- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #181.581
Kızlar çok güzel şeyler yazılmış gece hepsini şimdi okudum. Çok doğru mesajlar verilmiş evliliğimiz için gereken özveriyi göstermemiz ve huzuru kendimiz kurmamız lazım. Sevdiğimiz adamların üzülmesine bile katlanamayız öyle değil mi ? O zaman buna sebep olmayalım. Artık hiçbirimiz çocuk değiliz birer kadın olduk evli barklı insanlarız. Buna rağmen kendi vücudumuzdan korkmak iğrenmek olmaz. Bu işi hiç zorlanmadan ilk geceden beri yapabilen kadınlar genellikle kadınlığının hep farkında olan ve bunu seven kadınlardır bana göre. Bedeni ile barışık, ağdadan bile zevk alan, ohh kaymak gibi oldum kocamın aklı başından gidecek deyip kikirdeyen kadınlar. Bizler ise yok ben bakamam, ay dokunamam diyoruz. Bu işi önce kafada bitirmek lazım ise, kadınlığımızla barışacağız ilk başta. Ne yazık ki toplumumuzda bekar kızlardan geçtim, kız çocuklarına bile kendilerinden utanmaları gerektiği aşılanıyor. Küçük yaştan beri bilinçaltında "orası yasak" fikri besleniyor. Bunu bize yapanlar evlendiğimizde karşımıza "aaa niye bebeğin yok yapamadınız mı?" Diye soranlar olarak çıkıyor. Mantığa bakar mısınız... Diyeceğim o ki herşeyden önce kendinizi sevin. Aynada vajinadan önce yüzünüze saçınıza bakın. Şöyle bir savurun rüzgar yapın saçınızla. "Ne de güzelim ayol!" Deyin. Sonra bakın vajinanıza. Üzme şekerim beni aç bakayım ağzını :) cilve katalım biraz hem motive olmuş oluruz değil mi? Söylediklerimi yanlış anlamayın lütfen ben biraz fiziksel yaklaştığımızı ve birşeylerin eksik olduğunu düşündüm. Neşelenelim b
Ama bebek icin en iyisinin normal dogum oldugunu hic hesaba katmamissiniz arkadaşım.canim allah yardimcin olsun ama bence sezeryan yap bi tane kadin dogumcu var ailemizde cok iyi bi doktor o bile esine sezeryan yapti simdi normal dogumlar hic mantikli degil diyo ondada dikis var sezeryandada hic olmazsa gobegin mikrop kapmaz pansumani kolay olur alt taraf daha sikintili idrarini yapiyosun daha kolay enfeksiyon kapiyo
kişiye göre değişir elbet ama şimdi normal doğumuda normallikten çıkardılar bence mesela benim kardeşim normal doğum yapacaktı suni sancıyı verdiler saatlerce çekti sonra bebeğin kalp atışları zayıflıyo deyip sezeryana aldılar ameliyattan cok memnun kaldı keşke o sancıyı hiç çekmeseydim dedi bebeğide gayet sağlıklı maşallah. ama tabi tercih meselesiAma bebek icin en iyisinin normal dogum oldugunu hic hesaba katmamissiniz arkadaşım.
Gozunaydın canım. Bebeğinide sağlıkla buyut bende senın gibi vajılıyken hamıle kaldım bebeğim bit yasına gırdı ve vajıyı yendim :) sezeryan olmusdundur sende. Vajılı llmasaydık normal yapardık nasipten ötesi yok. Allah yuvanı mutlu kılsın
Esim konusuyor tam olacakken burasımı diye soruyor sen koy oraya diyor yani bilsem yaparım zaten. aslında esim daha once yasamıs ilişkileer ama kız olunca mı boyle davranıyor bilemiyorum.
