- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #181.361
Basardimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.............lala la la laalaSonunda olduu cook mutluyum cokkkk Ne agri ne sizi ne kan hic birisi yok meger ne kadar basitmis Bana yardimci olan yagmurzerresi aykristali kkaderim ve diger arkadaslar hepinize coookkk tesekkur ederimm
ben inanıorum yenecegime am eşimle sadece haftasonları birlikteyiz :)
aynen oyle canim ama zamanla bunlarin hepsi asiliyo emin ol sonucta bu bi hastalik ve bunu yasayan herkes gayret gosteriyo onemli olanda bu zaten isteyen gayret gosteren herkes bi gun mutlaka basariyoİnşallah Ayşecim.
Bu sıkıntıyı yaşayan ve azimle aşmaya çalışan her kadınla gurur duyuyorum. Çünkü yaşadığımız süreci hem kendimiz için hem eşimiz için yapıyoruz. Bizi çok zorlayan, tiksindiren, korkutan, strese sokan, umutlandıran bir süreç.
Çok zor, ben egzersizleri bile yapmak istemiyorum bazen.
Kendi vajinamdan, kendi parmağımdan tiksiniyorum.
Ama zamanla kendi vücudumuzu tanıyor ve sevmeyi öğreniyoruz sanırım.
canim giriyosa hatta zevk aliyosan asmissin sorunu ama ilk giristeki telas hala bendede devam ediyo kendimi kastigim zamanlarda minik yanmalar oluyo ama kasmadigimda cok rahat giriyo. pozisyon degistirmede sanirim tamamen cesaret isi bence bende korkuyodum. sonra ustune gittim denedim ve o korkumu yendim sonucta ayni seyi yasiyorum farkli pozisyonda olsa ayni yere giriyo o yuzden kafani rahat birak ve denemerhaba kizlar, ilk 1 ay bizde basarisiz olduk, ama smdi galiba oluyor. danismak istiyorum, eger iceriye giriyorsa ve hatta zevk bile alabiliyorsam, astim mi sorunu? benim kafami karistiran ilk girme asamasi. o an cok rahatsiz oluyorum, yani girerken yanma aci oluyor, ama girdikten sonra sikinti yok. sorum su : ilk girme asamasinda herkesin cani bir miktar aciyor mu, yoksa bu benim tamamen yenemedigimi mi gosterir ? ikinci sorum : sadece bir pozisyonda, yani klasik olanda basarili oluyorsam, digerlerinden korkuyorsam ? ?
Valla evet haklisiniz şu yemeği pisiriyim bi daha deneyimben kesin dayak istiyorum...kesin...
ilk başta giriş kısmında acı ve yanma hiissedince kendinizi kasmıyor musunuz...ben girişte yanma hissettiğim için kendimi kasıyorum ve giriş gerçekleşmiyor...kasmıyorsanız tebrikler...belli zaman sonra bhasettikleriniz de biter sanırım
cevabin icin tesekkurler .. ben farkli pozisyon konusunda sunu farkettim: beni sarmasini istiyorum. iliski esnasinda, eger beni saramiyorsa, aramizda tensel olarak mesafe kaliyorsa yapamiyorum ve cok mutsuz oluyorum. Bunu da yenmek istiyorum, bu yuzden yazdim. belki baska pozisyon denemek istemeyisimin sebebi de budur,,canim giriyosa hatta zevk aliyosan asmissin sorunu ama ilk giristeki telas hala bendede devam ediyo kendimi kastigim zamanlarda minik yanmalar oluyo ama kasmadigimda cok rahat giriyo. pozisyon degistirmede sanirim tamamen cesaret isi bence bende korkuyodum. sonra ustune gittim denedim ve o korkumu yendim sonucta ayni seyi yasiyorum farkli pozisyonda olsa ayni yere giriyo o yuzden kafani rahat birak ve dene
Offf allahim biktim artik oturup humgur hungur aglasayim var niye herkesin oluyoda biz bole cile cekiyoruzilk giriste, yanma ve acima oluyor, ama kendimi ikna ettim, girme islemi tamamlandiktan sonra yanmanin gececegine ikna oldum ve kasmayi biraktim, bu sekilde basardim.
