Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Korkma canım benm 2gun ara vermeme ragmen mınık kanamam olmuştu ıster ıstemez yınede ufakta olsa kastıgımız ıcın oluyor.. Tebrık ederımm ama alışma evresıne hoşgeldın
Evet ya inşallah zaman ilaç olur artık anestol kullanmadan da yapabiliriz ...Hoş bulduk canım :)Allah yardımcımız olsun hepimizin ..

merhaba canim onceden bende vajili idim vajiyi yendim 2 ay sonra hamile kaldim simdi 35 haftalik hamileyim hamileligimin basinda iliski yasak oldugu icin ara verdik sonrada ayda yilda bir ama agrim oluyor hala iliskide normal dogum cok istiyorum doktorum cati muayenesinde belli olur yapip yapamayacagin dedi kafam karisti eger bi bilgin felan varsa veya tavsiyen yardimci olurmusun

Canim suan bende ayni senin durumundayim 35 haftalik hamileyim korkuyorum herseyden nasil gidiyor gebeligin
Kızlar korkulacak bişey yok catı muayenesinde doktor normal doğum derse öyle yaparsınız hiç korkmayın olmazsa sezeryan yaparsınız ne olacak ki yeterki kuzularınız sağlıklı siz sağlıklı olun. Allah hayırlı doğum hayırlı evlat verdi.kucagınıza alacahınız gunu dusunun.stres yapmayın bebeğiniz etkılenıyor unutmayın

Evet haklisin cok gerginim yazik yavruma ama kendime engel olamiyorum normal istiyorum ama korkuyorum hic cati muayenesi oldunmu canim sen

Evet haklisin cok gerginim yazik yavruma ama kendime engel olamiyorum normal istiyorum ama korkuyorum hic cati muayenesi oldunmu canim sen
Yok canım olmadım ozaman vajınusmusluydum . Ama acımıyormuş kendini rahat hissetmen için doktor muayeneyı yaparken ıkınabılırsın gecen bi arkadaşla konuştum o söylemişti .dediğim gibi rahat olmaya çalış sakin ol. Doğuma az kaldı dualar oku sesli yavrunda duysun ben son hafta sesli hatim dinletmiştim .ney sesidinletmiiştim okadar rahatlıyorsun ki kapa gözlerini dinle sakinleşiyorsun

Cok sagol allah razi olsun aslinda kendime sen parmak egzersizi yaptin hic canin yanmadi rahatlikla muayene olursun diyorum esimde destekliyor nevar bunda sen neler atlattin diyor ama yinede sizlerden fikir almak konusmak dahada cesaretlendiriyor ikinmak cok iyi bi fikir gercekten cok ise yarar allah razi olsun bol bol dua ediyorum zaten rabbim herkezin yardimcisi olsun

Amin canım. Rabbim hepimizden razı olsun.

Canim tam olarak hangi konuda bilgi almak istiyorsun anlamadım. Doktor cati muayenesi yapiyor iki parmağıyla. Eger catin darsa normal dogum yapamazsin,sezaryen diyor. Bi sikinti yoksa normal dogum yapacaksin diyor. Tabii normal dogumu yapamazsan, bebek riske falan girerse o anda sezaryene alabiliyorlar. Normal dogumu istiyorsun sen insallah hayirlisiyla normal yaparsin sezaryene gerek kalmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…