- 27 Ekim 2014
- 26
- 24
- 8
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #181.701
Esinle denemeye baslamadan once de parmak egzersizi yapin vajinananin icine de bolca jel surulmus olur boylelikle daha kolay olacagini dusunuyorumparmak egzersizlerini 3 parmak ahi olmak üzere tamamladım hatta eşimle 2 parmaga kadar geçitk ama sadece haftasonları görüştümüz için yapamadık insallah yakın zamanda yapabilirim
Aynen ben de her baktığımda benim de içim yanar şimdiden sonra da doğum kilolarım Yüzünden olmaz heraldegeçengün dolabımı düzeltirken aynı seyi düşündüm bende oysaki ne hayellerimiz vardı insallah bunu atlatıcaz
Canım sen zatn son aşamadasın hayırlısıyla bu hafta hallolacak merak etme :)parmak egzersizlerini 3 parmak ahi olmak üzere tamamladım hatta eşimle 2 parmaga kadar geçitk ama sadece haftasonları görüştümüz için yapamadık insallah yakın zamanda yapabilirim
Yanmadın işte giyin kızlar bak ben giyemıyorum hep yenisini aldım doğumdan sonra gobegım bitarafa popom bitarafa . İçinizde kalmasın giyin giyin çıkınAynen ben de her baktığımda benim de içim yanar şimdiden sonra da doğum kilolarım Yüzünden olmaz heralde
Şu iş bi olsun ben de yenilicem hepsini araya adet girdi uzadı o yüzden biraz süreçYanmadın işte giyin kızlar bak ben giyemıyorum hep yenisini aldım doğumdan sonra gobegım bitarafa popom bitarafa . İçinizde kalmasın giyin giyin çıkın
oluruz tabi ki canm sen yeter ki üstüne git ve sor her şeyi bize seninle en baştan başlayalımarkadaşlar merhaba 3 aylık evliyim ve malesefki vajinismusum ve çook mutsuzum. nasıl yenicem bunu bilmiorum yardımcı olursanız çok sevinirim.. ankarada yaşıorm dr. süleyman eserdağa gittim ama tedavi ücreti baya bi pahalı. bunu kendim çözmek istiyorum yardımcı olurmusunuz?????
gözün aydın canm :)Arkadaslar cok sukur bende bu illetten kurtuldum.buraya yazan arkadaslar sayesinde oldu.herkesten allah razi olsun.rabbim herkesin yardimcisi olsun.
amın canım saol darıısı basıımıza ınsaallah gözün aydın :)Arkadaslar cok sukur bende bu illetten kurtuldum.buraya yazan arkadaslar sayesinde oldu.herkesten allah razi olsun.rabbim herkesin yardimcisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?