- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #181.721
cok sevındım canımGozunaydın canım.hekesin farklı ben ustte yapamamıstım altta yapabılmiştim sonra olduğuna inanabılmek için usttedrnemiştim olmuştu. Allahım bu dertten olan herkesin yardımcısı oldun biran once kurtarsın hepsinide
canımm çok saoll...ne tecrübeniz varsa hepsini anlatın ne yapmam gerekio ne almam gerekio hepsini..aranıza katılmaktada geciktimm.....oluruz tabi ki canm sen yeter ki üstüne git ve sor her şeyi bize seninle en baştan başlayalım
mesajlar bölümüne bak canm senn özel mesajına mesaj attımcanımm çok saoll...ne tecrübeniz varsa hepsini anlatın ne yapmam gerekio ne almam gerekio hepsini..aranıza katılmaktada geciktimm.....
zararrın neresinden dönersen kardır geç değil bu da bir adım :)nefes egzersizleriyle adımı atacağız önce:)canımm çok saoll...ne tecrübeniz varsa hepsini anlatın ne yapmam gerekio ne almam gerekio hepsini..aranıza katılmaktada geciktimm.....
attm canm ama görmedin galibaaynen bende banada mesaj atarmısın rıca etsem canım
Evet canim hemen ertesi gun denedik.cok sukur onda da oldu.üstte yend,kten sonra...klasik pozisyonda deneyebildiniz mi?
gözün aydınkızlarrrr bende kurtuldum bu derttenn.. istek,,azim, KARARLI OLMAK ve ERTELEMEMEK gerekk.. sorularınızı cvaplayabilirim..
gözün aydın
yendim canım oldu biraz sağolasın :)çoook tşk ederimm. yendinmi bilmiyorum ama yenmediysenn allh sanada yaşatsın bu sevincii
Teşekkur ederım canım Amin inşallah..Allah her isteyene tattırır inşallah bu duyguyugözünüz aydın arkadaşım, Allah yavrunuzu bağışlasın inşallah, sağ salim. darısı isteyen herkese olsun.
Teşekkür ederim canım..Allah herkese bu duyguyu tattırır umarım..Sende kendine inan yeter canım..Eminim başarırsın..Sadece bir yerden başla ve erteleme yeter...Tebrik ederim, Mutluluğun daim olsun. Cok sevindirici. Dilerim ben de yenerim..
Gecmişşşşşş olsun gozun aydın canımkızlarrrr bende kurtuldum bu derttenn.. istek,,azim, KARARLI OLMAK ve ERTELEMEMEK gerekk.. sorularınızı cvaplayabilirim..
Amin canım inşallah..İlk başlarda inan çok korktum bir şey olacak diye ama kalp atışlarını duyuncaya kadar..Bebeğim çabalıyor bende onu korumak için gerekirse 9 ay yatarım hiç önemli değil..Teşekkür ederim canımAllah hayırlı etsin canım. Yat dinlen ben uc ay tehlıkedeydım yattım.saglıkla al kucağına.
Çok teşekkür ederim tatlım..İnan hala inanamıyorum.Kesinlikle haklısın geçen seneki bu zamanlarda yaşadığım karamsarlık ve eksiklik şimdi aklıma geldikçe.. biraz çaba ve inançla oluyormuş her şey..Amin inşallah herkes bu mutluluğu tadar..Tebrikler arkadasim daha dun gibi vajiyi yenmeye calisirken simdi hamile olarak aramizdasin darisi tum isteyenlerin basina Allah mutlulugunu daim etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?