Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tebrikler arkadasim daha dun gibi vajiyi yenmeye calisirken simdi hamile olarak aramizdasin darisi tum isteyenlerin basina Allah mutlulugunu daim etsin...

öncelikle yapmam gereken nedir? forumdaki yazıların hepsini okumam mümkün değil birazını okuyabildim o yüzden bana öncelikle yapmam gerekeni hangi yolu izlemem gerektiğini yazar mısınız.

QUOTE="lbtk_rabia, post: 37972547, member: 636786"]evlenmeden önce gecelikler almıştım balayında giycektim süpriz yapıcaktım eşime ama bu olay olunca hiç giymedim hala saklıyorum [/QUOTE]
Hiç bir şey için geç kalmış sayilmazsan istersen o gecelikleri yeniden giuinebilirsin hayat devam ediyor yeniden yeni gelin olabilirsin yeter ki egzersizlerini yap ve vajiye elveda de...

öncelikle yapmam gereken nedir? forumdaki yazıların hepsini okumam mümkün değil birazını okuyabildim o yüzden bana öncelikle yapmam gerekeni hangi yolu izlemem gerektiğini yazar mısınız.
Oncelikle yapman gereken kegel ve nefes egzersiziyle kendini rahatlatman olacak canim gun icinde firsat buldukca yapmalisin kegel egzersizi ilk sayf da ayrintili olarak anlatilmis kisaca tuvaletini tutup birskma hareketi nefes egzersizi ise derin nefes aliyorsun balon sisirir gibi ufluyorsun

çok teşekkür ederim ahulum :) söylemiş olduğunuz egzersizleri yapıcam peki ne kadar süre ile yapmam gerekiyor. yani her tuvaletimde yapmam gerekir mi sağlığımla ilgili bir sıkıntı olmaz yani

çok teşekkür ederim ahulum :) söylemiş olduğunuz egzersizleri yapıcam peki ne kadar süre ile yapmam gerekiyor. yani her tuvaletimde yapmam gerekir mi sağlığımla ilgili bir sıkıntı olmaz yani
Canım tuvaletını yaparken kegel yapma zararlı ısrar kesesı sarkması yapıyor. Normal yasantını surdurrken ıstedıgın vakıt yap .çiş yaparken yapmıcaksın sadece . Çiş tut bırak gibi yapıyorsun oyuzden yanlış anlamaya beden oluyor :)

evlenmeden önce gecelikler almıştım balayında giycektim süpriz yapıcaktım eşime ama bu olay olunca hiç giymedim hala saklıyorum
Niye saklıyorsunki giy çık kıcanın karsısına illa ilişkiye girmek gerekmıyor tatlım ufak sevişmelerdede gece yatakende gıyınmelisin her şeyden once srn bi kadınsın hayalleri olan ve eşine surprizler yapmayı isteyen ideal bir eşsin. Gecelikleri erteleme onları giyinip eskıt tabı bu sirada rfzersizlerinide yapmalısın. İki sene cebelleştim bu hastalıkla butun geceliklerimi giyindim hamileyken bile. Kadın oldugumu herzaman eşime gosterdim eşinizie karsı kendinizi ezilmiş gibi gostermeyin lurfennnnnnn.

Hadi yaaa ben her tuvalete çıktıgımda kegel yapmayi alışkanlik haline getirmiştim,hem normal zamanda hemde idrar yyaparken

Canim kegel egzersizini ilk olarak nasil yapilacagini tuvaletini yaparken ogreneceksin sonrasinda normal zamanlarda yapcaksin otururken tv izlerken gibi yoksa saglik yonunden uygun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…