- 1 Ağustos 2014
- 288
- 207
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #181.381
Evliliğe adaptasyonum uzun sürdü diyelim kuzum.Birde evimizde net yoktu ama artık geri döndüm.Çoğu konuşmaları okudum.Sen herkese yardımcı oldukca o kadar mutlu oldumki hatta kendime kızdım neden bu kadar uzun zamandır girmedim diye.Bende yardımcı olmaya kaldıgım yerden devam edicem kuzum. :) Genelde gündüzleri yazıyorum eğer mesaj atan olursa ilgilenmedigimi düşünmesin lütfen. Burayı özlemişim.Umutla umutsuzlugun savaştıgı bazı zaman umudun cesaretin bazı zaman korkuların kazandığı bi yer.Umarım herkesn cesareti korkularını aşar..AsqL josgeldın canım ozledım nerelerdesin
Ahhh kuzum y
oKuzum olmadi yaaaesim eve cok yorgun geldi zorumla basladik ben yine 3 de 1 ni aldim ama ilerleyemedim esim cok yorgundu ve yine erken geldi...Bide dun fark ettim ufak ufak kitlendi bacaklarim ne diyim Allah yardimcimiz olsun yaaa
Hoşbulduk canımm:) Beni bu kadar sevdiğiniz bileydim daha çabukk dönerdimm :) :)Hoşgeldin asql bir gittin pir gittin özlettin kendini
Idolumsun gozum yollarda kaldiHoşbulduk canımm:) Beni bu kadar sevdiğiniz bileydim daha çabukk dönerdimm :) :)
Canımmm benimmm çok teşekkür ederim.Sevgimiz hep karşılıklıı :)Idolumsun gozum yollarda kaldi
Evet evet devam edicem arkadasim birakmaya hic niyetim yok hep beraber yenicez allahin izni ileBizimde oyle oluyordu maalesef. Ama dene pes etme cnm olck insallah inany4m ben . Calismaya dewaam:):)
Canım benım. Elimden geleni yapıyorum genelde ozeldeyım burayı çok okuyamıyorum ama burdada görünce yazıyorum sureklı. Allah senden razı olsun meleğim benim. Evliliğin huzurlu ve sağlıklı sursun inşallah. Yatıp kalkıp duamdasın.Evliliğe adaptasyonum uzun sürdü diyelim kuzum.Birde evimizde net yoktu ama artık geri döndüm.Çoğu konuşmaları okudum.Sen herkese yardımcı oldukca o kadar mutlu oldumki hatta kendime kızdım neden bu kadar uzun zamandır girmedim diye.Bende yardımcı olmaya kaldıgım yerden devam edicem kuzum. :) Genelde gündüzleri yazıyorum eğer mesaj atan olursa ilgilenmedigimi düşünmesin lütfen. Burayı özlemişim.Umutla umutsuzlugun savaştıgı bazı zaman umudun cesaretin bazı zaman korkuların kazandığı bi yer.Umarım herkesn cesareti korkularını aşar..
Zaten yaptıkca azınlenıyorsun canım istersen parmaktan devam et bak yapmışsın hem o isrkilme hepımızde oluyorYa arkadaslar bisey danisicam size.Ben parmak eksersizi yapmiyorum esimle deneme yapiyorum ama gecenler dus dan sonra serce parmagimla denedim bir bogum oldu hic zorlanmadim yani biraz ilkildim ama olucak okadar sizce ne yapmaliyim?aslinda parmak bana biraz itici geliyor ama sercw parmagimla denedigimde bir bogumalinca merak edip daha cok denemek istedigimi fark ettim.
