Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben egzersizlere başladım,yapamam derken parmak egzersizi yapmaya başladım..ama tamamı girmiyo..bi yerde takılıyo sanki olmuyo acıyo ne yapmam gerek

bakalım olacak mı olmayınca moralim bozuluyoo bir de daha ayrıntılı bilgi almak istiyorum özelden msj bekliyorum artık bitsin istiyorummmm..

bakalım olacak mı olmayınca moralim bozuluyoo bir de daha ayrıntılı bilgi almak istiyorum özelden msj bekliyorum artık bitsin istiyorummmm..
Olmayınca bozma moralini canım lütfen devam et.Parmağını içine alırken mümkün mertebe acı duymamak adına kayganlaştırıcı jel sür hem vajinana hem parmağına cnm.Çömelme pozisyonunda rahat olabilirsin parmağını içine alırken derin bir nefes al nefesi verirken yavaşça parmağını içine it.Aslında acımıyor sadece rahatsızlık hissi duyuyorsun oda birakç egzersizden sonra sıfıra iniyor.

Bilemiyorum kuzenim bi hocaya baktirmis kıza büyü yapmışlar demis egzersiz yapmak istiyorum hala ayni yerimde sayiyorum offf
Her hoca hoca değil canım kafanı takma bol bol dua et bizde edıyoruz hepiniz için ve egzersizlere devam et tatlım.okadar boş hoca varki zaten gerçek hocayı bu zamanda bulmassın

Ben de gittim. Tutturduğu cok sey oldu. Kimin yaptığına kadar mantıklı seyler söyledi. Öyle sağlam bi kadın da değildi zaten bir kaç cümle söyledi konuşamıyor doğru düzgün. Ama ne olursa olsun bi tarz Büyü vs fikrine kendini inandırma. Itimat etme. İnandirirsan olumsuzluklar devam ettikçe kendini çıkmaza sürüklersin. Hoca vs gibi insanda gittiğinde cogu olayı bu tarz seylere bağlıyor zaten. Moralini bozma.
Bilemiyorum kuzenim bi hocaya baktirmis kıza büyü yapmışlar demis egzersiz yapmak istiyorum hala ayni yerimde sayiyorum offf

teşekkür ederim,bir de eşimin parmağıyla deneyeceğim belki daha ii olur

İnş öyledir herkes egzersiz yapiyo ben neden yapamiyorum hic cesaretim yok

Ben de yapamıyorum. 7ayi geçti evleneli. Nasıl bi duygu biliyorum ayni seyi yasıyoruz ama çözüm buysa yapalım. Egzersiz bana cok zor. Ama denemek zorundayız. Öyle Düşünelim motive olalım. Inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…