Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Gozunaydın canım.hekesin farklı ben ustte yapamamıstım altta yapabılmiştim sonra olduğuna inanabılmek için usttedrnemiştim olmuştu. Allahım bu dertten olan herkesin yardımcısı oldun biran once kurtarsın hepsinide

Allah hayırlı etsin canım. Yat dinlen ben uc ay tehlıkedeydım yattım.saglıkla al kucağına.
Amin canım inşallah..İlk başlarda inan çok korktum bir şey olacak diye ama kalp atışlarını duyuncaya kadar..Bebeğim çabalıyor bende onu korumak için gerekirse 9 ay yatarım hiç önemli değil..Teşekkür ederim canım

Tebrikler arkadasim daha dun gibi vajiyi yenmeye calisirken simdi hamile olarak aramizdasin darisi tum isteyenlerin basina Allah mutlulugunu daim etsin...
Çok teşekkür ederim tatlım..İnan hala inanamıyorum.Kesinlikle haklısın geçen seneki bu zamanlarda yaşadığım karamsarlık ve eksiklik şimdi aklıma geldikçe.. biraz çaba ve inançla oluyormuş her şey..Amin inşallah herkes bu mutluluğu tadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…