Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

parmak egzersizlerini 3 parmak ahi olmak üzere tamamladım hatta eşimle 2 parmaga kadar geçitk ama sadece haftasonları görüştümüz için yapamadık insallah yakın zamanda yapabilirim

parmak egzersizlerini 3 parmak ahi olmak üzere tamamladım hatta eşimle 2 parmaga kadar geçitk ama sadece haftasonları görüştümüz için yapamadık insallah yakın zamanda yapabilirim
Esinle denemeye baslamadan once de parmak egzersizi yapin vajinananin icine de bolca jel surulmus olur boylelikle daha kolay olacagini dusunuyorum

arkadaşlar merhaba 3 aylık evliyim ve malesefki vajinismusum ve çook mutsuzum. nasıl yenicem bunu bilmiorum yardımcı olursanız çok sevinirim.. ankarada yaşıorm dr. süleyman eserdağa gittim ama tedavi ücreti baya bi pahalı. bunu kendim çözmek istiyorum yardımcı olurmusunuz?????

oluruz tabi ki canm sen yeter ki üstüne git ve sor her şeyi bize seninle en baştan başlayalım

sevindim adınıza...ama sadece kurtuldum demeyin...faydası olmaz da demeyin..kelimelerle anlatın nasıl yendiğinizi....100 defa da olsa okumak yenmemiş olanlara iyi geliyor...

Burda yazilanlarin hepaini okudum gunlerce tekrar tekrar.3 gun aparat egzersizi yaptim ve kaderim rumuzlu arkadasin dedigi gibi zeytinyagi kullandim.ilk denemeyi ustteyken yaptik.hic agri sizi olmadi.ama dedigim gibi burda yazilanlar beni moral olarak cok hazirladi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…