- 27 Ekim 2014
- 26
- 24
- 8
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #181.761
es denemesinden önce parmak egzersizleri yapıorum ama gerçi 1 defa es denemesi yapabildim ondada kendimi çok kastım bi anda panik oldum anlmadım sebebiniEsinle denemeye baslamadan once de parmak egzersizi yapin vajinananin icine de bolca jel surulmus olur boylelikle daha kolay olacagini dusunuyorum
bende üstte denedim ama yapamadım bi türlü nedenini anlamadımBurda yazilanlarin hepaini okudum gunlerce tekrar tekrar.3 gun aparat egzersizi yaptim ve kaderim rumuzlu arkadasin dedigi gibi zeytinyagi kullandim.ilk denemeyi ustteyken yaptik.hic agri sizi olmadi.ama dedigim gibi burda yazilanlar beni moral olarak cok hazirladi.
Zeytınyag gerçekten süper.egzersizleride tam yapınca bitti gitti :)Arkadaslar oncelikle insanin kendini hazirlamasi cok onemli.ben yapmadan once emindim kesinlikle yapabilecegimden.ve egzersizi ve nefesleride düzenli yapmak cok ise yaradi.ben daha oncesinde krem jel hatta sivi vazelin falan denedim ama olmamisti.zeytinyag kadar etkili olmadi hic biri.
Basarisizlik hic bir zaman moralini bozmasin gercekten yapacagina inanarak yap canim nefes egzersizi ihmal etme cok faydasi oluyor kasilma oldugu yerde bekleyin nefes al ver 5-6 kere rahatlamis olacaksin ondan sonra devam edines denemesinden önce parmak egzersizleri yapıorum ama gerçi 1 defa es denemesi yapabildim ondada kendimi çok kastım bi anda panik oldum anlmadım sebebini
tebriklerrr gözünüz aydınkızlarrrr bende kurtuldum bu derttenn.. istek,,azim, KARARLI OLMAK ve ERTELEMEMEK gerekk.. sorularınızı cvaplayabilirim..
cevap veren olmadıysa bildiğim bir şeyse yardımcı olmak isterimArkadaslar Mesaj atiyorum ama yazan yok bisey soracagim merak ettimmmmm:-(
inanç cesaret bu işi çözmekteki sır lütfen inanın ve cesaret edin deneyin ve ertelemeyin :)Ben de yapamıyorum. 7ayi geçti evleneli. Nasıl bi duygu biliyorum ayni seyi yasıyoruz ama çözüm buysa yapalım. Egzersiz bana cok zor. Ama denemek zorundayız. Öyle Düşünelim motive olalım. Inşallah olur
Sagol canim cvb verdigin icincevap veren olmadıysa bildiğim bir şeyse yardımcı olmak isterim
Tesekkur ederim canim cevap yazdigin icin mesajimacevap veren olmadıysa bildiğim bir şeyse yardımcı olmak isterim
olacak Allahın izniyle, hangimiz üstüne düştükten sonra aşamadık ki, size yapabilirsiniz deme cesaretimiz de bundan, hiç tanımadığım bir insana sen üstesinden gelirsin diyebiliyorum, çünkü yendikten sonra sizde göreceksiniz aslında ne kadar kolay birşeyi biz nasılda kabus haline getiriyoruz.çok haklısınız herşey insanın kafasında bitiyor ah şu kafamı bir değiştirebilsem :) ama umutluyum burdaki arkadaşlarımlada konuştum psikolojik tedavide alıyorum en kısa zamanda bende yenicem rabbimin izniyle
amiiin inşallah Rabbim kimseye aratmasın.Teşekkur ederım canım Amin inşallah..Allah her isteyene tattırır inşallah bu duyguyu
aaaa gözün aydın canım çok sevindim, azmin elinden bişey kurtulmuyor. Allah mutluluğunu daim etsin. darısı diğer arkadaşlara inşallah.Arkadaslar cok sukur bende bu illetten kurtuldum.buraya yazan arkadaslar sayesinde oldu.herkesten allah razi olsun.rabbim herkesin yardimcisi olsun.
gözünüz aydın arkadaşım, Allah başka dert sıkıntı vermesin.kızlarrrr bende kurtuldum bu derttenn.. istek,,azim, KARARLI OLMAK ve ERTELEMEMEK gerekk.. sorularınızı cvaplayabilirim..
canım benim insanın aklına bazen buda geliyor, benimde gelmedi desem yalan olur, ne zaman yatak odasına girse insan kavga eder mi diyordum. inan herşey elinde imkansız gibi gelen şey iki gün sonra sana ne kolaymış, bende neler düşündüm dedirtecek. nolursun bol soru sor özelden yaz, sürekli dürt bizi yardım edin diye.Kızlar bana büyü yapmışlar olabilir mi gerçekten
olmaz mı bir dk hemen geldim tatlım =) kıyamam ya ağlamak yok. aramıza hoş geldin, dilersen özel msj istersen burdan nasıl istersen yardımcı olurum.Anlaşılan bana yardım edecek kimse yok.
bayadır ihmal ettim zeytinyağdan yararlandım diyenleri listeme ekliyordum, ismini ekledim tatlım izninle =)Arkadaslar oncelikle insanin kendini hazirlamasi cok onemli.ben yapmadan once emindim kesinlikle yapabilecegimden.ve egzersizi ve nefesleride düzenli yapmak cok ise yaradi.ben daha oncesinde krem jel hatta sivi vazelin falan denedim ama olmamisti.zeytinyag kadar etkili olmadi hic biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?