Canım zevk alıyorsan sıkıntı yok farklı pozısyon için zaman gereklı aynı pozisyonda devam edın zamanla kendin isteyeceksın fatklılıkları.cevabin icin tesekkurler .. ben farkli pozisyon konusunda sunu farkettim: beni sarmasini istiyorum. iliski esnasinda, eger beni saramiyorsa, aramizda tensel olarak mesafe kaliyorsa yapamiyorum ve cok mutsuz oluyorum. Bunu da yenmek istiyorum, bu yuzden yazdim. belki baska pozisyon denemek istemeyisimin sebebi de budur,,
Ha şöyle bırakmayın yahu koca gun var deneyın durun. Yapmadan kalkmayın gıtme dıye bısey yok sen parmagını itmessen girmez şimdi kendını hatırlıyorum parmağı vajınanın ucunda tutuyordum ıkınınca itmem gerek ama itmeye korkuyordum sonrada bagırıyordum girmiyorrrrrrrrr nasıl girecek diye eşim sonunda guldu halime bide itmeyı denersen gırecek emin ol dedi. Ama itmek istemıyordum :) öyle böyle derken soktum ve cesaret geldiValla evet haklisiniz şu yemeği pisiriyim bi daha deneyim
Insallah kardesabilirim belki...allahim insallah hepimizbasaririz..
Offf allahim biktim artik oturup humgur hungur aglasayim var niye herkesin oluyoda biz bole cile cekiyoruz( tek parmk bazen oluyo bazen hic yapamiyorum bile off offf
Canım öle düşünme.O tamamen bizim psikolojimizle alakalı bir mevzu.Penis aparat parmak mum yada herhangi birşey sonucda orda bir genişlik var ne sokarsak içeri o girer.Ben mesela aparattan korkuyorum ama ilişkiye girebiliyorum.Bu tamamen neyden korkdugumuzla alakalı.Parmak egzersizi hiç bir şekilde ilişki yaşayamayan penis korkusu olanlara öneriliyor.ya acikcasi ben merak ettigimden siksik okuyordum bu konuyu, parmak ekzersizi tavsiye ediliyor hep. Ben suan normal birlesme yasayabiliyorum ama parmak egzersizi fikri beni deli ediyor mesela. bazen esim, sertsin yumusa der, parmagini kullanmak ister, ben cildiririm, kesinlikle musade etmem. cnku daha cok canimi yakiyor. o yuzden, yanlis etkilemek istemem ama parmak olayi daha da zorlastirmiyor mu ya ? daha cok korkutmuyor mu iliskiden :/
Sanki ole banafa cok itici geliyo hic icimden glmeyerek yapiyorum ama yenenlerin cogu bu sekilde yeniyorya acikcasi ben merak ettigimden siksik okuyordum bu konuyu, parmak ekzersizi tavsiye ediliyor hep. Ben suan normal birlesme yasayabiliyorum ama parmak egzersizi fikri beni deli ediyor mesela. bazen esim, sertsin yumusa der, parmagini kullanmak ister, ben cildiririm, kesinlikle musade etmem. cnku daha cok canimi yakiyor. o yuzden, yanlis etkilemek istemem ama parmak olayi daha da zorlastirmiyor mu ya ? daha cok korkutmuyor mu iliskiden :/
Insallah kardes[/QUOT
Peki aparata nasıl bakıyorsun canım ?Sanki ole banafa cok itici geliyo hic icimden glmeyerek yapiyorum ama yenenlerin cogu bu sekilde yeniyor
Evet bende şuan aynisini yapiyorum parmagimi üstünde gezdiriyorum ama itmeye cesaretim yokHa şöyle bırakmayın yahu koca gun var deneyın durun. Yapmadan kalkmayın gıtme dıye bısey yok sen parmagını itmessen girmez şimdi kendını hatırlıyorum parmağı vajınanın ucunda tutuyordum ıkınınca itmem gerek ama itmeye korkuyordum sonrada bagırıyordum girmiyorrrrrrrrr nasıl girecek diye eşim sonunda guldu halime bide itmeyı denersen gırecek emin ol dedi. Ama itmek istemıyordum :) öyle böyle derken soktum ve cesaret geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?