Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

AsqL josgeldın canım ozledım nerelerdesin
Evliliğe adaptasyonum uzun sürdü diyelim kuzum.Birde evimizde net yoktu ama artık geri döndüm.Çoğu konuşmaları okudum.Sen herkese yardımcı oldukca o kadar mutlu oldumki hatta kendime kızdım neden bu kadar uzun zamandır girmedim diye.Bende yardımcı olmaya kaldıgım yerden devam edicem kuzum. :) Genelde gündüzleri yazıyorum eğer mesaj atan olursa ilgilenmedigimi düşünmesin lütfen. Burayı özlemişim.Umutla umutsuzlugun savaştıgı bazı zaman umudun cesaretin bazı zaman korkuların kazandığı bi yer.Umarım herkesn cesareti korkularını aşar..

Arkadaşlar,
Bana da bir el atın ne olur :)) (ironik oldu ahaha)
3 aydır doktor eşliğinde egzersiz yapmaya çalışıyorum. İki parmağa yeni geçtim ancak sanırım kafamda bir strateji ve planlama yok. Olmadığı için savsaklıyorum sanırım.

İki konu başlığı var okuduğum, oradan aldığım bazı notlar var şu şekilde:

- Kasılma egzersizi.
- Serçe, yüzük, orta, işaret parmağı egzersizi
- İki parmak
- Mum
- Mum çevresine sarılacak havlu peçete vs. ile kalınlaştırma çalışması
- Çevre çapının gittikçe genişlemesi
- Eş parmakları
- Penis denemesi (önce baş, yavaş yavaş devamı. Pozisyon: Üst ters daha başarılı gibi)
- Penisi içeri alırken nefes egzersizleri
- Egzersiz ve penis alımı sürecinde ultrason jeli, bepanten&yağ karışımı, kayganlaştırıcı, vazelin vb.
- Açı ayarlaması

Bu plana göre benim sorunum hepsini erteleme eğilimim, ahaha..
Şaka. Yapmam lazım biliyorum ama kafamda bir plan olursa sanki daha iyi olacak gibi.

Hangi kremi kullanayım, hangi aparatı nasıl yapayım? gibi şeyler.

Yardım edebilir misiniz?

Ahhh kuzum y

oKuzum olmadi yaaaesim eve cok yorgun geldi zorumla basladik ben yine 3 de 1 ni aldim ama ilerleyemedim esim cok yorgundu ve yine erken geldi...Bide dun fark ettim ufak ufak kitlendi bacaklarim ne diyim Allah yardimcimiz olsun yaaa

Bizimde oyle oluyordu maalesef. Ama dene pes etme cnm olck insallah inany4m ben . Calismaya dewaam:):)

Ya arkadaslar bisey danisicam size.Ben parmak eksersizi yapmiyorum esimle deneme yapiyorum ama gecenler dus dan sonra serce parmagimla denedim bir bogum oldu hic zorlanmadim yani biraz ilkildim ama olucak okadar sizce ne yapmaliyim?aslinda parmak bana biraz itici geliyor ama sercw parmagimla denedigimde bir bogumalinca merak edip daha cok denemek istedigimi fark ettim.

Canım benım. Elimden geleni yapıyorum genelde ozeldeyım burayı çok okuyamıyorum ama burdada görünce yazıyorum sureklı. Allah senden razı olsun meleğim benim. Evliliğin huzurlu ve sağlıklı sursun inşallah. Yatıp kalkıp duamdasın.

Zaten yaptıkca azınlenıyorsun canım istersen parmaktan devam et bak yapmışsın hem o isrkilme hepımızde oluyor

arkadaşlar ağız kokusuna çözüm bilen varmı eşim için..(beni etkiliyor sonra sendede var deyip dudak dudağa öpmek yok resmen offf canımı sıkıyo(((

Teşekkür ederim bitanemm inşallah hepimizinnn :)

Sanki benden bahsetmişsin canım

Canımmm benimmm çok teşekkür ederim.Sevgimiz hep karşılıklıı :)
Evet canim seni hep buraya uye olmadan once yazdiklarini takip ederek izledim baskalari icin yazdiklarini uyguladim yani gizli takipcindim vajiyi yendikten sonra buraya uye oldum ama artik sen yoktun sana tesekkuru bir borc biliyorum Allah senden razi olsun...

Bizi birbirimizden daha iyi hic kimse anlamaz

işte bu öyle bir dertki kimseye anlatamıyorsun paylaşamıyorsun ve anlatamadıkça içinde büyüyo büyüyo....ama burası ve sizler iyiki varsınız. aylardır bende üye olmadan sadece okuyordum sayfaları ve rahatlıyordum benim gibi düşünen aynısını hisseden bir sürü kişi varmış diye böyle bir forum açan ve burada bildiklerini paylaşan tüm arkadaşlardan Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…