- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #181.781
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.675956/Kızlar merhaba ben parmak ve aparat egzersizlerini yapabiliyorum rahatlıkla.sıra eş denemesinde.es denemesi için fikir tavsiye ve yardımlarınızı bekliyorum. Ozeldende yazabilirsiniz.tez zamanda kurtulalım coluga cocuga karışalım inşallah
Kuzu eminim yazini gormemistir arkadaslar bende yardimci olmak isyerim ama bende ayni dertden muzdaribimAnlaşılan bana yardım edecek kimse yok.
Umarım oyledir inşallah ne dolmaz cilem varmis yazcanım benim insanın aklına bazen buda geliyor, benimde gelmedi desem yalan olur, ne zaman yatak odasına girse insan kavga eder mi diyordum. inan herşey elinde imkansız gibi gelen şey iki gün sonra sana ne kolaymış, bende neler düşündüm dedirtecek. nolursun bol soru sor özelden yaz, sürekli dürt bizi yardım edin diye.
gerçekten bak kafanı böyle düşüncelerle yorma, çok rahatsız oluyorsan bu fikirden, ben sık sık ayetel kürsi ve 7 nas 7 felak okurdum, nazara büyüye karşı denir ya.Umarım oyledir inşallah ne dolmaz cilem varmis yaz
Bende okuyorum onları insallah ise yarargerçekten bak kafanı böyle düşüncelerle yorma, çok rahatsız oluyorsan bu fikirden, ben sık sık ayetel kürsi ve 7 nas 7 felak okurdum, nazara büyüye karşı denir ya.
işe yarayacağına inan canım lütfen.Bende okuyorum onları insallah ise yarar
Herzaman ilişkiye başlanılacagı zaman euzubesnele çekinBende okuyorum onları insallah ise yarar
Sertleşme sorunumu var yoksa cinsel isteksizlikmi vareşimizdeki isteksizliğe ne demeli peki ne yapılmalı...
vajinismus sorunu yaşayan bayanların eşlerinde bir süre oluyor bu, başlarda zorla ama sonra kendi isteğiyle ilişkiye evet derler. ama muz falan gibi bazı besinlerin ekstra istek oluşturduğunu duymuştum.eşimizdeki isteksizliğe ne demeli peki ne yapılmalı...
heehe :) tamam deneyecegımmmCeviz fındık muz ve bal. Muzu dograyın üzerine kırılmış cevizve fındık koyun balla karıstırın ve yiyin garii etkili oluyor denenmiştir
olacak Allahın izniyle, hangimiz üstüne düştükten sonra aşamadık ki, size yapabilirsiniz deme cesaretimiz de bundan, hiç tanımadığım bir insana sen üstesinden gelirsin diyebiliyorum, çünkü yendikten sonra sizde göreceksiniz aslında ne kadar kolay birşeyi biz nasılda kabus haline getiriyoruz.
Tesekkurler kızlar yardımlarınız iÇin. Bugun regl oldum ama bi hafta kadar ara vermek zorundayım.Kadın üstte daha iyi olur kontrol sende olur yazıyo genelde ama bana biraz garip geliyo acıkcasısizler hangi pozisyonda yendiniz kızlarrQcabc arkadaşım kaderimm in verdiği linki oku resımleri incele keşke en basında bende orayı görseydim mutlaka denerdim. Pozısyon hakkında falan sorun olursa konuşuruz canım. Parmak aparat bitmiş bitiş çizgisine gelmişssib zaten. Linki incele sorun olursa yaz canım
Ben altt yendim canım. Başımın altına yastık koydum ve yerde yaptık sert zeminde çarşaf serdim. Sırtustu yattım başımın altında yastık koydum. Ayaklarımı yere düz bırakarak yana açtım eşim de bende bol jel surduk penisi eliyle yerlestırdı nefes aldım verirken ıkındım ve penisin başı girince bekledik eşim in aklına fıkra anlatmak geldi kafam dağılsın diye kısa bi fıkra anlattı hem komıktk hemde bulundugumuz durumda fıkra anlatıyor olmasına okadar gıldumki kaslarımı bırakmışım ve tamamı girdi hiç anlamadım girince bekleytik içerde sonra çıkardı ve tekrar ıkındım başı gırdı ve tekrar ıkındı tamamı girdi tekrar çıkardı ve aynı şekilde tekrar denedik. Bırıkıgun bu şekilde yaptık sonra vajına alışınca git gellere calıstık eşim hit gel yaparken ıkındım. Daha sonrakı denemelerde gitgellerde sevişmeyle denedik ozaman daha kolay oldu.Tesekkurler kızlar yardımlarınız iÇin. Bugun regl oldum ama bi hafta kadar ara vermek zorundayım.Kadın üstte daha iyi olur kontrol sende olur yazıyo genelde ama bana biraz garip geliyo acıkcasısizler hangi pozisyonda yendiniz kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?