Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ama bebek icin en iyisinin normal dogum oldugunu hic hesaba katmamissiniz arkadaşım.

Ama bebek icin en iyisinin normal dogum oldugunu hic hesaba katmamissiniz arkadaşım.
kişiye göre değişir elbet ama şimdi normal doğumuda normallikten çıkardılar bence mesela benim kardeşim normal doğum yapacaktı suni sancıyı verdiler saatlerce çekti sonra bebeğin kalp atışları zayıflıyo deyip sezeryana aldılar ameliyattan cok memnun kaldı keşke o sancıyı hiç çekmeseydim dedi bebeğide gayet sağlıklı maşallah. ama tabi tercih meselesi

giriş anında eşiniz sizi uyarmaya devam etsin diyorsunuzya ama en kolay pozisyonda biz ustte arkamız dönük olan pozisyon deniyor bu pozisyondayken nasıl öpmeye devam edicek

Neden vajililer normal dogum yapamiyor mu ki? Bi sey sorcam afedrsn ben hc zevk alamyrm cnm cok sikkin niye anlamiyorum baslarken cok istekli oluyorum sonra bisey hissetmiyorum sanirim bi sene hep denerken surtmeye alismisim simdi icimde hissetmiyorum herkes byle mi acaba vajinisms snrasi

Esim konusuyor tam olacakken burasımı diye soruyor sen koy oraya diyor yani bilsem yaparım zaten. aslında esim daha once yasamıs ilişkileer ama kız olunca mı boyle davranıyor bilemiyorum.

Bizde denerken esim hep diyodu dogru yerde mi dogru yerdeee miiiii diyee ee degil desem hemen birakiyodu kafasi dagilyodu of ne zordu ne cektikkk

Oraya bişey gireceğine ınanamıyoruz cıkarmakda zor geliyor akla mantığa sanırım bundan dolayı. Zevk için aklına o andan baska bişey hetırme canım yemek temizlik aman susamı gircem şimdi aha yer battı gıbı

Yaa cok istekli oluyorum hatta esimi yataga ben goturuyorum ama sanirim alismadim daha . Kolay giriyo ama dun pozisyon denedk agridi ici. Neden bilemedm korktum ( bi sorun olmasin
Ya bildgin islakken bi anda kuryorum vajinismusken cok iyiydm smdi byle oldum hissetmyrm :'(

Kızlar vajiliyken hamile kalınca doktar alttan muane ediyomu zorunlumu yani annemmmm
Doktora durumu izah edersen etmez zaten sezaryen olacaksa gerekli değil ben doktora utancımdan söyleyemedim durumu doğuma bi gün kala çatı Kontrolü yapacaktı o zaman açıldım ANCA

Doktora durumu izah edersen etmez zaten sezaryen olacaksa gerekli değil ben doktora utancımdan söyleyemedim durumu doğuma bi gün kala çatı Kontrolü yapacaktı o zaman açıldım ANCA
ama sezaryen olup olmayacagina cati muayenesiyle karar veriyor doktor. Onceden izah edip ben vajiliyim sezaryen olmak istiyorum derseniz, dr. da anlayisliysa kabul eder. Ayrica cok onemli bakin,ben vajiliydim,kizdim ve orasinin cok kucuk oldugunu dusunuyordum. Doktorum bi kontrol etti,normal yapabilirsin dedi. Hayret ettim. Biz kafamizda cok buyutuyoz. Ben dr.a izah edip yalvardim da sezaryeni kabul etti. Bence siz bebege degil vajiyi yenmeye odaklanin kizlar. Bebekten sonra yenmeniz zor olur. 11 aylik oldu benimki ancak yenebildim

ama bebek sahibi olmak fikri çok cezbedi...bu şekilde olmasını düşünmemeiz bile hastalığımızı ertelememiz anlamına geliyor aslında....iflah olurz inşallah

Bencede bebek olduktan sonra çok çok çok zor yani benim için öyle. yok aynada kendine bakmakmış egzersizlere nefeslere kegellere parmaklara eş denemelerine o kadar uzun vakit ayırmakmış... çok kısıtlanıyorsun çünkü evladımızın bize ihtiyacı var ve önce o. Bide dokuz ay kafanda vajili olduğun gerçeğiyle yaşamak da cabası... Örneğin ben hiç parmak egzersizi için ayrı vakit ayırmadım çok afedersiniz sadece tuvalete ihtiyaç gidermeye gittikçe yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…