. sonra ustune gittim denedim ve o korkumu yendim sonucta ayni seyi yasiyorum farkli pozisyonda olsa ayni yere giriyo o yuzden kafani rahat birak ve dene

cevabin icin tesekkurler .. ben farkli pozisyon konusunda sunu farkettim: beni sarmasini istiyorum. iliski esnasinda, eger beni saramiyorsa, aramizda tensel olarak mesafe kaliyorsa yapamiyorum ve cok mutsuz oluyorum. Bunu da yenmek istiyorum, bu yuzden yazdim. belki baska pozisyon denemek istemeyisimin sebebi de budur,,

ilk giriste, yanma ve acima oluyor, ama kendimi ikna ettim, girme islemi tamamlandiktan sonra yanmanin gececegine ikna oldum ve kasmayi biraktim, bu sekilde basardim.

cevabin icin tesekkurler .. ben farkli pozisyon konusunda sunu farkettim: beni sarmasini istiyorum. iliski esnasinda, eger beni saramiyorsa, aramizda tensel olarak mesafe kaliyorsa yapamiyorum ve cok mutsuz oluyorum. Bunu da yenmek istiyorum, bu yuzden yazdim. belki baska pozisyon denemek istemeyisimin sebebi de budur,,

ilk giriste, yanma ve acima oluyor, ama kendimi ikna ettim, girme islemi tamamlandiktan sonra yanmanin gececegine ikna oldum ve kasmayi biraktim, bu sekilde basardim.
Offf allahim biktim artik oturup humgur hungur aglasayim var niye herkesin oluyoda biz bole cile cekiyoruz ( tek parmk bazen oluyo bazen hic yapamiyorum bile off offf

Canım zevk alıyorsan sıkıntı yok farklı pozısyon için zaman gereklı aynı pozisyonda devam edın zamanla kendin isteyeceksın fatklılıkları.

Valla evet haklisiniz şu yemeği pisiriyim bi daha deneyim
Ha şöyle bırakmayın yahu koca gun var deneyın durun. Yapmadan kalkmayın gıtme dıye bısey yok sen parmagını itmessen girmez şimdi kendını hatırlıyorum parmağı vajınanın ucunda tutuyordum ıkınınca itmem gerek ama itmeye korkuyordum sonrada bagırıyordum girmiyorrrrrrrrr nasıl girecek diye eşim sonunda guldu halime bide itmeyı denersen gırecek emin ol dedi. Ama itmek istemıyordum :) öyle böyle derken soktum ve cesaret geldi

of of daha uc ay oncesine kadar ne gusel calisiyorfum.mumu peceteyle kalinca sarip strecliyodum ve agrisiz sorunsuz aliyodum amaves denemesi yapamiyordum..pozisyon uyduramadim olmadi yani bi turlu biraktim bende dun mooluyo ya deneyryim bi dedim hak getire mumu azicik bile alamadim en bass dondum..yoruldum srtik gercekten daha once yapabildim sonucta biraz calissam belki yine mumu al

Offf allahim biktim artik oturup humgur hungur aglasayim var niye herkesin oluyoda biz bole cile cekiyoruz ( tek parmk bazen oluyo bazen hic yapamiyorum bile off offf

ya acikcasi ben merak ettigimden siksik okuyordum bu konuyu, parmak ekzersizi tavsiye ediliyor hep. Ben suan normal birlesme yasayabiliyorum ama parmak egzersizi fikri beni deli ediyor mesela. bazen esim, sertsin yumusa der, parmagini kullanmak ister, ben cildiririm, kesinlikle musade etmem. cnku daha cok canimi yakiyor. o yuzden, yanlis etkilemek istemem ama parmak olayi daha da zorlastirmiyor mu ya ? daha cok korkutmuyor mu iliskiden :/

Canım öle düşünme.O tamamen bizim psikolojimizle alakalı bir mevzu.Penis aparat parmak mum yada herhangi birşey sonucda orda bir genişlik var ne sokarsak içeri o girer.Ben mesela aparattan korkuyorum ama ilişkiye girebiliyorum.Bu tamamen neyden korkdugumuzla alakalı.Parmak egzersizi hiç bir şekilde ilişki yaşayamayan penis korkusu olanlara öneriliyor.

Sanki ole banafa cok itici geliyo hic icimden glmeyerek yapiyorum ama yenenlerin cogu bu sekilde yeniyor

Evet bende şuan aynisini yapiyorum parmagimi üstünde gezdiriyorum ama itmeye cesaretim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…