Teşekkür ederim bitanemm inşallah hepimizinnn :)Canım benım. Elimden geleni yapıyorum genelde ozeldeyım burayı çok okuyamıyorum ama burdada görünce yazıyorum sureklı. Allah senden razı olsun meleğim benim. Evliliğin huzurlu ve sağlıklı sursun inşallah. Yatıp kalkıp duamdasın.
bu zamana kadar mutsuz ve umutsuzdum,ama artık değilim.evliliğimin ilk günlerinde eşim ve ben çok umursamadık olur zamanla dedik,alışmamız gerek birbirimize dedik.ama sonra zaman ilerleyince ve hala aynı sorun devam edince kabus günler başladı..kabus diyorum çünkü gece hiç olmasn diyordum..istemediğimden değil sadece yine sonuç hüsran olacak diye..eşim çok anlayışlı biri gelip sarılıyordu ve öyle uyuyorduk,sen istemeden asla bişey yapmam yada deneyelim demem sen ne zaman tamam dersen o zaman diyordu.kendimi ona karşı o kadar mahçup hissediyordum ki çünkü eşim evlenmeden önce kimseyle böyle bişey yaşamamış ilk kez eşimle olsun diye...zamanla ona haksızlık ettiğimi düşünmeye başladım ve canımdan çoook sevdiğim eşime ayrılalım dedim..sen yeniden evlen mutlu ol şimdi evli sayılamzsın dedim bunu söylerken o kadar çok üzgündüm ki anlatamam..eşim sakın bi daha söyle söyleme düşünme bile dedi.bende yakında çocuk isteyecek ailen sen tek çocuksun torun beklerler sana soracaklar neden olmuyo deyince ne olacak dedim..ben bu durumu asla söylemem kimseye benim ailem sensin annemlere gerekirse sorun bende derim seni asla bırakmam dedi.. ve ben mutluluktan ağladım zaten bunu bana defalarca söylemişti ama o an duymak benim için özeldi çünkü artık tükenmiştim..o güne kadar hep egzersizleri okuyordum ama cesaret edip bende mi yapsam diyemiyordum....sonunda yapıcam dedim..mutlu olmak bizimde hakkımız dedim..çok mu zor bişey sanki herkes yapıyo dedim..eşim güldü ben eminim bu sorun fazla sürmeyecek dedi.kendime inanıyorum artık..olacak bu iş sonrada kısmetse bebiş tabi :) burada yazılanlar bana umut oldu isteyince oluyosa bende istiyorum ve çaba göstericem..söz verdim kendime..okuduklarımdan benden daha kötü durumda olanlar var..inşş herkesin sorunu çözülür ve bi daha kimsenin başına gelmez..bunları yazdım çünkü kimseye anlatamadım sorunumu çekindim arkadaşlarımın eşleriyle ilişkilerini,doğumlarını dinlerken inşş bende böyle olurum diyordum içimden..anlatamıyordum herşey normal bebek olmuyo çünkü korunuyoruz daha erken diyordum...vee sonuç olarak yardımlarınızla olacak bu iş..başaranların yazdıklarını okumak değil ezberledim bile..eşime sürpriz yapıcam..şu regl bitsede uygulasam yazılanları..biraz uzun oldu kusura bakmayın
sanırım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz,hissediyoruz o yüzden birbirimizi iyi anlıyoruz..Sanki benden bahsetmişsin canım
Evet canim seni hep buraya uye olmadan once yazdiklarini takip ederek izledim baskalari icin yazdiklarini uyguladim yani gizli takipcindim vajiyi yendikten sonra buraya uye oldum ama artik sen yoktun sana tesekkuru bir borc biliyorum Allah senden razi olsun...Canımmm benimmm çok teşekkür ederim.Sevgimiz hep karşılıklıı :)
Bizi birbirimizden daha iyi hic kimse anlamazsanırım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz,hissediyoruz o yüzden birbirimizi iyi anlıyoruz..
Bizi birbirimizden daha iyi hic kimse anlamaz
Karanfil atin agziniza iyi olur biraz cigneyin atinarkadaşlar ağız kokusuna çözüm bilen varmı eşim için..(beni etkiliyor sonra sendede var deyip dudak dudağa öpmek yok resmen offf canımı sıkıyo (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?