- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #181.641
kim o bir arkadaş =)) ben miyim =)))Yok canım olmadım ozaman vajınusmusluydum . Ama acımıyormuş kendini rahat hissetmen için doktor muayeneyı yaparken ıkınabılırsın gecen bi arkadaşla konuştum o söylemişti .dediğim gibi rahat olmaya çalış sakin ol. Doğuma az kaldı dualar oku sesli yavrunda duysun ben son hafta sesli hatim dinletmiştim .ney sesidinletmiiştim okadar rahatlıyorsun ki kapa gözlerini dinle sakinleşiyorsun
Sağol canım inş ....gözünüz aydın arkadaşım, Allah başka sıkıntı vermesin, darısı diğer arkadaşlara olsun inşallah.
gözünaydın canım ne güzel iki sevinç bi arada tebriklrarkadaşlar merhaba yagmurzerresi kaderim çok teşekkür ederim sizlere sayenizde yendim ve bugun gebelik testi yaptım çift çizgiyi gördüm çok şükür hamileyim henüz yeni evliyim çok süpriz oldu sizinle paylasmak istedim :)
tebrikler canım sonunda sende başardın... gayret gösteren herkes kurtuluyor demekkiBasardimmmmmm 3,5 yilimi boşa harcamsin arkadaşlar ne olur kafanızda büyütmetin isteyince oluyo burdaki herkese tsk ederim bende yardım etmek isterim sizlere
Canim hayirli olsun allah saglikla bebegini dunyaya getirmeyi nasip etsin burdaki isteyen tum arkadaslarima allahim nasip etsin.arkadaşlar merhaba yagmurzerresi kaderim çok teşekkür ederim sizlere sayenizde yendim ve bugun gebelik testi yaptım çift çizgiyi gördüm çok şükür hamileyim henüz yeni evliyim çok süpriz oldu sizinle paylasmak istedim :)
Canım tekrar hayırlı olsun.:)Basardimmmmmm 3,5 yilimi boşa harcamsin arkadaşlar ne olur kafanızda büyütmetin isteyince oluyo burdaki herkese tsk ederim bende yardım etmek isterim sizlere
Aynen :) nasılda bildin şekerimkim o bir arkadaş =)) ben miyim =)))
Canım kendine inanmıyorsun sanırım sorun bu. Bunu çözmen lazım. Ben bunu yaparım demiyorsun.artık çok sıkıldım...buraya mutlu haber vermek isityorum....çok sıkıldım...çokkkk
Psikiyatriye mi gittin kadın doğuma mıSelamlar Dr Gittim arkadaslar Emla Krem Kas gevsetici ve Jel verdi. Biraz pahalı alır almaz kullanıp hemen haber verecegim size inşallah hayırlı haberlerim olurrr ..
Devlet Hastanesine gittiysen oyle yapıyorlar canım maalesef..bende kadın doğuma gittim bana senin hiç bişeyin yok vajinismus değilsin dedi hiç ilaç vermedi lafını bile etmedi
Merhabalar oncelikle buraya yazarak sessizliginizi bozdgnz icin tebrik edrm cunku cozum icin somut bir adim attnz bence.takip ediyormssnz zaten en az 20 30sayfabile okuduysanz zaten yazilanlari onerilen cozum yollarini hem fiziksel hem de psikolojik calismalari gormussunuzdr.problemin hangi noktasndasnz bilemiyorm ama burda herkes bende dahil yardm etmeye hazirizMerhaba,
Hepinize günaydın mutlu bir gün dilerim..
Hepinizi tanıyorum aslında uzun zamandır takip ediyorum. Ayni durumdaki insanlar icin yaptığınız iyilik Sözle ifade edilebilecek gibi değil. Hayatınıza yansır dilerim samimiyetle yardımcı oluşunuz.
7ay oldu, bir kere bile birlikte olamadık.
Demiyorum ama olmuyor. Dilerim yardım edersiniz.
Şimdiden teşekkürler. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?