Oraya bişey gireceğine ınanamıyoruz cıkarmakda zor geliyor akla mantığa sanırım bundan dolayı. Zevk için aklına o andan baska bişey hetırme canım yemek temizlik aman susamı gircem şimdi aha yer battı gıbıNeden vajililer normal dogum yapamiyor mu ki? Bi sey sorcam afedrsn ben hc zevk alamyrm cnm cok sikkinniye anlamiyorum baslarken cok istekli oluyorum sonra bisey hissetmiyorum sanirim bi sene hep denerken surtmeye alismisim simdi icimde hissetmiyorum herkes byle mi acaba vajinisms snrasi
Oraya bişey gireceğine ınanamıyoruz cıkarmakda zor geliyor akla mantığa sanırım bundan dolayı. Zevk için aklına o andan baska bişey hetırme canım yemek temizlik aman susamı gircem şimdi aha yer battı gıbı
Sadece o ana odaklan ve gevse gerisi gelir canım. Ve zevk almam lazım dıye başlama akışına bırak
Amin Allah razi olsn. Allah bebegine de saglikli omurler versin size baglsn :)Allah gonlunce versin canım. Aceleci olma anı yaşa zamanla oda düzene gırecektır. :)
Amin canım Allah sendende razı olsun. Rabbim aratmasın kımseye herkese evlat nasıp etsin tabiki ilk once hayırlı ve sağlıklı evlat nasıp etsin.duayıda ederken eksık istememek lazımAmin Allah razi olsn. Allah bebegine de saglikli omurler versin size baglsn :)
ben de aynı soruyu soruyorum şu an...muayene korkusu olmasa denerdim ben de vajiliyken hamile kalmayı...bebek özlemiKızlar vajiliyken hamile kalınca doktar alttan muane ediyomu zorunlumu yani annemmmm
Doktora durumu izah edersen etmez zaten sezaryen olacaksa gerekli değil ben doktora utancımdan söyleyemedim durumu doğuma bi gün kala çatı Kontrolü yapacaktı o zaman açıldım ANCAKızlar vajiliyken hamile kalınca doktar alttan muane ediyomu zorunlumu yani annemmmm
ama sezaryen olup olmayacagina cati muayenesiyle karar veriyor doktor. Onceden izah edip ben vajiliyim sezaryen olmak istiyorum derseniz, dr. da anlayisliysa kabul eder. Ayrica cok onemli bakin,ben vajiliydim,kizdim ve orasinin cok kucuk oldugunu dusunuyordum. Doktorum bi kontrol etti,normal yapabilirsin dedi. Hayret ettim. Biz kafamizda cok buyutuyoz. Ben dr.a izah edip yalvardim da sezaryeni kabul etti. Bence siz bebege degil vajiyi yenmeye odaklanin kizlar. Bebekten sonra yenmeniz zor olur. 11 aylik oldu benimki ancak yenebildimDoktora durumu izah edersen etmez zaten sezaryen olacaksa gerekli değil ben doktora utancımdan söyleyemedim durumu doğuma bi gün kala çatı Kontrolü yapacaktı o zaman açıldım ANCA
ama bebek sahibi olmak fikri çok cezbedi...bu şekilde olmasını düşünmemeiz bile hastalığımızı ertelememiz anlamına geliyor aslında....iflah olurz inşallahama sezaryen olup olmayacagina cati muayenesiyle karar veriyor doktor. Onceden izah edip ben vajiliyim sezaryen olmak istiyorum derseniz, dr. da anlayisliysa kabul eder. Ayrica cok onemli bakin,ben vajiliydim,kizdim ve orasinin cok kucuk oldugunu dusunuyordum. Doktorum bi kontrol etti,normal yapabilirsin dedi. Hayret ettim. Biz kafamizda cok buyutuyoz. Ben dr.a izah edip yalvardim da sezaryeni kabul etti. Bence siz bebege degil vajiyi yenmeye odaklanin kizlar. Bebekten sonra yenmeniz zor olur. 11 aylik oldu benimki ancak yenebildim
Bencede bebek olduktan sonra çok çok çok zor yani benim için öyle. yok aynada kendine bakmakmış egzersizlere nefeslere kegellere parmaklara eş denemelerine o kadar uzun vakit ayırmakmış... çok kısıtlanıyorsun çünkü evladımızın bize ihtiyacı var ve önce o. Bide dokuz ay kafanda vajili olduğun gerçeğiyle yaşamak da cabası... Örneğin ben hiç parmak egzersizi için ayrı vakit ayırmadım çok afedersiniz sadece tuvalete ihtiyaç gidermeye gittikçe yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?