Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kim o bir arkadaş =)) ben miyim =)))

gözünaydın canım ne güzel iki sevinç bi arada tebriklr

Canim hayirli olsun allah saglikla bebegini dunyaya getirmeyi nasip etsin burdaki isteyen tum arkadaslarima allahim nasip etsin.

Merhaba,
Hepinize günaydın mutlu bir gün dilerim..
Hepinizi tanıyorum aslında uzun zamandır takip ediyorum. Ayni durumdaki insanlar icin yaptığınız iyilik Sözle ifade edilebilecek gibi değil. Hayatınıza yansır dilerim samimiyetle yardımcı oluşunuz.
7ay oldu, bir kere bile birlikte olamadık.
Demiyorum ama olmuyor. Dilerim yardım edersiniz.
Şimdiden teşekkürler. .

Merhabalar oncelikle buraya yazarak sessizliginizi bozdgnz icin tebrik edrm cunku cozum icin somut bir adim attnz bence.takip ediyormssnz zaten en az 20 30sayfabile okuduysanz zaten yazilanlari onerilen cozum yollarini hem fiziksel hem de psikolojik calismalari gormussunuzdr.problemin hangi noktasndasnz bilemiyorm ama burda herkes bende dahil yardm etmeye haziriz

Cok teşekkür ederim hepinize. Bence burada gerçek deneyimleri okumak ayni sorunu yaşadığımız ortak paydada buluştuğumuzu bilmek, en güzel tabiriyle anlasilabildigini hissetmek cok cok rahatlatıcı. Su 7ayda kendimi suçladığım kadar kendime kötülük ettiğim hiç bir dönem olmadı. Ve artık harekete geçip kendimi ikna etmem gerektiğini hakikaten hissediyorum. Söylediğiniz her sey bu kez inananiyorum çözüme ulaştıracak.
Bu Yüzden sabah erkenden uyanıp kendim icin bi adım atmaya karar verdim.
Iyi ki burdasiniZ
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…