- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #181.661
bu adam seni finish çizgisine ulaştıracak :)Cok teşekkür ederim hepinize. Bence burada gerçek deneyimleri okumak ayni sorunu yaşadığımız ortak paydada buluştuğumuzu bilmek, en güzel tabiriyle anlasilabildigini hissetmek cok cok rahatlatıcı. Su 7ayda kendimi suçladığım kadar kendime kötülük ettiğim hiç bir dönem olmadı. Ve artık harekete geçip kendimi ikna etmem gerektiğini hakikaten hissediyorum. Söylediğiniz her sey bu kez inananiyorum çözüme ulaştıracak.
Bu Yüzden sabah erkenden uyanıp kendim icin bi adım atmaya karar verdim.
Iyi ki burdasiniZ
:)
yalnz deglsin ve artik hic yalnz deglsn,okuduklarndan anlamssndr zaten buranin ne kdr scak kucaklayici oldgnu.hadi bakalm artk yol haritani belirleyelm ve harekete gecCok teşekkür ederim hepinize. Bence burada gerçek deneyimleri okumak ayni sorunu yaşadığımız ortak paydada buluştuğumuzu bilmek, en güzel tabiriyle anlasilabildigini hissetmek cok cok rahatlatıcı. Su 7ayda kendimi suçladığım kadar kendime kötülük ettiğim hiç bir dönem olmadı. Ve artık harekete geçip kendimi ikna etmem gerektiğini hakikaten hissediyorum. Söylediğiniz her sey bu kez inananiyorum çözüme ulaştıracak.
Bu Yüzden sabah erkenden uyanıp kendim icin bi adım atmaya karar verdim.
Iyi ki burdasiniZ
:)
Cok teşekkür ederim, ilk andan itibaren yardımcı olamaya çalıştığınız icin..yalnz deglsin ve artik hic yalnz deglsn,okuduklarndan anlamssndr zaten buranin ne kdr scak kucaklayici oldgnu.hadi bakalm artk yol haritani belirleyelm ve harekete gec
=))) metodumu nerde görsem tanırım =)) sana laf atmak istedim şekerim =)) özelden yazıyorum ara sırada fırsat bulursam siteye bakıyorumda, msj ını görünce takılmak istedim sana =)sen ne yaptın peki gittin mi dr a?Aynen :) nasılda bildin şekerim
Fırsatı buldam gideceğim. Oğlumu bırakamıyorum kimseye bensuz durmuyor benimle hotursem hastaneler kalabalık herkes hasta hıjyenik degıl kucuk cocuk için.sıkıntım kendulıgınden geçti ama genede gitmem lazım.:)=))) metodumu nerde görsem tanırım =)) sana laf atmak istedim şekerim =)) özelden yazıyorum ara sırada fırsat bulursam siteye bakıyorumda, msj ını görünce takılmak istedim sana =)sen ne yaptın peki gittin mi dr a?
zaten vajinismus kafada bitecek bişey tatlım, bence çok ileri seviyede olmadığın için kendi kendine aşacağını düşünmüş. çokta aç gözlü bir dr değilmiş ki, fırsatçılık yapmamış. ama yani vajinismus zaten bir hastalıkta diyemiyoruz ki, ne hastalık nede değil, tamamen psikolojik olduğu için, aslında kendi kendine yenmek elinde. ama burdaki arkadaşlarla irtibat halinde olarak.hayır canım özel hastaneye gittim ben ama hiç bir ilaç yazmadı senin ihtiyacın yok sen vajinismus değilsin dedi sadece kafanda bitir dediği için yazmadı düşündüm bende
canım ya kıyamam darısı bize olsun inşallah ,Rabbim yavrunuda size bağışlasın inşallah.geçmiş olsun canm. yinede git bencede kontrole gitmekte fayda var.Fırsatı buldam gideceğim. Oğlumu bırakamıyorum kimseye bensuz durmuyor benimle hotursem hastaneler kalabalık herkes hasta hıjyenik degıl kucuk cocuk için.sıkıntım kendulıgınden geçti ama genede gitmem lazım.:)
Amin canım. Tüm isteyenlere nasip olsun inşallahcanım ya kıyamam darısı bize olsun inşallah ,Rabbim yavrunuda size bağışlasın inşallah.geçmiş olsun canm. yinede git bencede kontrole gitmekte fayda var.
