Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu adam seni finish çizgisine ulaştıracak :)
 
yalnz deglsin ve artik hic yalnz deglsn,okuduklarndan anlamssndr zaten buranin ne kdr scak kucaklayici oldgnu.hadi bakalm artk yol haritani belirleyelm ve harekete gec
 
hayır canım özel hastaneye gittim ben ama hiç bir ilaç yazmadı senin ihtiyacın yok sen vajinismus değilsin dedi sadece kafanda bitir dediği için yazmadı düşündüm bende
 
Fırsatı buldam gideceğim. Oğlumu bırakamıyorum kimseye bensuz durmuyor benimle hotursem hastaneler kalabalık herkes hasta hıjyenik degıl kucuk cocuk için.sıkıntım kendulıgınden geçti ama genede gitmem lazım.:)
 
hayır canım özel hastaneye gittim ben ama hiç bir ilaç yazmadı senin ihtiyacın yok sen vajinismus değilsin dedi sadece kafanda bitir dediği için yazmadı düşündüm bende
zaten vajinismus kafada bitecek bişey tatlım, bence çok ileri seviyede olmadığın için kendi kendine aşacağını düşünmüş. çokta aç gözlü bir dr değilmiş ki, fırsatçılık yapmamış. ama yani vajinismus zaten bir hastalıkta diyemiyoruz ki, ne hastalık nede değil, tamamen psikolojik olduğu için, aslında kendi kendine yenmek elinde. ama burdaki arkadaşlarla irtibat halinde olarak.
 
canım ya kıyamam darısı bize olsun inşallah ,Rabbim yavrunuda size bağışlasın inşallah.geçmiş olsun canm. yinede git bencede kontrole gitmekte fayda var.
 
Arkadaşlar merhaba..Ben 5 senelik evliyim..Ağustos ayına kadar bu vajinismus belasıyla yaşıyordum..Bir ara bu sayfayı keşfettim ve başarı hikayelerini okudukça neden olmasın dedim. AsqL arkadaşımın da yardımıyla 1 hafta bile sürmeden parmak egzersizleriyle başladım ve bu illeti yendim..İnanın sadece biraz inanç ve cesaret..Eşimin desteğini de es geçmemek lazım :) Yendiğim de acı bile hissetmedim, ben o kadar zaman kendimi kadın olarak bile görmedim. Yendikten sonra hayat benim için başladı ayaklarım yere basmıyordu..Şu an 9 haftalık hamileyim :) Hamileliğimin ilk haftaları olduğu için riskli bir dönemdeyim ve işi bırakmak zorunda kaldım ve dinleniyorum ama O kadar mutluyum ki anlatamam..Herkes yenebilir arkadaşlar..Zaman kaybetmeden egzersizlere başlayın, kendinize inanın..Burada herkes birbirini anladığı için daha çok yardımı olabilir..Hadi sizde başlayın ve bu illeti yenin :)
 
gözünüz aydın arkadaşım, Allah yavrunuzu bağışlasın inşallah, sağ salim. darısı isteyen herkese olsun.
 

Tebrik ederim, Mutluluğun daim olsun. Cok sevindirici. Dilerim ben de yenerim..
 

çok haklısınız herşey insanın kafasında bitiyor ah şu kafamı bir değiştirebilsem :) ama umutluyum burdaki arkadaşlarımlada konuştum psikolojik tedavide alıyorum en kısa zamanda bende yenicem rabbimin izniyle
 
Allah hayırlı etsin canım. Yat dinlen ben uc ay tehlıkedeydım yattım.saglıkla al kucağına.
 
bende 1 buçuk senelik evliyim daha once yazmıştım burda yazılanları görünce tekrar egzersız yapmaya karar verdım inşaal bu sefer basarıcam :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…