aminnn inşallah canım.Amin canım. Tüm isteyenlere nasip olsun inşallah
gözünüz aydın arkadaşım, Allah yavrunuzu bağışlasın inşallah, sağ salim. darısı isteyen herkese olsun.Arkadaşlar merhaba..Ben 5 senelik evliyim..Ağustos ayına kadar bu vajinismus belasıyla yaşıyordum..Bir ara bu sayfayı keşfettim ve başarı hikayelerini okudukça neden olmasın dedim. AsqL arkadaşımın da yardımıyla 1 hafta bile sürmeden parmak egzersizleriyle başladım ve bu illeti yendim..İnanın sadece biraz inanç ve cesaret..Eşimin desteğini de es geçmemek lazım :) Yendiğim de acı bile hissetmedim, ben o kadar zaman kendimi kadın olarak bile görmedim. Yendikten sonra hayat benim için başladı ayaklarım yere basmıyordu..Şu an 9 haftalık hamileyim :) Hamileliğimin ilk haftaları olduğu için riskli bir dönemdeyim ve işi bırakmak zorunda kaldım ve dinleniyorum ama O kadar mutluyum ki anlatamam..Herkes yenebilir arkadaşlar..Zaman kaybetmeden egzersizlere başlayın, kendinize inanın..Burada herkes birbirini anladığı için daha çok yardımı olabilir..Hadi sizde başlayın ve bu illeti yenin :)
Amin inşallah canım...gözünüz aydın arkadaşım, Allah yavrunuzu bağışlasın inşallah, sağ salim. darısı isteyen herkese olsun.
Arkadaşlar merhaba..Ben 5 senelik evliyim..Ağustos ayına kadar bu vajinismus belasıyla yaşıyordum..Bir ara bu sayfayı keşfettim ve başarı hikayelerini okudukça neden olmasın dedim. AsqL arkadaşımın da yardımıyla 1 hafta bile sürmeden parmak egzersizleriyle başladım ve bu illeti yendim..İnanın sadece biraz inanç ve cesaret..Eşimin desteğini de es geçmemek lazım :) Yendiğim de acı bile hissetmedim, ben o kadar zaman kendimi kadın olarak bile görmedim. Yendikten sonra hayat benim için başladı ayaklarım yere basmıyordu..Şu an 9 haftalık hamileyim :) Hamileliğimin ilk haftaları olduğu için riskli bir dönemdeyim ve işi bırakmak zorunda kaldım ve dinleniyorum ama O kadar mutluyum ki anlatamam..Herkes yenebilir arkadaşlar..Zaman kaybetmeden egzersizlere başlayın, kendinize inanın..Burada herkes birbirini anladığı için daha çok yardımı olabilir..Hadi sizde başlayın ve bu illeti yenin :)
zaten vajinismus kafada bitecek bişey tatlım, bence çok ileri seviyede olmadığın için kendi kendine aşacağını düşünmüş. çokta aç gözlü bir dr değilmiş ki, fırsatçılık yapmamış. ama yani vajinismus zaten bir hastalıkta diyemiyoruz ki, ne hastalık nede değil, tamamen psikolojik olduğu için, aslında kendi kendine yenmek elinde. ama burdaki arkadaşlarla irtibat halinde olarak.
Allah hayırlı etsin canım. Yat dinlen ben uc ay tehlıkedeydım yattım.saglıkla al kucağına.Arkadaşlar merhaba..Ben 5 senelik evliyim..Ağustos ayına kadar bu vajinismus belasıyla yaşıyordum..Bir ara bu sayfayı keşfettim ve başarı hikayelerini okudukça neden olmasın dedim. AsqL arkadaşımın da yardımıyla 1 hafta bile sürmeden parmak egzersizleriyle başladım ve bu illeti yendim..İnanın sadece biraz inanç ve cesaret..Eşimin desteğini de es geçmemek lazım :) Yendiğim de acı bile hissetmedim, ben o kadar zaman kendimi kadın olarak bile görmedim. Yendikten sonra hayat benim için başladı ayaklarım yere basmıyordu..Şu an 9 haftalık hamileyim :) Hamileliğimin ilk haftaları olduğu için riskli bir dönemdeyim ve işi bırakmak zorunda kaldım ve dinleniyorum ama O kadar mutluyum ki anlatamam..Herkes yenebilir arkadaşlar..Zaman kaybetmeden egzersizlere başlayın, kendinize inanın..Burada herkes birbirini anladığı için daha çok yardımı olabilir..Hadi sizde başlayın ve bu illeti yenin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?